Първоначално публикувано от pent
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Моля помогнете ако решите на приятел да спечели!
Collapse
X
-
В заглавието си пише "моля АКО решите..."
Никой не е задължен и всеки сам си решава...Аз лично гласувах защото hubaveca ми е приятел и не виждам нищо лошо да подкрепя негов приятел... И на всички им е ясно, че тези конкурси са толковааааааааааа субективни та ако ние не помогнем на нашия човек то друг ще помогне на неговия си... Нищо коректно няма в тия конкурси, така че да не се правим на моралисти...
Всъщност самата идея за конкурса е точно това събиране на много посещения на този сайт и кликания и реклама... Та ако нещо трябва да е честно и реално, то не трябва да се провежда в и-нет с цел реклама и облаги... За това и не виждам как може да има ощетени...
Хайде гласувайте АКО искате за Генчо риболовеца и после да праща снимки на големи рибоци и хубави алфиAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеДреме ми на оная работа...Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98
Comment
-
Първоначално публикувано от pent Покажи съобщениеза тази ти реплика ще кажа на целия ни офис да гласуват за него!Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеЩях да гласувам за него- но тая реплика ме издразни- тоя стремеж на всяка цена да си в София...
Айде народе почти сме първи!Благодаря на всички и продължавайте в същия дух!
Comment
-
Който не е съгласен,да не гласува.Не смятам че това е измама защото всички се имаме за приятели(е почти всички)в този форум и някой като не разбира нещо всеки му помага.
Така че и аз ГЛАСУВАХ С 6+
Нека си спечели апарат момчето,пък знаели се,може и голи дами да снима
Comment
-
Първоначално публикувано от pent Покажи съобщението ако беше само до оная работа добре... ама требе и умствен багажLexus IS200
Comment
-
Пре*баха ни лай*арите гадни!Не знам какво да правя!Направо съм бесен!Никакви хакове не сме използвали,все от различни ИП се гласува,и до вчера бяхме стигнали 1967 точки,ставам днес и гледам 5083 и си викам-"ясно,пре*бани сме"!Имам някакво съмнение,че при достигане на 2000 точки нулират защото имаше още един двама хакери,които бяха близо до 2000 точки и ги нулираха и тях!Та се чудя,края на томболата е на 25-и,дали да не разпространя томболата и по други форуми,та да се опитаме да бием пак!Не знам,много криво ми стана!Толкова много ми помогнахте и най-накрая за какво-тези от киткат да се изгаврят с нас!
Comment
-
...май се зайграхте на тука има, тука нема
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
Comment