Известие

Collapse
No announcement yet.

Покупка на перфоратор

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

айде успех......

Comment

Макита мнооого корави машинки са !!!
      Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
      Fiat Bravo II 1.4 90hp
      sigpic
      Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Първоначално публикувано от tipo1960 Покажи съобщение
        Благодаряви за съветите и мненията,утре като гледам май ще обикалям и ще си го купувам по красота.Имах винтовърт МЕТАВО,но ми разбиха колата и го откраднаха,ще пообиколя и ако не влеза в цена при МЕТАВО и ХИЛТИ,ще избирам по красота от Бош,Хитачи,Макита и другите марки.
        бате ако искаш ми звънни кат идваш към Пазарджик
        ще ти покажа нашите .. ние имаме Бош, Хитачи и Макита
        и според мен Макитата се оказа най-корава ...
        за Хилти според мен трябва много сериозна сума
        .. всичко зависи от това колко често ще го ползваш
        иначе при удар Макитата мачка ... за 2 години сме сменили 1 патрон само и то поради наша грешка ...
        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
        Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
          бате ако искаш ми звънни кат идваш към Пазарджик
          ще ти покажа нашите .. ние имаме Бош, Хитачи и Макита
          и според мен Макитата се оказа най-корава ...
          за Хилти според мен трябва много сериозна сума
          .. всичко зависи от това колко често ще го ползваш
          иначе при удар Макитата мачка ... за 2 години сме сменили 1 патрон само и то поради наша грешка ...
          Дай си номера че ти го нямам.
          TIPO 2.0 91g.
          PUNTO 1.2 04 g.
          156 1.8 TS 00g

Comment

Първоначално публикувано от tipo1960 Покажи съобщение
            Благодаряви за съветите и мненията,утре като гледам май ще обикалям и ще си го купувам по красота.Имах винтовърт МЕТАВО,но ми разбиха колата и го откраднаха,ще пообиколя и ако не влеза в цена при МЕТАВО и ХИЛТИ,ще избирам по красота от Бош,Хитачи,Макита и другите марки.
            METABO KHE 28
            539 лв е добра алтернатива...

Comment

уикенда си взехме ей това мъниче

има 1 огромно предимство - мога и аз да го ползвам
              още нямаме наблюдение как се справя, много ни го нахвалиха, но с едно желязо се озори, лошото е че това желязо не може да си го свалим и да го издупчим другаде, там само инструмент с батерия върши работа, че ток нъц
              иначе уж пробива бетон, но да видим кога ще стигнем до бетона, за сега го ползваме за винтоверт
              Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
              AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

А забравих да ви кажа ,купих си Боша,а Einhell-a ми го подариха.Боша е по лекичък и до сега повече ползвам него.Иначе и Einhell-a дупчи здраво,е това е за любителска работа де,работя си по къщата с тях.
                TIPO 2.0 91g.
                PUNTO 1.2 04 g.
                156 1.8 TS 00g

Comment

Колега имам същия ЕНХЕЛ и за любтелски нужди е доста корав, спрямо цена качество.
                  Все пак за домашни нужди 500лв. не ви ли се струват малко множко.
                  Ааааа и все пак внимавай, че те къртачите са яки, ама да не преумориш задкърачното устройство.
                  sigpic
                  Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                  156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                  147 JTDm 140-Малката манекенка
                  GT- JTDm 150

Comment

вземи си на хитачи- цената е около 265 лв. оборудвахме с такива нашите работници и нямат грешка.Магазина на сребърна /за София/ мисля че ще ти е най удачен.може да погледнеш и бош на същото място.Намира се на сребърна посокакъм черни връх някаде около 500м. преди булеварда в ляво.магазина на хитачи е зад блока
                    Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
                    156 1,8ТS-99 ......
                    EX
                    159 1,9 JTD-08

Comment

като на типо1900 такъв айнхелл с бащата взехме и се справи добре с къртенето на плочки и два три плота от железобетон

но когато се стигна до къртене на бетонна стена се отказа..... за там ти трябва нещо наистина сериозно...

та взехме под наем един къртач дето тежеше 25 кила... за 15 мин стена 2 на 1 я омаца (при това я къртих аз - а не съм много опитен в тези неща)

беше някакъв бял бош, много сериозна машина
                      sigpic
                      днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Lucky Покажи съобщение
                        Колега аз работя с перфоратори постоянно,за твоята цел 5-ца не ти трябва вземи си малък. De Walt, и Макита са перфектни.След това Бош син обаче.

А защо син бош му препоръчвате? той ще пробие 10 дупки и няма да го ползва повече.. Не четете ли, че за в къщи му трябва, синята серия са професионални машини ако с това си изкарваш хляба. Зелената серия на бош ще ти върши перфектна работа!
                        Lexus IS200

Comment

Съгласен с теб но не зная за какво му трябва.Инак си прав.
                          1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                          2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                          1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                            А защо син бош му препоръчвате? той ще пробие 10 дупки и няма да го ползва повече.. Не четете ли, че за в къщи му трябва, синята серия са професионални машини ако с това си изкарваш хляба. Зелената серия на бош ще ти върши перфектна работа!
                            колега,за 10 дупки ще се справи с каквато и да е машина... зелената серия бош не е читава, сините са ок
                            аз имам два(купени по различно време), работил съм и с други - перфектни са
                            иначе като цена са по-солени
                            166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                            x145 1.6 boxer

Comment

Здравейте! Да не пускам нова тема и аз искам да попитам нещо. Искам да си взема акумулаторна бормашина защото най често се налага да я ползвам за пробиване в дървени летвички пластмаса малки листове метал.

хвърлих око на
                              http://www.toolstop.co.uk/bosch-psr1...l-driver-p6866

защото е малка и удобна с готина батерия и това че е вградена и не стърчи доста ми допада.

Недостатък е че няма да мога да пробия дори малка дупка в бетон каквато се налага за някое дюбелче за окачане на картина или часовник примерно

случайно попаднах на

http://www.louistools.de/catalog/pro...oducts_id=6899

като цяло изглежда компактно и функцията за пробиване в бетон може да се окаже полезна.

Интересува ме цената му защото тук неможах да я намеря?!

Ако може да дадете отзиви или препоръки, мнения и т.н. за двете ще съм ви много благодарен. UNEO-то е готина машинка но незнам доколко е читава с този удар защото имах бормашина bosch и удара и се скапа изключително бързо а съм дупчил няколко пъти в тухла.Може и до късмет да си е незнам. На UNEO-то тече голяма рекламна кампания да се надявам да не е подвеждаща за качествата му.
                              И другата бормашинка също много ми допада и ще ми свърши работа

Comment

здрасти колега
                                както по-горе в темата е писано (вкл. и от мен) бих те посъветвал да вземеш бош СИНЯ серия, в никакъв случай зелена!!!
                                добри са също вюрт, но са доста големи и тежички...; макита също става за не много големи натоварвания
                                цени не коментирам, понеже не си писал никакви изисквания...
                                много важно: търси си машинка с литиево-йонна батерия, другите бързо се скапват (не съм сигурен, но май само бош имат)
                                успех!
                                166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                                x145 1.6 boxer

Comment

Working...
                                X