Известие

Collapse
No announcement yet.

Зимни гуми ама почти - боби :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщение
    A аз да питам за шапката: тя част от офроуд екипировката ли е? Щото имам подобна, остава само жип да си зема...
    Задължителен. Главата трябва да е на топло, щото като ти измръзнат ушите от ветъро става кофи
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
      Задължителен. Главата трябва да е на топло, щото като ти измръзнат ушите от ветъро става кофи
      Mдам, някъде пишеше, че 80% (или нещо около тая цифра) от топлината на тялото се губи през главата...
      Аз моята я нося уж да не ми изфирясва мозъка, ма нещо няа мноо ефект: оглупявам си стабилно
      166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
      x145 1.6 boxer

Comment

Mдам, някъде пишеше, че 80% (или нещо около тая цифра) от топлината на тялото се губи през главата...
        Аз моята я нося уж да не ми изфирясва мозъка, ма нещо няа мноо ефект: оглупявам си стабилно
        Аз мозък не пазя, щото е ясно, че такъв няма

Comment

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
          Не питай. Днеска ходих при един приятел. Вярно после измих и целия двор ама дали ще ме пусне втори път ...
          Трябва да ти е бил мнооого задължен .
          Да не си му спасявал живота 2-3 пъти ?
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

A аз да питам за шапката: тя част от офроуд екипировката ли е? Щото имам подобна, остава само жип да си зема...
            То твойта работа малко като на цигането: "Чиче, чиче, я приший един балтон към това копче"

Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщение
            Абе статистика...мани я. Има 3 вида лъжи - нагла, благородна и статистика То и 5% от кислорода, който поемаш минава през кожата, ама ако ти запушат устата и носа пак ще ритнеш камбанката
            The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
              То твойта работа малко като на цигането: "Чиче, чиче, я приший един балтон към това копче"

Абе статистика...мани я. Има 3 вида лъжи - нагла, благородна и статистика То и 5% от кислорода, който поемаш минава през кожата, ама ако ти запушат устата и носа пак ще ритнеш камбанката
              Е как да не се съглася...
              Сетих се за една мисъл (ама не помня на кого е): "Аз съм ЗА целуването на ръка на жените (при среща). Нали все отнякъде трябва да се започне..."
              Та и аз така: все отнякъде требе да започна.
              166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
              x145 1.6 boxer

Comment

• Добре де, тоя огън върху краката си ли си го запалил, наврял си ги вътре че са ти измръзнали палците, къси са ти краката, или е оптически илюжън.....
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                  Добре де, тоя огън върху краката си ли си го запалил, наврял си ги вътре че са ти измръзнали палците, къси са ти краката, или е оптически илюжън.....
                  Илюзия бате, илюзия.
                  Матрицата, совите, знаеш как е.

Comment

• 40% от топлината на тялото се губи през главата.
                    Колега мн ме радват тези снимки и цялата тема, ебаси релакса, завиждам ти благородно. Мн добре си изкарваш.
                    Само ако може да има повече снимки на тея красоти.
                    sigpic
                    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                      40% от топлината на тялото се губи през главата.
                      Колега мн ме радват тези снимки и цялата тема, ебаси релакса, завиждам ти благородно. Мн добре си изкарваш.
                      Само ако може да има повече снимки на тея красоти.
                      Влез в оффроуд форума, там има раздел за оффроуд разходки и има много добри снимки
                      Lexus IS200

Comment

• Да съживим малко темата

Comment

• Сваровски!

Тва ретро от кой сайт го свали?
                          Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• Първоначално публикувано от JORDI Покажи съобщение
                            свали?
                            Шъ се обиждаме ли ся кво?

Comment

• Обиците?

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                              Шъ се обиждаме ли ся кво?

Ти па...
                              Питах да не е реклама на Сваровски?
                              Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• Тази на снимката дали е жива все още?
                                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
                                X