Известие

Collapse
No announcement yet.

8 Декемврий

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ми в неделя им спах на новия бар додет изтрезнея. Ма не видех да беха само мъже. Като имам път натам ще свиркам на лично

Comment

мда.... аз скоро се местя от студ. град ама пак ще наминавам.... толкова спомени оставих там
      Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от EvgeniiM
        Ми в неделя им спах на новия бар додет изтрезнея. Ма не видех да беха само мъже. Като имам път натам ще свиркам на лично
        odi posle lekuvaj zabi
        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Па кой те кара да идваш в понеделник

Comment

Първоначално публикувано от EvgeniiM
            Па кой те кара да идваш в понеделник
            antetaka-kaji pone horata da znaat koga da ne idvat.....ili koga da idvat,he-he
            Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

ми тая седмица я отпиши

П.П. леле как се класирам сред царете на Офф-топика

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx
                Последно ще ходи ли някой от вас на Банско, щото аз в четвъртък паля бегачката за нагоре да се сучем по завойте...

Бегачката ?
                Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Абе Насо не го подценявай Шокса - все пак новата му бегачка е 177кончета
                  2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                  CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

178 Ама ако е толкова навит мога да му уредя един ластик с 206 РЦ за да видим дали му върви пежото
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Вие коли нямате ли си, че с моите се занимавате...
                      Ако ще и 77 коня да е това е моето решение и ако поне малко уважавахте мен, щяхте да уважавате и решенията ми...
                      www.facebook.com/workshox

Comment

В четвъртък на 8 декември тръгвам за Банско аз и още един мой приятел с Vento. Часът на отпътуване е 12:00 на обяд, а сборен пункт е OMV на околовръстното посока Овча купел: като се влеете от бул. България на детелината посока Обча купел и след 500м има светофар. Там има и OMV. В 11:45 се чакаме там. Който иска да пътуваме заедно нека заповяда. Няма да се гоним по пътя само да уточня. Отиваме да си изкарваме готино!
                        www.facebook.com/workshox

Comment

Блазе ви за Банско!Ние щяхме да ходим на ски там февруари,ама май ще се размине и ще остане вариант Б,а именно Боровец

Comment

Тъй като утре(днес) в 8 сутринта заминавам за Банско искам да пожелая на всички колеги едно прекрасно изкарване на празника, което да се помни дълго .. и всички да Фнимаваме какви ги вършим с халкохола и коуежките
                            Наздраве!
                            Alfa Romeo 155 1.8TS '93
                            Alfa Romeo 146 1.9JTD '99

Comment

Working...
                            X