Прасчо мили, разбирам че за теб място с паметна плоча на ятаци на бригада чавдар трябва да е най-малкото национален парк, но за щастие на нормалните люде, това не е така.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Зимни гуми ама почти - боби :)
Collapse
X
-
пореден път
къща ятаци бригада чавдар
е дали според теб има път до там или не а?
специалист
ти дори не знаеш то къде са снимките бе миличък
път за временно ползване е чудесно понятие
дали е описано в здп?
а що го има това пътче в генщабните карти (ако имаш беглата идея кво е генералщабна карта)?
баси
ма що ти се обяснявам ...Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от suscrofaВъпросът е сериозен. Защото съм виждал жестоки простотии с "Жипове" дори в района на Седемте рилски езера, което е висша форма на простотия. Но търтея сигурно кара по някакви узаконени трасета незнам, нека той каже.
...тези с мотрните резачки....май са в много по голяма вреда...дървена мафия...а утре няма да има вода природозащитнико!!!!По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Не е ли време в чат-раздела да с еобособи тема "За и против офроуда?"
И, да попитам колегата, дето дига пара, защо след като е толкоз загрижен за природата не кара нещо 1.0 на метан, а високооборотен двигател 1.8?Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
А бе и аз казах да въртят педалите, ама те друг да пази природата а те не им изнася да са в играта посади борче!По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Прасчо е забавен. За него винаги нещо не е в ред ама я кажи ся твоита Т.С-ка минава ли някакви еко норми, фащай байка и джиткай с него. вече ми е смешно всички да бучат за нещо а в същото време да си прават каквото знаят. Ся кат нямаш жип и даи да псуваме тия с джиповете, или тия с моторите а може би тия с БМВ-тата шот са глупаци. А да забравих че е пишкомерене това да се мацаш с кал извинявай батко ма жена ми е доволна от мене и не съм тръгнал се рова за да го мера с някой.
Аз отивам пак да се кефа.....
Comment
-
Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщениеПрасчо е забавен. За него винаги нещо не е в ред ама я кажи ся твоита Т.С-ка минава ли някакви еко норми, фащай байка и джиткай с него. вече ми е смешно всички да бучат за нещо а в същото време да си прават каквото знаят. Ся кат нямаш жип и даи да псуваме тия с джиповете, или тия с моторите а може би тия с БМВ-тата шот са глупаци. А да забравих че е пишкомерене това да се мацаш с кал извинявай батко ма жена ми е доволна от мене и не съм тръгнал се рова за да го мера с някой.
Аз отивам пак да се кефа.....
Различно е да убиваш за удоволствие и за да не пукнеш от глад визирам другото комплексарско занимание (ловът във всичките му форми)."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Глупости. Дай да спираме формула 1, щото е излишно горене. И молба с мотивационно писмо, когато пътуваш, щото може да е за удоволствие (ужас, как може).I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщениеКолите се карат на разрешени за това места. Аз карам, защото трябва да свърша нещо, а не за да ми се вдига адреналина.
Различно е да убиваш за удоволствие и за да не пукнеш от глад визирам другото комплексарско занимание (ловът във всичките му форми).
Освен това, какво против имаш вдигането на адреналина?! Аз па си мисля, че борбата със стреса е от първостепенно значение в днешно време и в тоя смисъл "качването на адреналина" е най-полезното нещо. Или предлагаш всички да седим мирно вкъщи и после да изпушим, като Манчо дето си закла децата или като некой други субекти, които с всеки ден изтрещяват все повече. Онзи ден в неделя, един идиот мина със 150-200 по двулентов селски път, на който нормално се кара с 30, щото играят деца и минават животни... размаза се яко в едно дърво, ама не можа да гушне букета, за съжаление, пияницата нещастен.
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениеГлупости. Дай да спираме формула 1, щото е излишно горене. И молба с мотивационно писмо, когато пътуваш, щото може да е за удоволствие (ужас, как може).
Псолютно. Все повече се убеждавам, че (поне за мен) изразходваното гориво е мерило за изпитаното удоволствие.
Comment
-
Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщениеПсолютно. Все повече се убеждавам, че (поне за мен) изразходваното гориво е мерило за изпитаното удоволствие.
Comment
-
всичко хубаво, ама те нещата се натрупват натрупват натрупват
и какво се получава...
глобално затоплянееее.... а не, забравих , че това е конспирация
далеч не съм най-големия природо-защитник, и съм далеч от това да съм екологичен .... но поне не го защитавам... има разлика... - когато предложат адекватна алтернатива с удоволствие скачам тамsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Баце, глобалното затопляне НЕ е конспирация, а факт, НО човешкото участие в него е чиста проба спекулация с цел лични облаги!
И да, когато един високопроходим автомобил премине през една ливада, не е ли същото, както когато стадо крави, овце, коне, свинье и прочие животни преминат от там?
От тучна поляна пак става кална нива, няма трева и има дарадонки (при кравите направо торти) навсякъде
Само не ми издребнявайте сега в обяснения за изгорели газове....
Що се отнася до Сускрофата - ОЧЕВАДНО е кон с капаци и спора е без(с)мислен!sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеБаце, глобалното затопляне НЕ е конспирация, а факт, НО човешкото участие в него е чиста проба спекулация с цел лични облаги!
И да, когато един високопроходим автомобил премине през една ливада, не е ли същото, както когато стадо крави, овце, коне, свинье и прочие животни преминат от там?
От тучна поляна пак става кална нива, няма трева и има дарадонки (при кравите направо торти) навсякъде
Само не ми издребнявайте сега в обяснения за изгорели газове....
Що се отнася до Сускрофата - ОЧЕВАДНО е кон с капаци и спора е без(с)мислен!
по добре не-пипната поляна от колкото разорана поляна (без значение от какво)
а относно глобалното затопляне - основната хипотеза е, че то има цикличност от около 30 000 години и е неизбежно...
вмомента сме във втората половина на сегашния цикъл и сме по-близо до следващия ледников период, но първо климата трябва да се затопли...
та вредния ефект от човечеството и колите е, че просто забързваме цикличността с прекаленото изпускане ан CO2 в атмосферата
а това за конспирацията го казах, защото има още разни олигофрени, които не вярват , че глобалното затопляне съществуваsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
Comment