Известие

Collapse
No announcement yet.

Интересно четиво

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
    А да те питам колега какъв цвят кола, при какви метереологични условия, защото бас държа че лятото като ти светне слънцето срещу очите и аз какъвто съм сивичък по пътя за Варна където движението е двупосочно може да решиш да изпреварваш и да ме видиш когато е малко късничко за нещо друго освен да се метнеш от пътч ако не съм на фарове.

Аз съм За акция светлина, а статията е субективна защото на мойте фарове има дават 2000-3000 часа живот (това е най-малкото)
    Аз смея да твърдя че още виждам ама в Снега бялите и сивите коли се сливат с пътя тъй че аз съм си на фарове да ми виждат отдалече сивата красавица а останалите да си помислят дали не е по-добре да не вярваш на теории ама да тестваш или по-добре да караме без светлини па да става каквото ще. Да не става въпрос че зимата се стъмва в 5 а в 4 почва здрач и често хората си мислчт че виждат ама това е една голчма заблуда

П.П. Забравих да отбележа че статистиките В ЦЯЛ СВЯТ се правят така че на някоя компания да и е изгодно
    Както и че има както ксенон така и халоген (халогенна крушка), а така разпространените "халогени" са фарове за мъгла
    Ми дай тогава да забраниме сивите коли- нали сте готови на всичко заради безопасността, защото веднъж ще забравиш да включеш варовете и аз точно тогава ще реша да изпреварвам.... То няма смисъл да го коментираме повече- факт е така или иначе.
    Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 10:11.
    Lexus IS200

Comment

В прекрасен слънчев ден фарове не трябват, до сега когато не бяха задължителни аз ги ползвах когато преценя, че пътната обстановка го изисква, иначе на тези с гадните заслепяващи фарове е ужас да карат зад мен, просто ги пускам да ме надминат
      sigpic
      ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
      0889 636 093

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
        Ми дай тогава да забраниме сивите коли- нали сте готови на всичко заради безопасността, защото веднъж ще забравиш да включеш варовете и аз точно тогава ще реша да изпреварвам.... То няма смисъл да го коментираме повече- факт е така или иначе.
        Ми няма да забравя а и не съм готов на всичко за безопастността, но не съм на електромер в колата - и мигачи си давам и фарове пускам
        sigpic
        Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
        BMW 316 Compact '95

Comment

Working...
        X