Известие

Collapse
No announcement yet.

Моля помогнете ако решите на приятел да спечели!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Пре*бани сме!Последния ден двама явно хакери дръпнали с по 7-800 гласа и станали първи!Тези от киткат казаха изчакайте,ще ги проверим и ако са хакове вие ще получите наградата-резултата-фотоапарата при един от хакерите,а за генчо кутия киткат!То се знаеше,че така ще стане,но важното е че се пробвахме и показахме,че можем когато поискаме и сме заедно!Най-забавното е,че след като ни намалиха гласовете до нула,нашия човек Генчо ходи да се разправя с тия от киткат и те му отворили линковете във форумите и почнали да му обясняват,че нямало за какво да ги съди и да му обясняват членове от закона и адвокати! Добъзяло ги е от форума!Аз пък му казах да им каже,че ако не му дадът фотоапарата ще се вдигнем Алфа и Фиат форума и ще ги бутнем!Още веднъж благодаря на гласувалите и опитали се да ни помогнат!

Comment

Първоначално публикувано от hubaveca Покажи съобщение
      Пре*бани сме!Последния ден двама явно хакери дръпнали с по 7-800 гласа и станали първи!Тези от киткат казаха изчакайте,ще ги проверим и ако са хакове вие ще получите наградата-резултата-фотоапарата при един от хакерите,а за генчо кутия киткат!То се знаеше,че така ще стане,но важното е че се пробвахме и показахме,че можем когато поискаме и сме заедно!Най-забавното е,че след като ни намалиха гласовете до нула,нашия човек Генчо ходи да се разправя с тия от киткат и те му отворили линковете във форумите и почнали да му обясняват,че нямало за какво да ги съди и да му обясняват членове от закона и адвокати! Добъзяло ги е от форума!Аз пък му казах да им каже,че ако не му дадът фотоапарата ще се вдигнем Алфа и Фиат форума и ще ги бутнем!Още веднъж благодаря на гласувалите и опитали се да ни помогнат!
      лошо така като някои го пре*бат в последния монент
      http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
      www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

Както каза колегата, по- важното е, че сме успели да действаме заедно и да помогнем. Макар да не е било кой знае какво усилие от наша страна и за съжаление да няма реален положителен резултат.
        Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
        Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

айде и аз
          АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
          FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Аиде Гена 6 броя и от мен ше го земем тоя апарат бе.

Comment

Working...
            X