аиде и от мен
Известие
Collapse
No announcement yet.
Моля помогнете ако решите на приятел да спечели!
Collapse
X
-
-
Егати глупавата работа според вас норамално ли е всички с радост да подкрепят една измама. Това е направено да спечели човека който е най-харесван а не този които е наспамил форумите да гласуват за него. Съчувствам за неосъществената му мечта за фотоапарат но измама не е начина. Аз съм твърдо против такива дребни измами затова в нашата мила страна не е останало едно чесно състезание. А и начина да се изкарат пари за "глезотиики" е човек да работи а не да се надява че някой ще му помогне.Alfa Romeo 156 2.4 JTD
Fiat Coupe 2.0 16V
Comment
-
Първоначално публикувано от rtfm Покажи съобщениеЕгати глупавата работа според вас норамално ли е всички с радост да подкрепят една измама. Това е направено да спечели човека който е най-харесван а не този които е наспамил форумите да гласуват за него. Съчувствам за неосъществената му мечта за фотоапарат но измама не е начина. Аз съм твърдо против такива дребни измами затова в нашата мила страна не е останало едно чесно състезание. А и начина да се изкарат пари за "глезотиики" е човек да работи а не да се надява че някой ще му помогне.ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от rtfm Покажи съобщениеЕгати глупавата работа според вас норамално ли е всички с радост да подкрепят една измама. Това е направено да спечели човека който е най-харесван а не този които е наспамил форумите да гласуват за него. Съчувствам за неосъществената му мечта за фотоапарат но измама не е начина. Аз съм твърдо против такива дребни измами затова в нашата мила страна не е останало едно чесно състезание. А и начина да се изкарат пари за "глезотиики" е човек да работи а не да се надява че някой ще му помогне.Last edited by hubaveca; d.m.y г., 10:43.
Comment
-
Реално не сме го харесали просто бе предложен и хората без да се замислят юрош. Не искам да обидя теб или приятеля ти, но се възмущавам от такива нередности и че всички конкурси се опорочават с подобни недобросъвестни действия. Аз съм сигурен че от участниците в промоцията има хора който са в не по-добро материално положение също хора с мечти и желания, чиито шанс твоята "малка" подкрепа отнема. И защо всичко трябва да преминава по този начин? Ти споменаваш някои вътрешен човек да вземе наградата, с какво твоята постъпка е по добра от тази на човека който работи там и урежда свой познат?Alfa Romeo 156 2.4 JTD
Fiat Coupe 2.0 16V
Comment
-
Първоначално публикувано от hubaveca Покажи съобщениеСтуденти сме 2-ри курс и Генчо спря да получава пари от техните и сега учи и работи в строителството за да успее да се задържи в София
Щях да гласувам за него- но тая реплика ме издразни- тоя стремеж на всяка цена да си в София...Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеЩях да гласувам за него- но тая реплика ме издразни- тоя стремеж на всяка цена да си в София...Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98
Comment
Comment