Известие

Collapse
No announcement yet.

Вандализъм,брутализъм....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Вандализъм,брутализъм....

Колеги,искам да споделя с вас каква нелепост се случи снощи на моята бяла лястовичка.Паркирах си я мило и грижовно пред входа около 21.30 ч и към 00.30 ч установявам, че на някой май или му е било прекалено скучно, или си е изкарал ядовете или незнам , но потърпевша в случая е моята алфичка
    Обадих се веднага в полицията и реагираха мигновено, дойдоха след няма и 1 мин...но за съжаление не ми издадоха протокол за нанесената щета.И аз не знам защо
    А ето и как изглеждат последствията
    Attached Files

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
    Втора национална среща на 155

много кофти Снощи не си била единствената потърпевша - днес сутринта видях, че някой педерас ми е изритал бронятя и ми е счупил пръскалката за фаровете. Много гадно ми стана само за едната пръскалка, така че представям си какво ти е на теб.
    1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
    1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
    2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

Е не е истина! Чак аз се ядосах! Дано да имаш каско!
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
        Е не е истина! Чак аз се ядосах! Дано да имаш каско!
        Имам каско,вече съм се парила на няколко пъти, та не смея да си позволявам лукса да разчитам на евентуални благополучиа относно Алфата.Снощи полицаите ми казаха да подам жалба в полицията днес,сега отивам точно това да направя.Дано да ми издадат някакъв документ, въз основа на който да претендирам пред застрахователя да ми изплатят щетата.
        А някой има ли представа къде мога да търся предно стъкло с монтаж ?Благодаря ви предварително.

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
        Втора национална среща на 155

Comment

Аййййй и това в Пловдив ли е станало? И в кой квартал?
          Ееех много кофти колежке, тия гадове ... да му изсъхнат ръцете на тоя нещастник!!! Дано имаш каско. И да не се случват никому такива неща!!! Абе и тая нашата Бг е една
          туземска страна... и аз затова избягвам да се прибирам с Алфата ми към Бг. Последния път лятото на 07-ма ми счупиха страничните огледала ей така посред бял ден..., докато пазарувах от Билла.. абе дълга и широка. В БГ танкове трябва да караме за да сме спокойни...
          Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

дано ти изплътят стъклото застрахователите а този които го е направил просто незнам кво да го сполети
            Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
            ех.. Малкото КуВе
            sigpic

Comment

После как да си вземеш кола и да и се радваш пълноценно. Ах как се нервирах...........
              sigpic
              SCUDERIA ITALIA
              BMW 5-er
              BMW 7-er
              Fiat GP

Comment

Лелее... Милена, гадост
                Преди години, точно по същия начин и на мен ми смляха... предното стъкло на един Форд.
                Бяха го праснали с буркан лютеница от някоя тераса на блока в който живея.
                Простаците са като ято
                Снощи беше Петък вечер.. дали не е имало купонче на идиоти, някъде над колата по етажите.. по снимките става ясно, че отгоре е хвърлено нещо и по твоята.
                В моя случай.. беше точно така.

За смяна... има доста места. "Кобра", "Мустанг" и дори там в големия двор с многото сервизи... до нашия ЛукОйл сменят стъкла.
                ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                sigpic
                ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Баси идиотщината ,не мога само да разбера какъв кеф му е доставило на тоя мърляч да счупи ей така нечие стъкло ??
                  Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                  Fiat Bravo II 1.4 90hp
                  sigpic
                  Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Такъв ако го го фащам, заключвам го в мазето, и поне 20 дена ще готви, ще пере, сапунка на цялата къща, ще лепи теракот из нас, шпаклофка, и по два пъти на синджир до колата да я мие и лъска......
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

не е истина в една прекрасна сутрин преди години на 33-та едното малко джамче на задната врата беше счупено,на другата сутрин другото и не е истина какъв ужас беше пък представям си ...
                      а да не забравям и счупената задна чистачка на 146-та тъй че като имаме красиви коли ще си носим кръста..това в кръга на шегата
                      Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                      sigpic

Comment

Ужассс...много неприятно!

А вижда ли се някъде наоколо предмет нещо, с който да е направено злото??

В София нощес имаше зверска буря и много силен вятър, като съответно летяха всякакви обекти и предмети накъдето си поискат.....при вас имаше ли буря?

От каквото и да е белятя е крайно неприятна и дано бързо си отремонтираш количката!
                        Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Гадна работа. Много съжалявам за станалото,бързо да го опревите и не се ядосвай за тия неща ,случват се и такива поразии.
                          ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

To станалото - станало ... Много е неприятно наистина. Сега ще видим застрахователите какво ще кажат. Ако нямат някакви претенции за това къде да си монтираме стъклото, какво ще препоръчате ?
                            Днес цял ден чета из форумите колко са недоволни хората от Кобра ... Така че ако някой има отзиви за добри сервизи, особено пък в Пловдив, мнението ще е добре дошло.
                            155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                            Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

И аз веднъж си намерих колата в същия вид, ама имаше мноо вятър и беше паднала една саксия на стъклото. Днес имаше доста коли със счупени в/у тях клони...
                              2014: Deutschland über alles

Comment

Working...
                              X