If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Задължителен. Главата трябва да е на топло, щото като ти измръзнат ушите от ветъро става кофи
Mдам, някъде пишеше, че 80% (или нещо около тая цифра) от топлината на тялото се губи през главата...
Аз моята я нося уж да не ми изфирясва мозъка, ма нещо няа мноо ефект: оглупявам си стабилно
166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Mдам, някъде пишеше, че 80% (или нещо около тая цифра) от топлината на тялото се губи през главата...
Аз моята я нося уж да не ми изфирясва мозъка, ма нещо няа мноо ефект: оглупявам си стабилно
Не питай. Днеска ходих при един приятел. Вярно после измих и целия двор ама дали ще ме пусне втори път ...
Трябва да ти е бил мнооого задължен .
Да не си му спасявал живота 2-3 пъти ?
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Абе статистика...мани я. Има 3 вида лъжи - нагла, благородна и статистика То и 5% от кислорода, който поемаш минава през кожата, ама ако ти запушат устата и носа пак ще ритнеш камбанката
То твойта работа малко като на цигането: "Чиче, чиче, я приший един балтон към това копче"
Абе статистика...мани я. Има 3 вида лъжи - нагла, благородна и статистика То и 5% от кислорода, който поемаш минава през кожата, ама ако ти запушат устата и носа пак ще ритнеш камбанката
Е как да не се съглася...
Сетих се за една мисъл (ама не помня на кого е): "Аз съм ЗА целуването на ръка на жените (при среща). Нали все отнякъде трябва да се започне..."
Та и аз така: все отнякъде требе да започна.
166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
40% от топлината на тялото се губи през главата.
Колега мн ме радват тези снимки и цялата тема, ебаси релакса, завиждам ти благородно. Мн добре си изкарваш.
Само ако може да има повече снимки на тея красоти.
40% от топлината на тялото се губи през главата.
Колега мн ме радват тези снимки и цялата тема, ебаси релакса, завиждам ти благородно. Мн добре си изкарваш.
Само ако може да има повече снимки на тея красоти.
Влез в оффроуд форума, там има раздел за оффроуд разходки и има много добри снимки
Comment