зимни гуми не слагам.за шофиране в Пловдивска област не се налага според мен.иначе от гледна точка на гумаджия нещата са-ден година храни.хората полудяха от прогнозите за сняг.
Известие
Collapse
No announcement yet.
сложихте ли зимни гуми
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеНа мене ад-онЪТ на модзилата ми дава прогноза за температури над 10 градуса за следващата седмицаМисля, че след тоя 'последен момент' ще има още такива моменти
В момента улиците тук са почти сухи вече
,ако ме удари някой такъв охлюв,и ми каже баце,сори ма съм още с летните гуми,еми ще му счупя краката
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
И аз не съм сложил, винаги карам бавно, а като има сняг и лед такси. Щом миналата отцелях където падна ноември и се вдигна март и тая ще оттцелея без злопоук, как да дам 500 за гуми по добре 200 за такси и без това за година и половина имам 4000 км.само.156 1.8 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от Violator Покажи съобщениеИ аз не съм сложил, винаги карам бавно, а като има сняг и лед такси. Щом миналата отцелях където падна ноември и се вдигна март и тая ще оттцелея без злопоук, как да дам 500 за гуми по добре 200 за такси и без това за година и половина имам 4000 км.само.Имаш лятна кола а?? ? ? ? ??
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеА значи и ти от тея тиквеници,дето още карат с летни гуми,ако ме удари някой такъв охлюв,и ми каже баце,сори ма съм още с летните гуми,еми ще му счупя краката
Не е като да ми е за първи път да карам зимно време. 16-та зима карам кола
Дай взема да се наредя и да чакам 2 дена опашка пред гумаджията, защото по БТВ давали малко сняг в централната емисия, а? Еми не съм такъв тиквеник просто_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеАбе тука 2 часа след дъжда бяха полусухи улиците. Тук не е София, батНе е като да ми е за първи път да карам зимно време. Преди 15 години, когато взех книжка
Дай взема да се наредя и да чакам 2 дена опашка пред гумаджията, защото по БТВ давали малко сняг в централната емисия, а? Еми не съм такъв тиквеник простоFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеА защо требе да чакаш последния момент а ? Не разбирам, кво страх ви е да не си изтъркате гумите ли що ли
Истината е, че се ослушвам за железни джанти за зимните гуми и затова не бързам да правя рокадото. Пак ти казвам, че тук моментът за зимни гуми идва по-късно_______
146 JTD - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеСутринта беше голям смях,на Семинарията имаше опашка от площада до гумаджииницата,който чака последния момент е така
Comment
-
Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщениеЕ ти като избърза и ко стана - сега имаш само зимни
Щото , ако абс-ът ми се включва със зимните на сух асфалт там, където летните коват, значи карам с неправилните гуми
Истината е, че се ослушвам за железни джанти за зимните гуми и затова не бързам да правя рокадото. Пак ти казвам, че тук моментът за зимни гуми идва по-късноFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеДразнете ме,дразнете ме,аз ше си отмъстя
Ти ако верваш на чичо ти Роберт Бош,начи си мнооо тъп брато,АБС не е никакво мерило_______
146 JTD - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеТочно, щото съм умен, вярвам най-вече на последователите на леля ти Любка КумчеваFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Comment
-
На мен дома офис ми е 2.5лв с такси, зимата не рина сняг по колата като бързам - 10 мин ринене 4 часа мокър след това. Викам си такси на 3-4 е пред дома вътре си е топличко, защото с моята почва да подухва леко топло и стигам работа. Карам си я само градско където винаги е разринато и асфалта сух. Само един път ме изненада миналата зима и не усетих, че ще вали сняг и натрупа и реших проблема радикално оставих я пред офиса, като се стопли след 3 дена си я взех.156 1.8 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеА значи и ти от тея тиквеници,дето още карат с летни гуми,ако ме удари някой такъв охлюв,и ми каже баце,сори ма съм още с летните гуми,еми ще му счупя краката
sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
Comment