Известие

Collapse
No announcement yet.

Няма да си купувам зимни гуми-ами то няма зима

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщение
    мм да добре пент .знам ги тия като тебе , ти си от тия дето имат пари за Лексус ма карат Алфа щото така по им било кеф
    не съм казал, че имам пари за лексус къде го прочете това? просто имам пари за 4 зимни гуми но няма смисъл. трасето Илинден - пл. Македония - Версай - Брилянтин е винаги изчистено

@koolio в интерес на истината това са си пари за 1 вечер с хубава компания
    и да, Версай е вече модерно
    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

ако тва ти е основният маршрут не зимни гуми а даже и кола не ти трябва а , не е ли по добре с такси

Comment

ей на пак с теа лексуси, кат развален грамофон си...

а па кики-то те предизвика, а го игнорираш ?
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

ти нали знаеш лафа за тва дето двама спорят и третия тия дето си слагат гъза посредата

Comment

Знаем го.
            Ситуацията в този случай е, по-скоро, всички спорят с теб, защото ти си единствен и неповторим винаги прав, а ние сме заблудени.
            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
            Roosevelt

Comment

единствен ? я излез по улиците и се загледай колко коли са с летни и колко с зимни гуми . да не се окаже че 5-10% и то от най старите кенефи карат с летни . Или смяташ всичките 90-95 % дето карат с зимни гуми са аматъори и нищо не разбират.Кой е единственият сега

Comment

ти нали знаеш лафа за тва дето двама спорят и третия тия дето си слагат гъза посредата
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

Свинки, навън е 18 градуса по целзий - да ходя ли да сменям зимните гуми с летни, че да не се пребия някъде?!
                  Довечера като паднат пак температурите, пак ще ги сменя....

П.П.
                  Слагаме ли неква сума, примерно 1000лв. и като падне температурата под 0 градуса тръгваме на където кажеш - Банско, Боровец, Пампорово.... Ти караш със зимните гуми отпред, аз карам зад теб с летните?
                  sigpic

Comment

единствен ? я излез по улиците и се загледай колко коли са с летни и колко с зимни гуми . да не се окаже че 5-10% и то от най старите кенефи карат с летни . Или смяташ всичките 90-95 % дето карат с зимни гуми са аматъори и нищо не разбират.Кой е единственият сега
                    Айде загледай се ти - дали няма да се окаже, че 40% са със стари зимни гуми, които не стават за никакво време, други 40 са с летни, а тези с нормални зимни са малцинство.

ПП аз имам добри зимни гуми, но не ги слагам, поне засега.
                    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                    Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky
                      Айде загледай се ти - дали няма да се окаже, че 40% са със стари зимни гуми, които не стават за никакво време...
                      Е т'ва е самата истина!!!
                      Хората си мислят, че като сложат зимна гума и си решават проблемите, нищо, че тая зимна гума е галош, защото е карана на топло в преходните сезони, съхранявана е като парцал и това вече ще й е трета зима
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                        Що бе fred, зимните кънки са си яка работа

Не са лоши, аз даже хокей съм играл една година, като ученик де, но ролерита се по добри
                        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                        Нагоре по стълбата, която води надолу
                        sigpic

Comment

SFINKS аз ясно съм казал, че нямам пари за зимни гуми. Какъв ти е проблема не ми е ясно. Погледни само как се развива темата докато ти не се намеси. Защо никой не спори 3 страници подред само с 1 човек? Ми защото хората си излагат доводите за и против, а ти изглежда хич не си склонен да приемеш и някое друго мнение. Все трябва да си контра и то така контрираш, че направо си се заяждаш!

П.С.: @fred.....Супер Аз да ти кажа ролери не съм карал, но зимните кънки са ми по-тръпка
                          Last edited by detelazurno; d.m.y г., 14:46.
                          The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                            Е т'ва е самата истина!!!
                            Хората си мислят, че като сложат зимна гума и си решават проблемите, нищо, че тая зимна гума е галош, защото е карана на топло в преходните сезони, съхранявана е като парцал и това вече ще й е трета зима

Ти на всяка зима ли си сменяш гумите с нови, че ми стана интересно.
                            "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                            Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                            Opel Astra J GTC

Comment

По стечение на обстоятелствата от около 7-8 години все така се случва че сменям направо колите, а логично с тях и гумите, т.е. отговора на въпроса ти е ДА!
                              Другата зима (живот и здраве) ще е първото изключение от много време насам, в което ще използвам тазгодишните си зимни гуми за втори сезон, ако не смачкам колата до тогава
                              Принципно, една нова гума от що-годе нормален клас, при правилно съхранение БИ МОГЛА да се използва и трети сезон, но вече ще е на доизживяване и с висок рисков фактор.
                              sigpic

Comment

Колеги, при тези температури навън с моите зимни гуми - не е за каране. Те са станали като кашкавал и колата се криви накъдето си поиска баси. Гумите са ми чисто нови Гиславед норд фрост3. Не стават за каране на асфалт, пък на 20 градуса си пътник с над 100 км.
                                Предлагам на невярващите - тест драйв. Но да си направят застраховка - живот.!?
                                Alfa 155 2.0TS 8V '93
                                sigpic
                                VW LADAVAGEN '81
                                CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Working...
                                X