Известие
Collapse
No announcement yet.
Отново за петрола
Collapse
X
-
Дам така е и това е така - цитат:"Все още обаче няма промяна на цените на горивата у нас от големите вериги. Последното намаление бе в началото на месеца."
В момента Лукойл прави повече печалба от колкото когато горивата бяха скъпи! Това е истината - реалната цена в момента на бензина да кажем не минава 1.50 лева... и с тази цена пак ще са на печалба. Подобно важи и за дизела!
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
-
Браво!
Обаче....
Цитат:
"Все още обаче няма промяна на цените на горивата у нас от големите вериги. Последното намаление бе в началото на месеца."
Ако обичате изтрийте и този пост. Имах впредвид и него. Повтаряме се с колегата
МерсиLast edited by Nasko_77; d.m.y г., 11:11.ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
-
Сигурно пак петролът е поскъпнал на средиземноморския пазар!Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Вчера си чатя с една позната в Америка и вика : тука голяма криза - преди си пълних резервоара с 60$ , сега с 20$.
Искам и аз такава криза
, а тя работи за 20$ на час
166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Монопол бре - на оръжие и петрол да имаш монопол е по добре отколкото като бай Ганьо да искаш Солунската митница......
А в БГ го има и на двете - Лукойл утре могат да рекът и 3 лева да го направят и никоя комисия не мое ги спре......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщениеВчера си чатя с една позната в Америка и вика : тука голяма криза - преди си пълних резервоара с 60$ , сега с 20$.
Искам и аз такава криза
sigpic
Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
BMW E30
BMW E36
Comment
-
и на мен винаги ми е било интересно като кажат по ТВ че от 00 часа на следващия ден ще се увеличат цените на горивата, то сутринта по бензиностанциите наистина цените са увеличени, а когато кажат че от 00 часа цените на горивата падат с няколко %-та, та тогава какво да мислиш виждаш сутринта - пак цените са си същите, не са и помръднали и стотинка, това продължава поне 3-4 дена и чак тогава ако до тогава пак не са ги повишили ги коригират надолу. в БГ е пълно с абсурди, никога не са коректни с клиентите.
Comment
-
При тази цена на петрола цената на горивото трябва да е много по-ниска от тази на която е. Много ми е смешно като някой ми каже-"Ами те са го купили на високите цени", е да ама като вдигнат петрола, бензиностанциите веднага вдигат цените, нищо че имат още от този на ниската ценаsigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщениеВчера си чатя с една позната в Америка и вика : тука голяма криза - преди си пълних резервоара с 60$ , сега с 20$.
Искам и аз такава криза
Грешка. Преди малко по друг повод си проверих вчерашния скайп-разговор ине 60 ами за 70 си е пълнила разарвоара.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1257404
Мед ми капе на сърцето!! Виждате за каква лакомия става въпрос при цена на барел 150 $Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
Грешка. Преди малко по друг повод си проверих вчерашния скайп-разговор ине 60 ами за 70 си е пълнила разарвоара.
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеСпоред теб излиза че цената на бензина в САщ е паднала повече от три пъти, което не е вярно. Реалното намаление е около два пъти.
П.П. Ето така се появяват заблуди и спекулации.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщениеПри тази цена на петрола цената на горивото трябва да е много по-ниска от тази на която е. Много ми е смешно като някой ми каже-"Ами те са го купили на високите цени", е да ама като вдигнат петрола, бензиностанциите веднага вдигат цените, нищо че имат още от този на ниската ценаsigpic
Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
BMW E30
BMW E36
Comment
Comment