Известие

Collapse
No announcement yet.

сложихте ли зимни гуми

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Зимната гума е точно за такива дни! Тая сутрин се нагледах на закъсали и "танцуващи" коли.
    Как мислите, дали не ги е било яд, че не са със зимни гуми? Аз винаги съм карал със зимни гуми зимата и съм си спестявал доста неприятности.
    И ще продължа да го правя.
    ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
    ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
    ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
    ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
      Зимната гума е точно за такива дни! Тая сутрин се нагледах на закъсали и "танцуващи" коли.
      Как мислите, дали не ги е било яд, че не са със зимни гуми? Аз винаги съм карал със зимни гуми зимата и съм си спестявал доста неприятности.
      И ще продължа да го правя.
      Е то всеки нормален човек го прави! Само да си изровя колата...
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Много е хубаво като видя че в София е заваляло, значи и тук ще вали СЛЕДОВАТЕЛНО:
        СЛОЖИХ СИ И АЗ ЗИМНИТЕ ГУМИ :Р :Р :Р
        тамАан ги сложих и заваля дъжд хихихихихи
        ся ще си чамам снега :Р

Аз най-вече защото утре сутринта рано ще пътувам за Русе, иначе нямаше да ги сложа Посмъртно толкова рано , ако ще и син сняг да вали... Ама път е.... не се знае какво ще е натам....
        В крайна сметка нищо не ми пречи другата седмица да ги врътна пак ХИхии

Айде поздрави

п.п.
        Евала на Пинко който просветлява непросветените че традицийте не са това което бяха
        сега поне имам черно на бяло когато някой отворен почне да ми изнася лекций за зимните гуми и бла бла.... даже новия брои на автобилд ще си купя и ще го сложа като библия в колата !!
        http://luchi.bg/ Парапети

Comment

Карах си с летните Корморан днес. Нямаше никакви проблеми. И за секунда не ми е поднесла или нещо подобно ...
          Last edited by wwweb; d.m.y г., 17:21.

Comment

Който още не се е обул да побърза.
            Mitsubishi L200 2.5D (115 hp)
            Alfa Romeo 156 2.4 jtd (136++hp)

Comment

ас миналата зима искарах със стари летни с вериги и нямах проблеми,тая зима съм с нови летни и пак сигурно няма да имам проблем но смятам да си взема зимни защото не искам да си прецаквам новите гуми и новите джанти.
              Alfa Romeo 145 1.6 boxer 96г. 103++hp

http://www.vbox7.com/play:38923e52

Comment

Първоначално публикувано от wwweb Покажи съобщение
                Карах си с летните Корморан днес. Нямаше никакви проблеми. И за секунда не ми е поднесла или нещо подобно ...
                Само да не стане :"таман научих магарето да не яде и то взе, че умря"
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Добре че преди 4 дена си сложих зимните гуменки, че каквато стана днес .. не ми се мисли ако бях с летните галоши Баах едвам си изринах преспите от колата

Иначе да използвам спама, който правя, и да похваля зимните гуменки - Gislaved EuroFrost 3 - отлично първо впечатление от драпането днес насам натам
                  Alfa Romeo 155 1.8TS '93
                  Alfa Romeo 146 1.9JTD '99

Comment

Никога не карам със зимни гуми и до сега не съм срещал кой знае какви затруднения, при екстремни условия с вериги.То в Пловдив я има 10-20 дена сняг през зимата я не(по миналата зима не заваля нито веднъж) за толкова не си заслужава да си вземам зимни гуми дори и да завали след 3-до 5 дена улиците стават що годе годни за каране .Преди всичко карайте бавно и внимателно, когато времето е лошо и не си мислете че като си сложите зимни гуми може да си шпорите като през лятото.:
                    sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

селеспийда днес си ровеше добре с летните. нощес може и да я преобуя, та да не кажете че се правя на мъж и ходя през зимата с джапанки.
                      Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                      sprint tropheo
                      155/1.8
                      156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от wwweb Покажи съобщение
                        При днешната обиколка из София с летните му гуми от 2001 год имах моментни боксувания при потегляне от място в баир. За спирането не съм имал проблеми все пак не беше замръзнало.

Най-големия проблем ми бяха нераборещите светофари и камикадзе пешеходците

Ще видим като паднат температурите как ще е.

п.п. Малко си спаднах налягането в гумите.
                        sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Сутринта беше голям смях,на Семинарията имаше опашка от площада до гумаджииницата ,който чака последния момент е така
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                            Само да не стане :"таман научих магарето да не яде и то взе, че умря"
                            Днес инцидентно излязох с колата при подобни условия. По принцип в такова време не шофирам Пък и не навивам никой да кара с летни гуми

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                              Сутринта беше голям смях,на Семинарията имаше опашка от площада до гумаджииницата ,който чака последния момент е така
                              На мене ад-онЪТ на модзилата ми дава прогноза за температури над 10 градуса за следващата седмица Мисля, че след тоя 'последен момент' ще има още такива моменти В момента улиците тук са почти сухи вече
                              _______
                              146 JTD - ex
                              Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

сутринта колата беше като нищо не и се опря
                                Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                                sigpic

Comment

Working...
                                X