Известие

Collapse
No announcement yet.

Няма да си купувам зимни гуми-ами то няма зима

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Що бе fred, зимните кънки са си яка работа
    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
      SFINKS споко пич, всички ти схванахме иронията, но не всички можем да даваме по 400 лева всеки сезон за гуми.
      не си ми схванал иронията хич... не иронизирам хората щото не им стигат парите за всичко , да не мислиш че аз цял живот съм карал нови коли с нови гуми.И аз съм карал зимата с летни щото съм нямал пари за зимни гуми . Иронизирам тия дето твърдят че не си купували зимни гуми щот нямало смисъл.Зимните гуми били за аматъорите.Смях.Кажи си нямам излишни пари никой няма да ти каже нищо.Ма да кажеш на черното бяло ...

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщение
        не си ми схванал иронията хич... не иронизирам хората щото не им стигат парите за всичко , да не мислиш че аз цял живот съм карал нови коли с нови гуми.И аз съм карал зимата с летни щото съм нямал пари за зимни гуми . Иронизирам тия дето твърдят че не си купували зимни гуми щот нямало смисъл.Зимните гуми били за аматъорите.Смях.Кажи си нямам излишни пари никой няма да ти каже нищо.Ма да кажеш на черното бяло ...
        ми аз ги имам парите, ама наистина няма смисъл
        Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

И аз в момента ИМАМ зимни гуми на колата си и в 99% от зимните дни са ми абсолютно ИЗЛИШНИ!
          К'во викаш за черното и бялото?
          sigpic

Comment

мм да добре пент .знам ги тия като тебе , ти си от тия дето имат пари за Лексус ма карат Алфа щото така по им било кеф

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
              И аз в момента ИМАМ зимни гуми на колата си и в 99% от зимните дни са ми абсолютно ИЗЛИШНИ!
              К'во викаш за черното и бялото?
              ми айде да ми обясниш що си сложи зимни гуми тогава

Comment

Обясних, ама нема кой да чете!
                Летните ми гуми са с много нисък профил и не ми се изправят джанти от дупки пълни с вода и киша от разтопения сняг, коловози от лед по кварталните улици, затрупани със сняг бордюри и прочие....
                sigpic

Comment

мда добре и на теб.не е много смислено тва дето го казваш (прочетох тва дето го беше написал ) на по малкият размер зимни гуми които си взел ( предполагам са 16 или 15 и предполагам са с доста по голяма височина съответно) има предостатъчно летни гуми с даже още по голяма дебелина и профил . и сега какво ще кажеш , що не си взе пак летни гуми за зимата но по високи а , пак нямаше да си кривиш джантите

п.с най-много се смях като разказваше как си нямал никога никъде проблем зимата с 17 ка нископрофилна лятна гума , ма много се смях да знаеш. пък на Пинко му пожелавам да пробва да кара цяла зима мерцедес или бмв със задно и 17 ка лятна гума и после пак да пише тиа смешки за тестовете какво доказвали
                  Last edited by SFINKS; d.m.y г., 23:16.

Comment

Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
                    ми аз ги имам парите, ама наистина няма смисъл
                    Е как, тва са си две-три вечери в Син Сити все пак.
                    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Свинки, що ми се струва, че май нямаш кво да кажеш?
                      Наистина, интересно, защо ли не си купувам летни гуми през зимата?!
                      Сигурно защото летни гуми си имам вече.... а, как мислиш?!
                      Или пък сигурно си купувам зимни гуми, заради онзи 1%, който липсва няколко поста по-нагоре, в който зимната гума ще покаже истинските си качества.... да обяснявам ли за хиляден път това кога е?
                      Само и единствено на сняг зимната гума е безусловно по-добра от лятната и въпреки, че на мен не ми пречи да карам с всякакви гуми по всяко време на година, то този 1% вероятност да се наложи да карам на сняг ме е принудил да дам пари за зимни гуми, за да елиминирам абсолютно всички случаи в които мога да се окажа неподготвен

П.П.
                      И да, покажи ми, къде съм написал, че съм карал през зимата с летни 17-цолови гуми?
                      Искаш ли да сложа летните 17-цолови гуми и да тръгнем заедно на където пожелаеш?
                      Какво залагаш?
                      sigpic

Comment

простият факт че си стигнал до още по простия извод че е по добре да си сложиш зимни гуми би трябвало да те накара най-малкото да спреш да пише по темата ,yes ?

разбра ли ме сега за черното и бялото

Comment

Аааааа, НЕ, батко, ти си невменяем.....

По-добре е да си със зимни гуми, САМО когато караш на сняг!!!
                          Ако ръцете ти стоят на топло в дупето, каквито и гуми да сложиш, няма да ти помогнат никога
                          Аз мога да карам с всякакви гуми, по всяко време на годината и реално си купувам зимни гуми САМО заради този 1% в който ще ми се наложи да карам на сняг а от четири години насам, дори съм пренебрегнал фактора СНЯГ, защото е нищожен, но тази година имах и други причини за да се замисля изобщо за покупка на зимни гуми, както вече ти обясних!
                          При останалите 99% от шофирането ми ИЗОБЩО не ми пука с какви гуми съм, защото МИСЛЯ докато карам и не разчитам една гума да ми спаси живота, защото така са казали ПО НОВИНИТЕ

П.П.
                          Шубе ли те хвана да заложиш?
                          Last edited by Kuku; d.m.y г., 00:20.
                          sigpic

Comment

ма ти май наистина не се усещаш...

Comment

Напротив, много отдавна съм усетил, че си въздух под налягане!
                              Питах те нещо - дестинация и залог?

П.П.
                              Ае, баце, помисли си добре - аз лягам...
                              Last edited by Kuku; d.m.y г., 00:54.
                              sigpic

Comment

http://www.youtube.com/watch?v=FW6dZ...eature=related
                                Тоа с к'ви ли гуми е ?? сигурно са сликови !!
                                1% ,2% слагайте си зимни гуми колкото и големи майстори да сте.
                                Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                                Fiat Bravo II 1.4 90hp
                                sigpic
                                Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Working...
                                X