Известие

Collapse
No announcement yet.

Зимни гуми ама почти - боби :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Прасчо мили, разбирам че за теб място с паметна плоча на ятаци на бригада чавдар трябва да е най-малкото национален парк, но за щастие на нормалните люде, това не е така.
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

пореден път
      къща ятаци бригада чавдар
      е дали според теб има път до там или не а?
      специалист
      ти дори не знаеш то къде са снимките бе миличък

път за временно ползване е чудесно понятие
      дали е описано в здп?

а що го има това пътче в генщабните карти (ако имаш беглата идея кво е генералщабна карта)?

баси
      ма що ти се обяснявам ...
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от suscrofa
        Въпросът е сериозен. Защото съм виждал жестоки простотии с "Жипове" дори в района на Седемте рилски езера, което е висша форма на простотия. Но търтея сигурно кара по някакви узаконени трасета незнам, нека той каже.
        Кое му е сериозното...?...ти обикалял ли си в гората да видиш какво е съсипва...?
        ...тези с мотрните резачки....май са в много по голяма вреда...дървена мафия...а утре няма да има вода природозащитнико!!!!
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Не е ли време в чат-раздела да с еобособи тема "За и против офроуда?"

И, да попитам колегата, дето дига пара, защо след като е толкоз загрижен за природата не кара нещо 1.0 на метан, а високооборотен двигател 1.8?
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

А бе и аз казах да въртят педалите, ама те друг да пази природата а те не им изнася да са в играта посади борче!
            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Прасчо е забавен. За него винаги нещо не е в ред ама я кажи ся твоита Т.С-ка минава ли някакви еко норми, фащай байка и джиткай с него. вече ми е смешно всички да бучат за нещо а в същото време да си прават каквото знаят. Ся кат нямаш жип и даи да псуваме тия с джиповете, или тия с моторите а може би тия с БМВ-тата шот са глупаци. А да забравих че е пишкомерене това да се мацаш с кал извинявай батко ма жена ми е доволна от мене и не съм тръгнал се рова за да го мера с някой.
              Аз отивам пак да се кефа.....
              Attached Files

Comment

Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
                Прасчо е забавен. За него винаги нещо не е в ред ама я кажи ся твоита Т.С-ка минава ли някакви еко норми, фащай байка и джиткай с него. вече ми е смешно всички да бучат за нещо а в същото време да си прават каквото знаят. Ся кат нямаш жип и даи да псуваме тия с джиповете, или тия с моторите а може би тия с БМВ-тата шот са глупаци. А да забравих че е пишкомерене това да се мацаш с кал извинявай батко ма жена ми е доволна от мене и не съм тръгнал се рова за да го мера с някой.
                Аз отивам пак да се кефа.....
                Колите се карат на разрешени за това места. Аз карам, защото трябва да свърша нещо, а не за да ми се вдига адреналина.
                Различно е да убиваш за удоволствие и за да не пукнеш от глад визирам другото комплексарско занимание (ловът във всичките му форми).
                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                К.М.

Comment

Абсолютно те подкрепям. Само нашата държавица я изнасилват от всякъде със свободен лов и риболов и други подобни тъпанарщинини.
                  sigpic Alfasud/156 1.8ex
                  156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Глупости. Дай да спираме формула 1, щото е излишно горене. И молба с мотивационно писмо, когато пътуваш, щото може да е за удоволствие (ужас, как може).
                    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                    Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
                      Колите се карат на разрешени за това места. Аз карам, защото трябва да свърша нещо, а не за да ми се вдига адреналина.
                      Различно е да убиваш за удоволствие и за да не пукнеш от глад визирам другото комплексарско занимание (ловът във всичките му форми).
                      Пълни глупости говориш, както обикновено. Първо, не виждам каква щета ще се нанесе на природата, като минат през поляната няколко джипа. Тя се възстановява достатъчно бързо и точно офроуд-а да навреди... смех.
                      Освен това, какво против имаш вдигането на адреналина?! Аз па си мисля, че борбата със стреса е от първостепенно значение в днешно време и в тоя смисъл "качването на адреналина" е най-полезното нещо. Или предлагаш всички да седим мирно вкъщи и после да изпушим, като Манчо дето си закла децата или като некой други субекти, които с всеки ден изтрещяват все повече. Онзи ден в неделя, един идиот мина със 150-200 по двулентов селски път, на който нормално се кара с 30, щото играят деца и минават животни... размаза се яко в едно дърво, ама не можа да гушне букета, за съжаление, пияницата нещастен.
                      2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                        Глупости. Дай да спираме формула 1, щото е излишно горене. И молба с мотивационно писмо, когато пътуваш, щото може да е за удоволствие (ужас, как може).

Псолютно. Все повече се убеждавам, че (поне за мен) изразходваното гориво е мерило за изпитаното удоволствие.
                        Volvo XC90 D5 '06
                        Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                        Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                        ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                        ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
                          Псолютно. Все повече се убеждавам, че (поне за мен) изразходваното гориво е мерило за изпитаното удоволствие.
                          Да, аз затова карам бензинка
                          2014: Deutschland über alles

Comment

всичко хубаво, ама те нещата се натрупват натрупват натрупват

и какво се получава...

глобално затоплянееее.... а не, забравих , че това е конспирация

далеч не съм най-големия природо-защитник, и съм далеч от това да съм екологичен .... но поне не го защитавам... има разлика... - когато предложат адекватна алтернатива с удоволствие скачам там
                            sigpic
                            днес съм в почивка ---

Comment

Баце, глобалното затопляне НЕ е конспирация, а факт, НО човешкото участие в него е чиста проба спекулация с цел лични облаги!
                              И да, когато един високопроходим автомобил премине през една ливада, не е ли същото, както когато стадо крави, овце, коне, свинье и прочие животни преминат от там?
                              От тучна поляна пак става кална нива, няма трева и има дарадонки (при кравите направо торти) навсякъде
                              Само не ми издребнявайте сега в обяснения за изгорели газове....
                              Що се отнася до Сускрофата - ОЧЕВАДНО е кон с капаци и спора е без(с)мислен!
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                                Баце, глобалното затопляне НЕ е конспирация, а факт, НО човешкото участие в него е чиста проба спекулация с цел лични облаги!
                                И да, когато един високопроходим автомобил премине през една ливада, не е ли същото, както когато стадо крави, овце, коне, свинье и прочие животни преминат от там?
                                От тучна поляна пак става кална нива, няма трева и има дарадонки (при кравите направо торти) навсякъде
                                Само не ми издребнявайте сега в обяснения за изгорели газове....
                                Що се отнася до Сускрофата - ОЧЕВАДНО е кон с капаци и спора е без(с)мислен!
                                е то в англия (отново) и свободното движение на стада крави е забранено...

по добре не-пипната поляна от колкото разорана поляна (без значение от какво)

а относно глобалното затопляне - основната хипотеза е, че то има цикличност от около 30 000 години и е неизбежно...

вмомента сме във втората половина на сегашния цикъл и сме по-близо до следващия ледников период, но първо климата трябва да се затопли...

та вредния ефект от човечеството и колите е, че просто забързваме цикличността с прекаленото изпускане ан CO2 в атмосферата

а това за конспирацията го казах, защото има още разни олигофрени, които не вярват , че глобалното затопляне съществува
                                sigpic
                                днес съм в почивка ---

Comment

Working...
                                X