Известие

Collapse
No announcement yet.

Аман от гадни наркомани

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аман от гадни наркомани

Вчера към 18 00ч. ми звъни тъща ми с новината че са разбили гаража Изнесли са 2 комплекта 16-ки лети с гуми,едните на Алфата,другите на ГолфаФакта че се случва само ден след като си смених гумите,ме навява на мисълта че са ни дебнали.Счупили са планката на катинара/голям руски,здрав е/и са ги изнесли посред бял денТа така вече си няма хубва джантета,а тея наркомани ако го хвана ще им счупя всите пръстчета,и на ръцете и на кракатаИмам съмнение е в едно копеленце от блока дето е гаража/той е срещу нашия/,но не съм сигурен,поразпитах за него,ма всички ми казват че не е способен
    Моля ако някой види джантите от снимките,или му ги предложат да се свърже веднага с мен,0899 89 87 50 Тони,благодаря предварително.

Мойте джанти са TSW 16-ки,много рядко срещани и веднга хващат окото
    На Голфа са Фондметал 16-ки,много яки,два цвята графит и сребърно
    Attached Files
    Last edited by Mury; d.m.y г., 21:05. Основание: Променям заглавието
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Ето ги и мойте,тук са на Браво,но снимката е хубава
    Attached Files

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

ей тва ебати народа сме... като знам че по гумаджиите трудно се намира нещо 4х98... абе копеленца дееба... хубава джанти и ме хвана яд!!! Следете форумите като далавера и базар дир бг и разни 3-торазрядни форуми за продава, а и дата.бг !!!

Даването на газ, води до пристрастяване!
      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
        ей тва ебати народа сме... като знам че по гумаджиите трудно се намира нещо 4х98... абе копеленца дееба... хубава джанти и ме хвана яд!!! Следете форумите като далавера и базар дир бг и разни 3-торазрядни форуми за продава, а и дата.бг !!!
        Бате нямам време да следя

Comment

Аз ше се ослушвам за алфовите! Та това става точно след слагането на зимния комплект ли?
          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщение
            Аз ше се ослушвам за алфовите! Та това става точно след слагането на зимния комплект ли?
            Да бате,един ден точно,направо са ме видели в събота как ги прибирам,и в понеделник хоп

Comment

Гадна работа, дано ги засечем някаде и
              Last edited by Alfamaniak; d.m.y г., 21:05.
              Fiat Punto 1.9 JTD
              Alfa Romeo 156 2.4 JTD
              sigpic

Comment

Доста от вас са ги виждали наживо,и знаят как изглеждат,аз ако ги видя веднага ше ги позная.Има едно момче със 155 със същите джанти,ма са 17-ки,да не го набиете някъде

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                  Бате нямам време да следя
                  той коментара ми е към четящите темата - всеки ще помогне, стига да знае че се търсят и ги види в продажба! А за още инфо може да кажеш с какви гуми са, за всеки случай!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                  Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                  Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Търсене...абсурд!!!

Имал съм преди време подобен инцидент! С тасове, оригинални! Намерих ги по отличителни белези, но човека дето ги е сложил ги е купил от "битак" и както се предполага не познава продавача! Нищо не можех да направя и пих една студена вода! Мисля, че и при теб ще е нещо подобно! На крадеца тези джанти не му трябват а само парите от тяхната реализация! Така, че откажи се да търсиш истинският виновник!Ами ако се препродадат няколко пъти в друг град, или ти отговорят като на мен "само ти ли си имал подобни джанти"! Абе зарежи и мисли повече по опазването им! Ама то за "крадеца врата няма"!
                    Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                      той коментара ми е към четящите темата - всеки ще помогне, стига да знае че се търсят и ги види в продажба! А за още инфо може да кажеш с какви гуми са, за всеки случай!
                      Гумите са на мойте джанти-2 бр.Бриджстоун Туранца 205/45/16,2 бр.Марангони Зета линеа-205/45/16
                      На голфа джантите са с 205/55/16 Мишлен Енерджи

Comment

Антакъф ... лоша работа баце . Ще се оглеждам из района . Успех ти желая , дано се намерят .
                        145 1.6 ТС '97 ех.
                        145 1.9 JTD '00
                        307 CC 2.0 '04

Comment

Ужассссс

Ще се оглеждам по форумите и из и-нет!
                          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                          by RUBIG service

Comment

Даже наглите боклуци са си вкарали колата в гаража за да си натоварят,тъща ми сега е открила следи,бахти наглите боклуци

Comment

Д...а смачканяците д...а, лекарства да си купат с парите от тях. Не се нерви баце няма смисъл. Оня ден на БМВ -то пред нас между 18:00 и 19:00 ми свалиха стъклата на страничните огледала, няма ти казвам кви пари са....

Comment

Working...
                              X