Известие

Collapse
No announcement yet.

Отново за петрола

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщение
    Не е точно от акциза,освен ако не са го вдигнали с 40-50%.ЛУКойл са мономолисти и като такива си правят каквото си искат и както си искат.Няма орган или комисия,която да ги контролира,а и да имаше пак щяха да им платят и цената да е такава.Просто сега е криза и хората печелят пари и грам не им пука за хората и как ще си карат колите.Затова аз минавам на колело.
    Ми че то май акциза е толкова...Не сум сигурен, но в това си прав че Лукойл е монополист, но все пак ако държавате реши може да контролира тази цена, но пак казвам ако реши!!! Няма институция или нещо каквото и да е, в което държавата да не може да се намеси, но да видим, дано не познаем всички ние за прогнозите ни че лятото ще задмине 2.50...
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

В петролния бизнес има най-много пари и за това държавата даже и да иска няма да стане,защото има безброй много начини за изнудване,а и те си плащат на когото трябва,за да е такава цената,а Лукойл определено е монополист в България,защото каквото и да става по-голяма част от горивата идват от там.И аз се моля бензина да не стане 2.50 през лятото ама така като гледам даже и 2.80 ще го направят,а дизела няма да остане по-назад,защото е много разпространен.
      Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
      Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
      Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Имам един познат, но не мсе близки. Занимава се със земеделие, земя, обработване...той след всички приспадания на ддс и всекви други отстъпки, взема в огромни количества, няколко тона редовно и литъра му излиза на 1лв. Ебаси майката, как нямам някой роднина да обработва земя!
        Значи реалната цена на литър дизела например, на която може да се продава е тази, но тея ддс, акцизи и други такси и имайки впредвид монопола на Лукойл, кво хората изнемогват от скъпото гориво, а някой лапа големите пачки. На запад горивото е малко по-скъпо вярно, но там е 5 пъти и по-качествено, да не говорим за 4-5 пъти по-големите заплати!
        Last edited by rusiq86; d.m.y г., 11:37.
        sigpic
        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Да са ни честити новите цени на горивата...

ПП: Снимките са от днес от 7:30!
          Attached Files
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
          X