Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ за ПТП

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от голямата риба Покажи съобщение
    грешката е твоя
    интересно ми е какво съветваш клиентите

принципно в този случай се обаждаш задължително в КАТ да съобщиш за произшествието и да вземеш входящ номер, след това вече имаш право да не отидеш в КАТ да си вземеш протокол
    но си се подсигурил, че ако ти трябва ще го получиш
    И да добавя, че доста от застрахователите плащат до 10% от полицата за паргинг щета.
    Виновен ли си викай КАТ, иначе пари на ръка при лек удар. При сериозен удар ЗАДЪЛЖИТЕЛНО КАТ. Застрахователите винаги си намират причина да не плащат.
    "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
    Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
    Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от голямата риба Покажи съобщение
      грешката е твоя
      интересно ми е какво съветваш клиентите
      Винаги КАТ, иначе никой нищо няма да плати, дори и да си виновен имаш ли каско може да си оправиш твоята кола.

Случая при мен е друг защото ми е съсед и го познавам, не дава пари, обадих се в КАТ регистрерах ПТП, дадоха ми номер и в 5 работни дни да отида, писаха го избягал, дадох му номера, снимах кола и счупената му пластмаса долу на номера, утре съм в КАТ Дървеница, да видим как работи, дано има справедливост
      sigpic
      ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
      0889 636 093

Comment

Да знаеш, че ще си загубиш цял ден. Има хора от 7.30,които чакат за същото, а КАТ май бачкат от 8.00. Дано минеш бързо
        sigpic
        SCUDERIA ITALIA
        BMW 5-er
        BMW 7-er
        Fiat GP

Comment

ако се направи на ударен мини с един чук и леко му одраскай вратата........
          Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
            това е най-лесното, но не ми решава проблема, нито саморазправата, ще видим утре какво ще стане в КАТ
            sigpic
            ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
            0889 636 093

Comment

Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
              с чук да му одраска колата?

Raiders, успех в КАТ!
              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Raiders, братле нещо не ти върви на тебе с таа кола! Имаш ли нужда от помощ? Обаждай се.....
                sigpic
                Subaru Legacy 3.0 H6
                Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                0888 511 533 - Бонев

Comment

Първоначално публикувано от raiders Покажи съобщение
                  това е най-лесното, но не ми решава проблема, нито саморазправата, ще видим утре какво ще стане в КАТ
                  аз имах подобен случай с една мацка
                  съжалих я ... след 2 дена от КАТ ми издадоха
                  протокол с рисунка ... блъснал ме е някой на паркинга
                  пред блока .. излъгах демек .. и после БулИнс си ми
                  платиха щетата ..
                  Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                  Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Става сигурно с това за паркинга, след като си в застраховенето си го знаеш, ама за такива чворове трябва да има наказателен ефект.Сега, ако е човек да му направиш услуга, но тоя явно е-не знам, според мен го натопи яко в кат.
                    Last edited by fred; d.m.y г., 21:18.
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

Да го натопи ко@еленцето гадно! Не стига, че му прави един вид услуга а тоо се прави на ударен.........
                      Натопи го братеее............
                      sigpic
                      Subaru Legacy 3.0 H6
                      Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                      0888 511 533 - Бонев

Comment

.....направи добро, изяш лайно....
                        98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Има ли развитие по твоя случай? Сподели ни, щото чакаме с нетърпение развръзката..............
                          sigpic
                          Subaru Legacy 3.0 H6
                          Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                          0888 511 533 - Бонев

Comment

ей , приятелката ми така една вечер чукнала некъФ ,чукнала е меко казано одрала му колата от калник до калник ... пазарлъци ,щуротии ,проблеми да не викали кат. аз разбирам за това 2 часа по късно ....спя и ми звъни телефона ,обяснява ми се каква е хавата ,а то това станало пред Домби ,и двамата били вътре преди това ... сещайте се кви са били .. та аз у 6 сутринта ходя и ,за да не и вземат книжката боц 700 лева назад . по 150 на детаил и сто за притесненията и услугата .
                            Аз съм на принципа ,ако си виновен и не те хванат ок ,ама хванат ли те ... плащай си и без цигании

п.с. сия пак ще се почне едно негативно нашествие....

sigpic
                            Alfa Romeo 159 EX

Comment

Еми наглостта при някои хора няма край. Сестра ми преди време така един я удря отзад. Не е сериозен удара. Леко беше пукнал бронята. Та пуска аварийките тя и тръгва да слиза, като в това време поглежда в огледалото и вижда, че тоя прави същото. И какво мислите става....в момента, в които сестра ми слиза от колата тоя тръшва вратата и беж в насрещното да бяга. Някакъв бус имало там спрял и се опитал да го засече, но не успял. Всичко това се разиграва под мостчето на кръговото на Сливница. Та сестра ми скача в колата и след него, а пред нея и буса тръгнал да го гони обаче оня се скрил в София Мел и тях не ги пуснали защото нямали пропуск. Добре че тя беше видяла номера та после лесно го намерих и той започна да ми се обяснява, че тя едва ли не се блъснала в някакъв камион пред нея и той не успял да спре, че тя ме лъже за случката и не била така като ми я е разказала.....е де обаче не на мене тия. Много ясно му казах, че не е той човекът, на който ще повярвам, още повече, че колата няма абсолютно никакви признаци на удар в камион и да си помисли какво ще направи по въпроса, защото той е в неизгодно положение. Вариантите са два-или го топя яко пред КАТ или плаща. Още толкова започна да ми мрънка и накрая му казах, че отивам в КАТ и само и само да го натопя ще кажа, че в колата със сестра ми е имало бременна жена. И о, чудо! На бързо прежали една скромна сума. Въпроса не беше в това дали ще го намеря да му взема парите, но е достатъчно показателно какви нещастници има на пътя и колко е безгранична наглостта им. И само като си представя, че в колата с него имаше 2 малки деца. Ами ако утре пак тръгне да бяга в насрещното обаче не извади късмет и идва нещо насреща. С какво са му виновни тия деца, че да му плащат грешката?!
                              The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Преди време мен също един ме блъсна малко. И понеже излезе, че е бояджия и ми я оправи задната броня. Не сме викали КАТ само се разменихме тел. номера и тъй... Намират се и свестни хора все още де това искам да кажа. Ама явно шанса да попаднеш на такива е много малък.
                                Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
                                Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
                                Audi A4 1.9 TDI

Comment

Working...
                                X