Известие

Collapse
No announcement yet.

Покупка на перфоратор

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Покупка на перфоратор

Трябва да си купувам перфоратор,за лично ползване и ме интересуват вашите познания и препоръки за марки и модели,в ценови диапазон 200-500 лв.Благодаря предварително.
    TIPO 2.0 91g.
    PUNTO 1.2 04 g.
    156 1.8 TS 00g

Ние познания имаме, а на теб в кой диапазон ти трябва перфоратор - 2кг; 4кг; 5кг; 7кг; 11кг; 16... 27 ... 27+ ... ???

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
      Ние познания имаме, а на теб в кой диапазон ти трябва перфоратор - 2кг; 4кг; 5кг; 7кг; 11кг; 16... 27 ... 27+ ... ???
      Ми като гледам най-много 5 кг.,ще ми е достатъчна.
      TIPO 2.0 91g.
      PUNTO 1.2 04 g.
      156 1.8 TS 00g

Comment

За к`о ти й?

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
          За к`о ти й?
          Ще купуваме една къща,и трябва да прокарам нови Ел.,ВиК,парно,аудио ,видео и други инсталации,за тази работа ми трябва.
          TIPO 2.0 91g.
          PUNTO 1.2 04 g.
          156 1.8 TS 00g

Comment

Скил или Макита,може и Бош,но са по-скъпички да знаеш ,но ще ти свършат работа тия кучите марки мн лесно горят и нищо не става общо взето от тях.
            ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

много е трудно да поемеш някое мнение......От 10г. ползвам HILTI и BOSCH,имам 12 машини от двете марки(общо) и трудно ще ти кажа коя е по-добра.....Около 380лв.излиза синята серия на BOSCH,HILTI около 460......Няма да сгрешиш която и да вземеш.УСПЕХ

Comment

Аз имам добри впечатления от бош и макита и трябва да ти кажа че доста обекти сме изкарали с тия машини.За Хилти съм чувал че са много добри.Общо взето каквото и да си купуваш, вземи си професионалната серия ,малко повече пари но за те се спестяват от рядкото ходене по сервизи после.
                Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от gadimir Покажи съобщение
                  много е трудно да поемеш някое мнение......От 10г. ползвам HILTI и BOSCH,имам 12 машини от двете марки(общо) и трудно ще ти кажа коя е по-добра.....Около 380лв.излиза синята серия на BOSCH,HILTI около 460......Няма да сгрешиш която и да вземеш.УСПЕХ
                  А с пневматичен или механичен ударник да търся.
                  TIPO 2.0 91g.
                  PUNTO 1.2 04 g.
                  156 1.8 TS 00g

Comment

Ако има на Спарки Ловеч си вземи, добра марка, прави се унас
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

бош синя серия !!! (в никакъв случай зелена); хилти мн добре, ама по-скъпичко; макита също става според мен
                      166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                      x145 1.6 boxer

Comment

Колега аз работя с перфоратори постоянно,за твоята цел 5-ца не ти трябва вземи си малък. De Walt, и Макита са перфектни.След това Бош син обаче.
                        1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                        2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                        1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Аз ползвам "HITACHI" и съм изключително доволен.Даже влизаш в ценовия диапазон струва около 400лв.
                          За две години много работа е видял,даже няколко пъти съм къртил бетон,въпреки че не е много препоръчитено перфоратор да се ползва за къртач,и не съм имал ядове.
                          ALFA 155 1.8 TS 1993 - бивша
                          ALFA 156 2.0 1999 - бивша
                          ALFA 156 SW 1.9 16V jtd 2005

Comment

Първоначално публикувано от tipo1960 Покажи съобщение
                            Ще купуваме една къща,и трябва да прокарам нови Ел.,ВиК,парно,аудио ,видео и други инсталации,за тази работа ми трябва.
                            BOSCH GBH 2-26 DRE
                            Пробива до ф26 мм със свредла в бетон;
                            до ф68 мм с боркорона - смятам, ти е достатъчно. Има и функция къртене.
                            Цената му е около 530 лв

Comment

Благодаряви за съветите и мненията,утре като гледам май ще обикалям и ще си го купувам по красота.Имах винтовърт МЕТАВО,но ми разбиха колата и го откраднаха,ще пообиколя и ако не влеза в цена при МЕТАВО и ХИЛТИ,ще избирам по красота от Бош,Хитачи,Макита и другите марки.
                              TIPO 2.0 91g.
                              PUNTO 1.2 04 g.
                              156 1.8 TS 00g

Comment

Working...
                              X