Известие

Collapse
No announcement yet.

плазма или елсиди?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

А моето мнение е следното: Ако имаш място вкъщи си вземи кинескоп за гледане на телевизия и ПРОЕКТОР за гледане на филми. Това е най-добрия вариант за мен.
    Няма да ти излезне по-скъпо. Ще си гледаш новините на 32-ка или 29-ка 100 Hz и филми "като на кино".
    ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
    ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
    ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
    ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
      И каква е точно разликата. Това е пост е така, като някаква заповед. Аз пък образа на филипс не го понасям и корейските са ми много по готини, хайде опровергай ме. Въпрос на ОКО.
      погледай малко PHILIPS с включен ambilight ще забравиш за Самсуняка .

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
        А моето мнение е следното: Ако имаш място вкъщи си вземи кинескоп за гледане на телевизия и ПРОЕКТОР за гледане на филми. Това е най-добрия вариант за мен.
        Няма да ти излезне по-скъпо. Ще си гледаш новините на 32-ка или 29-ка 100 Hz и филми "като на кино".
        ти филм или каквото и да е на проектор гледал ли си , като на кино друг път , пълен ташак е образа който прави проектора , даже и при тотална тъмнина в помещението

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщение
          погледай малко PHILIPS с включен ambilight ще забравиш за Самсуняка .
          имам чувството, че си пиша е така. Гледал съм го точно туй и с ТУЙ. Корейците са ми най на сърце и точка. И такова си взех. Плазма е, но ако имах повече кинти шеста серия на самсунг фулл ХД и друго не ме интересува. И не поглеждам нищо под 42 инча.
          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
          К.М.

Comment

да де , мойто си е най убаво , знам я тая логика
            само че не си обективен

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
              супер сте колеги,от това всичкото обяснение стигнах до заключението че се спори коя жена е по-красива,блондинката или брюнетката.аз казвам мойта.
              Колега, виж линка, който съм ти дал. Там специалисти са си казали мнението, а телевизор се гледа на живо.

Както вече си написал, че няма да пускаш цифрова телевизия, веднага те съветвам да не гледаш Full HD моделите изобщо, защото ще се самотероризираш на тъпата кабелна телевизия, която от 2011 или 2012 вече трябва да е изцяло цифрова. Големината е колкото повече, толкова повече. Под 37" Full HD няма смисъл. Абе като цяло имаш доста модели, но можеш да напишеш и каква големина търсиш и за какви пари най вече говорим
              "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
              Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
              Opel Astra J GTC

Comment

след вчерашно обикаляне по магазините и гледане на кви ли не варианти стигнах до заключението,НЕ на плазма и елсиди.всичко е илюзия .кинескоп 29тка с готин сигнал и си ти.вчера видях на 1но място много марки и направо се изомих как беко удари всички големи в земята(по образ )ай как да кихна 1500лв за нещо което за мен остава не доказано.

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщение
                  ти филм или каквото и да е на проектор гледал ли си , като на кино друг път , пълен ташак е образа който прави проектора , даже и при тотална тъмнина в помещението
                  Зависи какъв проектор си гледал. Колко анси лумена беше? Аз ти гарантирам, че с един проектор 2500 анси лумена си е баш като на кино! и ако имаш достатъчно голяма стена можеш да гледаш картина с диагонал над 3 метра. Друг е въпросът, че един такъв проектор е 1900 лв и лампата издържа по 3000 часа, което не е много!

(имам проектор Mitsubishi 2500 анси лумена и говоря от опит)
                  Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Nasko_77 Покажи съобщение
                    Ми от всякъде извода е... LCD.
                    А и днес ако си на кабел... не се знае дали в други ден... няма да решиш сателит.
                    Лично аз не бих поставил кабелната да ми е решаващ фактор.
                    По думите ви съдя, че тук няма и 20% хора които имат плазма и ЛСД и говорят една камара глупости. Плазмата на кабелна вади към 10 пъти по добра картина от ЛСД! Оделно плазмата има много по меки цветове и много по реално черно. Не случайно пионер правят само плазми които са 2 пъти по скъпи от ЛСД. А и вече плазмите са фул HD. В момента може би има само едно 200 херцово сони което е в класа на най добрите плазми.
                    156 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
                      след вчерашно обикаляне по магазините и гледане на кви ли не варианти стигнах до заключението,НЕ на плазма и елсиди.всичко е илюзия .кинескоп 29тка с готин сигнал и си ти.вчера видях на 1но място много марки и направо се изомих как беко удари всички големи в земята(по образ )ай как да кихна 1500лв за нещо което за мен остава не доказано.
                      Имам и 29 инчово сони тринитрон и панасоник плазма. Просто плазмата кърти отвсякъде, и 10 часа да гледаш очите не ти се натоварват а с кинескопа все едно някой ми е светил с фенер в очите

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                      На плазмата единствения недостатък е, че ако оставиш статична картина може да се отпечата на екрана! И като контраст и като яркост и като цветове е много по- добро от LCD-то!
                      Най новите модели плазми са пригодени и за статични картини и игране на игри. Напролет ще си вземам нов телевизор пак и просто за 2000 ще има фул HD 50 инча който ще може да се гледа под 2 метра!!!
                      Last edited by Violator; d.m.y г., 21:47.
                      156 1.8 TS

Comment

аз преди почти година имах тая дилема и тъи като си нямах грам понятие кое е по разумния избор за тва и двата да са пуснати на кабелна на един и същи кабел и канал един до друг и тогава всичко просветна а в магазина от които го купих имах познат които ми демонстрира оказва се че плазмата е в пъти по добра от елсиди събрата му на кабеларка поне а инак в магазина което и наклони избора ми към ПАНАСОНИК TH-37PV7P които беше и наи малката плазма на пазара по него време

Comment

Първоначално публикувано от Violator Покажи съобщение
                          По думите ви съдя, че тук няма и 20% хора които имат плазма и ЛСД и говорят една камара глупости. Плазмата на кабелна вади към 10 пъти по добра картина от ЛСД! Оделно плазмата има много по меки цветове и много по реално черно. Не случайно пионер правят само плазми които са 2 пъти по скъпи от ЛСД. А и вече плазмите са фул HD. В момента може би има само едно 200 херцово сони което е в класа на най добрите плазми.
                          Колега... вероятно много си бързал да постнеш. Никаква връзка няма поста ти с това, което аз съм писал и.... това с което ти контрираш. Добре е да се чете по-внимателно.. преди да се цитира
                          А процентите са ти доста не сериозни Дали достоверно си отсъдил
                          ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                          sigpic
                          ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Първоначално публикувано от Violator Покажи съобщение
                            Имам и 29 инчово сони тринитрон и панасоник плазма. Просто плазмата кърти отвсякъде, и 10 часа да гледаш очите не ти се натоварват а с кинескопа все едно някой ми е светил с фенер в очите

Най новите модели плазми са пригодени и за статични картини и игране на игри. Напролет ще си вземам нов телевизор пак и просто за 2000 ще има фул HD 50 инча който ще може да се гледа под 2 метра!!!
                            Ми незнам, кой ти го е казал, но е факт, че самата технология не го позволява за много дълго време... иначе може и да има някакво подобрение в тази насока.
                            Lexus IS200

Comment

LCD това по темата

ако някой се чуди аз се спрях на тези

SONY 46W4500

Samsung 786
                              sigpic
                              ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                              0889 636 093

Comment

http://www.electron.bg/index.php?cPa...a&filter_id_1=
                                Както каза колегата, вземи едно ЛСД и една плазма и набий една кабелна и сам ще се убедиш плазмата колко по добра картина има. Отделно това замазване при бързо движение се завелязва и на 100 нерцовите ЛСДта при това което е 200 предполагам е изчистено вече. Отделно ЛСД има по малък ъгъл на тледане (но при най новите не се забелязва толков) но остова проблема с черното което не е черно а сиво
                                156 1.8 TS

Comment

Working...
                                X