Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ за ПТП

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Отидох си като пич в КАТ, чаках от 10:30 до 16ч. да влеза, написах си, имената му, кое как е станало, всичко, дадоха ми протокол и ги питам и сега, как ще докажем, че не лъжа и има виновен, и ми вика "Мен кво ме интересува"...

Няма никъв шанс да стане нещо повече, после при колегите застрахователи и да видим, писаха само пастиране.

Пазете се и стане ли ПТП, КАТ и не го пускайте да бяга
    sigpic
    ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
    0889 636 093

Comment

Когато лятото едно Пежо 308 реши да се вгради в багажника ми , водача му слизайки и все още говорейки по телефона каза : Човече въобще не те видях . Много съжалявам , бързам вземи тези 400лв и да забравим защото само загубеното време и разправиите с КАТ ще ми излязат повече . Остави и телефон за връзка ако не стигнат . Ремонта ми излезе 150лв с боята и останах с 250лв преднина и болката във врата и гърба .
      Та мисълта ми е че може и да попаднеш на човек но си остават неприятните емоции .
      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от raiders Покажи съобщение
        Отидох си като пич в КАТ, чаках от 10:30 до 16ч. да влеза, написах си, имената му, кое как е станало, всичко, дадоха ми протокол и ги питам и сега, как ще докажем, че не лъжа и има виновен, и ми вика "Мен кво ме интересува"...

Няма никъв шанс да стане нещо повече, после при колегите застрахователи и да видим, писаха само пастиране.

Пазете се и стане ли ПТП, КАТ и не го пускайте да бяга
        Само ще ти пожелая това да ти е последната катастрофа. Ламарини се правят, но като цяло сам си си виновен. Другия път ще знаеш.

ВИНОВЕН ЛИ СИ ВИКАЙ КАТ, ианче пари на ръка, ако не иска пак КАТ. Това горе ми го каза много добър приятел работил в КАТ 18 години.
        А това, че са ти писали само пастиране, си направи сметка как им пълниш гушите като правиш застраховка, а те се гаврят с теб и предполагам с твоите клиенти.
        "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
        Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
        Opel Astra J GTC

Comment

Working...
        X