Известие

Collapse
No announcement yet.

Моля помогнете ако решите на приятел да спечели!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

аиде и от мен
    sigpic98.ALFA 156 1.8 T.S. ALFA ROMEO 33 1.4 GT 1300 JUNIOR

Comment

6 точки и от мен.Той води убедително ще го спечели нема начин.
      Alfa Mito 1.4
      156 2.0 155 ex
      156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

Айде и от мен една 6-ца.

едит: хаха в сайта видях и една колежка от ПУ,но тя няма да разбере,че не съм гласувал за нея
        Last edited by Gogata; d.m.y г., 23:17.
        Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
        ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
        ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

6 -чка на Гената и от мен ,той доста убедително води в ТУ СФ.
          ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Аре и от мен 6!!! Дано спечели момчето!
            sigpic
            Subaru Legacy 3.0 H6
            Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
            0888 511 533 - Бонев

Comment

+6
              sigpic
              Alfa Romeo 156 2.4JTD
              Mazda CX-5

Comment

Айде и от служебния комп.една 6ца
                0888515205

Comment

Егати глупавата работа според вас норамално ли е всички с радост да подкрепят една измама. Това е направено да спечели човека който е най-харесван а не този които е наспамил форумите да гласуват за него. Съчувствам за неосъществената му мечта за фотоапарат но измама не е начина. Аз съм твърдо против такива дребни измами затова в нашата мила страна не е останало едно чесно състезание. А и начина да се изкарат пари за "глезотиики" е човек да работи а не да се надява че някой ще му помогне.
                  Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                  Fiat Coupe 2.0 16V

Comment

Първоначално публикувано от rtfm Покажи съобщение
                    Егати глупавата работа според вас норамално ли е всички с радост да подкрепят една измама. Това е направено да спечели човека който е най-харесван а не този които е наспамил форумите да гласуват за него. Съчувствам за неосъществената му мечта за фотоапарат но измама не е начина. Аз съм твърдо против такива дребни измами затова в нашата мила страна не е останало едно чесно състезание. А и начина да се изкарат пари за "глезотиики" е човек да работи а не да се надява че някой ще му помогне.
                    По принцип си прав, но има и от мен +6!
                    ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                    ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                    ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                    ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от rtfm Покажи съобщение
                      Осъзнавам,че това е измама до някъде,но аз ви представих с няколко изречения човека,вие го харесахте и гласувахте за него,така че смея да твърдя,че е харесван!Студенти сме 2-ри курс и Генчо спря да получава пари от техните и сега учи и работи в строителството за да успее да се задържи в София и да продължи образованието си,и едвам се справя,така че мисля няма да е лошо да му помогнем да спечели нещото което иска!
                      Last edited by hubaveca; d.m.y г., 10:43.

Comment

Реално не сме го харесали просто бе предложен и хората без да се замислят юрош. Не искам да обидя теб или приятеля ти, но се възмущавам от такива нередности и че всички конкурси се опорочават с подобни недобросъвестни действия. Аз съм сигурен че от участниците в промоцията има хора който са в не по-добро материално положение също хора с мечти и желания, чиито шанс твоята "малка" подкрепа отнема. И защо всичко трябва да преминава по този начин? Ти споменаваш някои вътрешен човек да вземе наградата, с какво твоята постъпка е по добра от тази на човека който работи там и урежда свой познат?
                        Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                        Fiat Coupe 2.0 16V

Comment

Написах моята гледна точка!Не мога да отрека,че и ти си прав!Който иска да гласува!

Comment

аз и от служебния комп гласувах за момчето

порочно ми е мавриков
                            Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от hubaveca Покажи съобщение
                              Студенти сме 2-ри курс и Генчо спря да получава пари от техните и сега учи и работи в строителството за да успее да се задържи в София

Щях да гласувам за него- но тая реплика ме издразни- тоя стремеж на всяка цена да си в София...
                              Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                                Щях да гласувам за него- но тая реплика ме издразни- тоя стремеж на всяка цена да си в София...
                                за тази ти реплика ще кажа на целия ни офис да гласуват за него!
                                Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Working...
                                X