Известие

Collapse
No announcement yet.

плазма или елсиди?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
    HD или High Definition oзначава по-висока разделителна способност на екрана.
    HDD означава че телевизора има Хард Диск.
    От пет години съм с CRT 32" 100 Hz и не смятам да го махам все още.
    Като подобрят качеството на сигнала на родните ни телевизии, може би ще си заслужава, но сега- не.
    Имам предвид оня сигнал /формат/, за който сега абонамента е около 350 лв и се излъчват няколко канала само, единия е Евроспорт.

Първоначално публикувано от Violator Покажи съобщение
    Цените горе долу са еднакви, като фул hd lcd 42 има и за 1600 филипс. а най евтината плазма е към 1900 с тези характеристики, аз бях твърд подръжник на плазмата заради повечето предимства, но мисля да си взема лсд защото гори 2 пъти по малко ток
    Мда, това за тока го казаха, че големите плазми горели повече и се обмисляло забрана да се продават в ЕС, но това е проект.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Violator Покажи съобщение

Карате алфи, а спестявате от телевизор, не ви разбирам
      БЕ колко съм спестил не се знае. Щом карам алфа съм ценител и фен нали Е сега да си купя модерно голямо плоско телевизорче да гледам на тоя от БТВ големите ушаци всяка вечер на новините ли??? Или т.н ,,цифрова" телевизия е толкова зле че айде нямам нужда. А и 95% от показваното на екрана да иглежда все едно слон му е седнал отгоре и хората имат такси в задника. НЕ МЕРСИ. Затова LG Slim 29" 670лв и проектор Sony Full HD 1080p + екран=2900лв. Даже и да нямах възможност за проектор пак бих си останал с ,,тубата"

ПП Снощи гледах на 42" Панасоник за една торба пари мача от ФА Къп Саутенд - Челси. Все едно отборите бяха от хобити ....
      Last edited by Neokill; d.m.y г., 09:57.
      '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
      Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
      Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Мноу ми е чудно какво ще стане като ги забранят,някой ще дойде да ми вземе телевизора ли, първо ше брои 2099лв само тогаз може да стане тоя филм.Не че са толкоз пари,ама за мен са си доста,и не съм ги броил щот на някой му скимнало че мноу ток харчело,все пак аз си плащам тока не някой друг.Пък и само си помислете ако ги спрат от продажба в цяла Европа,това е операция в голям мащаб и тия компаний ще трябва да ги компенсират някак,това ще са огромни загуби.Не ми се вярва да стане това нещо,може би някакво ограничение за новите модели е по-вероятно да стане.
        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Working...
        X