Известие

Collapse
No announcement yet.

Събудих се с голяма изненада :(

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Викни кат, оня като се е ударил може да ги е викал. Така едно БМВ беше ударило джипа на брат ми, оня бил викнал кат заради каското му. На сутринта викнахме кат и те знаеха, ама трябва да ги питаш (щели да пратят писмо )
    sigpic
    SCUDERIA ITALIA
    BMW 5-er
    BMW 7-er
    Fiat GP

Comment

Верно качи снимки да видим какво се е случило . Познавам доста от колегите от бмв сбирките , мога да разпитам и току виж ,шофьора получил огризения и,си признал . Въпреки че може и да е съсвем друг пиян ,или по - лошо друсан никаквец . а и в кой квартал се е случило това

sigpic
      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Чесно казано не ми се занимава с търсене на хора , нерви , простотии , после висене в кат и подобни глупости .. просто ще си я оправя и това е .... Ще кача снимки тия дни , ама тя вече е със свалена броня и съм бутнал гредата на вънка с един крик ( почти изправена ). И капака, тази решетката малката на капака дето е, това беше хлътнало навътре ,него го издърпах на ръка ..... За радиатора мислех че ще го спася (всмисъл ако е една тръбичка спукана да я залепя или да я запуша ) ама е грозна картинката 7-8 трбички са заминали от тази шайбата кадето са ремъците и от страни пласмасата е счупена . Та така ....
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Working...
        X