If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да тук поне държавата може да се намеси малко, къде си Бойкоооо
Няма да се намеси,защото няма да има от къде да вземат пари за проекти.
П.П Петрол ще има за още около 50 години ама по някое време нали се сещате,че ще стане безкрайно скъп и тогава ще се започне с ексцесиите.
Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече. Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
Като казваш безбожно скъп та си мисля, някога възможно ли е парите да станат излишни и да не са необходими? мисля си, че ще се решат няколко проблема.
Възможно е един ден,ама е малко вероятно.Все пак Финикийците са ги измислили,защото не е удобно да мъкнеш 2-3 крави за едно колело ,най-много да ни дойде акъла и да почнем пак да прилагаме златнто обезпечение на парите.
Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече. Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
Днес минах през бензиностанцията.... В следващия един километър успях да си припомня всички нецензурни думички, които знам.
Запитах се "Тия луди ли са?", само че лудия май съм аз да плащам толкова кинти за бенц със съмнително качество
Лятото ще е топло,бензина ще гони 3 лв, а аз като пич ще си карам колелото.Хем ще спортувам хем няма да замърсявам,а и сечено на ЛУКа ще правя
Не знам за теб ама аз вече обмислям да извадя противогаза от архивите и да карам с него! На дупетата и 50 лв/л да им го направят пак ще карат, а ние ще трябва да им дишаме гняста, защото няма велоалеи!
Не знам за теб ама аз вече обмислям да извадя противогаза от архивите и да карам с него! На дупетата и 50 лв/л да им го направят пак ще карат, а ние ще трябва да им дишаме гняста, защото няма велоалеи!
Никак не е добро положението със петрола и бензина и ще трябва да се преориентираме към алтернативите докато е време,защото ще стане късно и ние пак нищо няма да сме измислили.Тогава ще гледаме белисимите по гаражите и ще си спомняме времената,в които сме пердашили ограничителя без да ни пука за цената.
Никак не е добро положението със петрола и бензина и ще трябва да се преориентираме към алтернативите докато е време,защото ще стане късно и ние пак нищо няма да сме измислили.Тогава ще гледаме белисимите по гаражите и ще си спомняме времената,в които сме пердашили ограничителя без да ни пука за цената.
Еми да де. Аз отдавна съм намерил алтернативата. Доколкото разбирам ти също. Само дето и за тях няма условия
Алтернатива на петрола няма. А и странното тук е защо при тези сравнително ниски цени на петрола и курс на долара, бензина поскъпва постоянно, а от медийте ни стон, ни звук
Алтернатива на петрола няма. А и странното тук е защо при тези сравнително ниски цени на петрола и курс на долара, бензина поскъпва постоянно, а от медийте ни стон, ни звук
Криза е,а руските олигарси забогатяха още повече,как ли става това?А алтернативи има,ама ще излязат на яве чак като свърши петрола или стане безбожно скъп
най-много да ни дойде акъла и да почнем пак да прилагаме златнто обезпечение на парите.
Това е отречено много отдавна и никъде не се прилага по света. Просто няма толкова много злато, за да обезпечи всички пари. Да не говорим, че няма къде да се съхранява и т.н.
Comment