Известие

Collapse
No announcement yet.

Отново за петрола

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Отново за петрола

http://darikfinance.bg/view_article....ticle_id=11025
    sigpic
    SCUDERIA ITALIA
    BMW 5-er
    BMW 7-er
    Fiat GP

Дам така е и това е така - цитат:"Все още обаче няма промяна на цените на горивата у нас от големите вериги. Последното намаление бе в началото на месеца."

В момента Лукойл прави повече печалба от колкото когато горивата бяха скъпи! Това е истината - реалната цена в момента на бензина да кажем не минава 1.50 лева... и с тази цена пак ще са на печалба. Подобно важи и за дизела!

Даването на газ, води до пристрастяване!
    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Браво!
      Обаче....

Цитат:
      "Все още обаче няма промяна на цените на горивата у нас от големите вериги. Последното намаление бе в началото на месеца."

Ако обичате изтрийте и този пост. Имах впредвид и него. Повтаряме се с колегата

Мерси
      Last edited by Nasko_77; d.m.y г., 11:11.
      ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
      sigpic
      ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Сигурно пак петролът е поскъпнал на средиземноморския пазар!
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Вчера си чатя с една позната в Америка и вика : тука голяма криза - преди си пълних резервоара с 60$ , сега с 20$.
          Искам и аз такава криза , а тя работи за 20$ на час
          166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Монопол бре - на оръжие и петрол да имаш монопол е по добре отколкото като бай Ганьо да искаш Солунската митница......
            А в БГ го има и на двете - Лукойл утре могат да рекът и 3 лева да го направят и никоя комисия не мое ги спре......
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
              Вчера си чатя с една позната в Америка и вика : тука голяма криза - преди си пълних резервоара с 60$ , сега с 20$.
              И после защо малолитражките им били по 6 цилиндъра
              sigpic
              Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
              BMW E30
              BMW E36

Comment

и на мен винаги ми е било интересно като кажат по ТВ че от 00 часа на следващия ден ще се увеличат цените на горивата, то сутринта по бензиностанциите наистина цените са увеличени, а когато кажат че от 00 часа цените на горивата падат с няколко %-та, та тогава какво да мислиш виждаш сутринта - пак цените са си същите, не са и помръднали и стотинка, това продължава поне 3-4 дена и чак тогава ако до тогава пак не са ги повишили ги коригират надолу. в БГ е пълно с абсурди, никога не са коректни с клиентите.

Comment

При тази цена на петрола цената на горивото трябва да е много по-ниска от тази на която е. Много ми е смешно като някой ми каже-"Ами те са го купили на високите цени", е да ама като вдигнат петрола, бензиностанциите веднага вдигат цените, нищо че имат още от този на ниската цена
                  sigpic
                  SCUDERIA ITALIA
                  BMW 5-er
                  BMW 7-er
                  Fiat GP

Comment

Грешка. Преди малко по друг повод си проверих вчерашния скайп-разговор ине 60 ами за 70 си е пълнила разарвоара.
                    166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1257404

Мед ми капе на сърцето!! Виждате за каква лакомия става въпрос при цена на барел 150 $
                      Lexus IS200

Comment

Грешка. Преди малко по друг повод си проверих вчерашния скайп-разговор ине 60 ами за 70 си е пълнила разарвоара.
                        Според теб излиза че цената на бензина в САщ е паднала повече от три пъти, което не е вярно. Реалното намаление е около два пъти.

Comment

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                          Според теб излиза че цената на бензина в САщ е паднала повече от три пъти, което не е вярно. Реалното намаление е около два пъти.
                          Прав си. После като говорих с братовчедка ми , която също е в Чикаго и тя казва - не е чак толкова. Ама тя , колежката и тук като сибеше , беше зле със сметките
                          П.П. Ето така се появяват заблуди и спекулации.

Comment

Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщение
                            При тази цена на петрола цената на горивото трябва да е много по-ниска от тази на която е. Много ми е смешно като някой ми каже-"Ами те са го купили на високите цени", е да ама като вдигнат петрола, бензиностанциите веднага вдигат цените, нищо че имат още от този на ниската цена
                            И аз това съм си го мислил-защо като вдигат цената на петрола мигновенно се отразява на колонката като зареждаме,а като се намали цената за барел нашите обирджии още имали от скъпия(е майка ви да ...)
                            sigpic
                            Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                            BMW E30
                            BMW E36

Comment

От вчера е още по-евтин барела, но аз разлика в цената на горивото спрямо когато беше в пъти по-скъп не забелязвам (така се правят пари)
                              sigpic
                              SCUDERIA ITALIA
                              BMW 5-er
                              BMW 7-er
                              Fiat GP

Comment

Working...
                              X