айде успех......
Известие
Collapse
No announcement yet.
Покупка на перфоратор
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от tipo1960 Покажи съобщениеБлагодаряви за съветите и мненията,утре като гледам май ще обикалям и ще си го купувам по красота.Имах винтовърт МЕТАВО,но ми разбиха колата и го откраднаха,ще пообиколя и ако не влеза в цена при МЕТАВО и ХИЛТИ,ще избирам по красота от Бош,Хитачи,Макита и другите марки.
ще ти покажа нашите .. ние имаме Бош, Хитачи и Макита
и според мен Макитата се оказа най-корава ...
за Хилти според мен трябва много сериозна сума
.. всичко зависи от това колко често ще го ползваш
иначе при удар Макитата мачка ... за 2 години сме сменили 1 патрон само и то поради наша грешка ...Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениебате ако искаш ми звънни кат идваш към Пазарджик
ще ти покажа нашите .. ние имаме Бош, Хитачи и Макита
и според мен Макитата се оказа най-корава ...
за Хилти според мен трябва много сериозна сума
.. всичко зависи от това колко често ще го ползваш
иначе при удар Макитата мачка ... за 2 години сме сменили 1 патрон само и то поради наша грешка ...TIPO 2.0 91g.
PUNTO 1.2 04 g.
156 1.8 TS 00g
Comment
-
Първоначално публикувано от tipo1960 Покажи съобщениеБлагодаряви за съветите и мненията,утре като гледам май ще обикалям и ще си го купувам по красота.Имах винтовърт МЕТАВО,но ми разбиха колата и го откраднаха,ще пообиколя и ако не влеза в цена при МЕТАВО и ХИЛТИ,ще избирам по красота от Бош,Хитачи,Макита и другите марки.
539 лв е добра алтернатива...
Comment
-
уикенда си взехме ей това мъниче
има 1 огромно предимство - мога и аз да го ползвам
още нямаме наблюдение как се справя, много ни го нахвалиха, но с едно желязо се озори, лошото е че това желязо не може да си го свалим и да го издупчим другаде, там само инструмент с батерия върши работа, че ток нъц
иначе уж пробива бетон, но да видим кога ще стигнем до бетона, за сега го ползваме за винтовертАко парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
Comment
-
TIPO 2.0 91g.
PUNTO 1.2 04 g.
156 1.8 TS 00g
Comment
-
Колега имам същия ЕНХЕЛ и за любтелски нужди е доста корав, спрямо цена качество.
Все пак за домашни нужди 500лв. не ви ли се струват малко множко.
Ааааа и все пак внимавай, че те къртачите са яки, ама да не преумориш задкърачното устройство.sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
вземи си на хитачи- цената е около 265 лв. оборудвахме с такива нашите работници и нямат грешка.Магазина на сребърна /за София/ мисля че ще ти е най удачен.може да погледнеш и бош на същото място.Намира се на сребърна посокакъм черни връх някаде около 500м. преди булеварда в ляво.магазина на хитачи е зад блокаНяма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
156 1,8ТS-99 ......
EX
159 1,9 JTD-08
Comment
-
като на типо1900 такъв айнхелл с бащата взехме и се справи добре с къртенето на плочки и два три плота от железобетон
но когато се стигна до къртене на бетонна стена се отказа..... за там ти трябва нещо наистина сериозно...
та взехме под наем един къртач дето тежеше 25 кила... за 15 мин стена 2 на 1 я омаца(при това я къртих аз - а не съм много опитен в тези неща)
беше някакъв бял бош, много сериозна машинаsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Lucky Покажи съобщениеКолега аз работя с перфоратори постоянно,за твоята цел 5-ца не ти трябва вземи си малък. De Walt, и Макита са перфектни.След това Бош син обаче.
А защо син бош му препоръчвате? той ще пробие 10 дупки и няма да го ползва повече.. Не четете ли, че за в къщи му трябва, синята серия са професионални машини ако с това си изкарваш хляба. Зелената серия на бош ще ти върши перфектна работа!Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеА защо син бош му препоръчвате? той ще пробие 10 дупки и няма да го ползва повече.. Не четете ли, че за в къщи му трябва, синята серия са професионални машини ако с това си изкарваш хляба. Зелената серия на бош ще ти върши перфектна работа!
аз имам два(купени по различно време), работил съм и с други - перфектни са
иначе като цена са по-солени166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Здравейте! Да не пускам нова тема и аз искам да попитам нещо. Искам да си взема акумулаторна бормашина защото най често се налага да я ползвам за пробиване в дървени летвички пластмаса малки листове метал.
хвърлих око на
http://www.toolstop.co.uk/bosch-psr1...l-driver-p6866
защото е малка и удобна с готина батерия и това че е вградена и не стърчи доста ми допада.
Недостатък е че няма да мога да пробия дори малка дупка в бетон каквато се налага за някое дюбелче за окачане на картина или часовник примерно
случайно попаднах на
http://www.louistools.de/catalog/pro...oducts_id=6899
като цяло изглежда компактно и функцията за пробиване в бетон може да се окаже полезна.
Интересува ме цената му защото тук неможах да я намеря?!
Ако може да дадете отзиви или препоръки, мнения и т.н. за двете ще съм ви много благодарен. UNEO-то е готина машинка но незнам доколко е читава с този удар защото имах бормашина bosch и удара и се скапа изключително бързо а съм дупчил няколко пъти в тухла.Може и до късмет да си е незнам. На UNEO-то тече голяма рекламна кампания да се надявам да не е подвеждаща за качествата му.
И другата бормашинка също много ми допада и ще ми свърши работа
Comment
-
здрасти колега
както по-горе в темата е писано (вкл. и от мен) бих те посъветвал да вземеш бош СИНЯ серия, в никакъв случай зелена!!!
добри са също вюрт, но са доста големи и тежички...; макита също става за не много големи натоварвания
цени не коментирам, понеже не си писал никакви изисквания...
много важно: търси си машинка с литиево-йонна батерия, другите бързо се скапват (не съм сигурен, но май само бош имат)
успех!166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
Comment