Допълнителните светлини са сложени за да се ползват! Когато имам необходимост ги пускам и това си е, на който не му харесва да не ми гледа колата. А така наречения "гаражен" ксенон, кво на масйтор да отида да ми го сложи, ми то да викна и такъв като изгори крушка в нас! Слагането е елементарно, а регулирането му още почеве.Не виждам за какво трябва да се дават 30-40 лева за простотия. Те в Европа може и за смяна на чистачки и крушка на номер да ходят на сервиз, ма мене това изобщо не ме топли.
Регулирайте си светлините и сте готови. А в закона е записано, че при намалена видимост и дъжд може да се пускат "халогените".
Това не карайте на халогени звучи като моля не си пускайте дъкгите светлини извънградско, за кво са ви, нема се прайте че невиждате, те за газария да видат вс че имаме!
Регулирайте си светлините и сте готови. А в закона е записано, че при намалена видимост и дъжд може да се пускат "халогените".
Това не карайте на халогени звучи като моля не си пускайте дъкгите светлини извънградско, за кво са ви, нема се прайте че невиждате, те за газария да видат вс че имаме!
Comment