Известие

Collapse
No announcement yet.

Обичам такива Жени

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
    Събота и неделя е друга България, бе , човек
    Хи-хи-хи така е
    паркирането в центъра през седмицата е ад наистина.Добре,че съседите покрай мен са свестни и нямат против да паркирам пред гаражите им. По-добре аз,че местя колата веднага,когато се наложи да ги използват.Иначе редовно "гости на града"си паркират и не се сещат даже да си оставят телефона да им се звънне при нужда
    Отклоних се от темата.
    Тротоарите не са паркинг.Иначе се сърдим като се разхождат пешеходци по платното,нали ?Псуваме ги като пресичат неправилно и т.н.
    “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
    ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Когато има преселение...винаги има затруднение
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
        Когато има преселение...винаги има затруднение
        темата засяга не преселението, а деградацията на обществото
        _______
        146 JTD - ex
        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Само едно говедо мое да спре на тротоара без да остави място. Прекрасно я разбирам. Пред вкъщи се събират егати шамионите по майсторско паркиране, такива и за 5те ми години във Варна не съм виждал. Обаче никого не съм надрал, пускам гуми, слагам бележки, на особенно нахални белжките ги лепя на челното стъкло. Но това да надереш чужда кола си е кретенизъм и плаче за бой.

Доста добре си изглежда, особено за жена, която е родила пред 5 месеца
          Не споря ма що ша се лъжем ся. И ний сме виждали 50кг жени се пак.
          Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
          ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
          Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

темата засяга не преселението, а деградацията на обществото
            не баш
            щото у нас като доеш у градо место да прифанеш нещо от сивилизасията си водиш дивия селски манталитет и осираш сичко около себе си
            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
              не баш
              щото у нас като доеш у градо место да прифанеш нещо от сивилизасията си водиш дивия селски манталитет и осираш сичко около себе си
              за съжаление си прав...

Даването на газ, води до пристрастяване!
              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Т'ва да надереш кола е ебати простотията, било то и неправилно паркирали.
                Иначе преди няколко седмици ме бутна един смотаняк, на ТРОТОАРА. Той разбираш ли решил да паркира а аз най-небрежно си ходя и се обяснявам по телефона. По едно време усетих как бронята ми вдигна краката и седнах на капака. Без да каже извинявай наглеца слиза и ми вика ,,Що не се мръдна като ме видя че искам да паркирам" сигурно съм имал тъпа физиономия, ама то каква друга да имам, иначе щеше да избяга с писъци. После най спокойно взе да си отваря багажника да рови. Ми сетете се за последствията какво може да направи 120 кила побесняло говедо - двете счупени огледала и че го затворих в багажника, заключих го и изхвърлих ключовете в една шахта е само част от това което му се стовари на чичкото.
                '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Първоначално публикувано от Neokill Покажи съобщение
                  Т'ва да надереш кола е ебати простотията, било то и неправилно паркирали.
                  Иначе преди няколко седмици ме бутна един смотаняк, на ТРОТОАРА. Той разбираш ли решил да паркира а аз най-небрежно си ходя и се обяснявам по телефона. По едно време усетих как бронята ми вдигна краката и седнах на капака. Без да каже извинявай наглеца слиза и ми вика ,,Що не се мръдна като ме видя че искам да паркирам" сигурно съм имал тъпа физиономия, ама то каква друга да имам, иначе щеше да избяга с писъци. После най спокойно взе да си отваря багажника да рови. Ми сетете се за последствията какво може да направи 120 кила побесняло говедо - двете счупени огледала и че го затворих в багажника, заключих го и изхвърлих ключовете в една шахта е само част от това което му се стовари на чичкото.
                  Верно ли?? Евала!!
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
                  Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
                  http://www.family-sozopol.com/

Comment

Мисля да инсталирам една от онези оранжевите скоби. Не е скъпа - 100 лв с монтажа е.
                    Mога да те уредя и на много по-ниска цена , ще я монтираме докато пием по бира
                    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Бляк, добре дошли на пързалката - разделяй и владей... честито на печелившите.
                      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                        Бляк, добре дошли на пързалката - разделяй и владей... честито на печелившите.
                        точно.
                        Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                        My Red Love
                        AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Като си в Рим, прави като римляните, са казали хората
                          ама у нашио варинат е като си у градо се дръж като най-дивио селендур ега тия гражданье разберат колко си по велик
                          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                            не баш
                            Е то ората са казали че : мое да излезеш от село ама селото няма да излезе от тебе .
                            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Аз наистина се влюбих в тази жена. Аз основно ги храча по стъклата, адски обичам гледката на зелената медуза стичаща се по стъклото на някоя малка дамска количка. Зимата малко нестава щот замръзва преди да се разтече хубаво, но пак е добър ефекта. Тъпото е, че дори по кварталите започнаха да ги катерят по тротоарите и то от простотия. А при нас една кифла я катери защото не може да паркира а там е лесно.
                              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                              К.М.

Comment

Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
                                Аз наистина се влюбих в тази жена. Аз основно ги храча по стъклата, адски обичам гледката на зелената медуза стичаща се по стъклото на някоя малка дамска количка. Зимата малко нестава щот замръзва преди да се разтече хубаво, но пак е добър ефекта. Тъпото е, че дори по кварталите започнаха да ги катерят по тротоарите и то от простотия. А при нас една кифла я катери защото не може да паркира а там е лесно.
                                Сподели го в ефир...тя едва ли чете форума
                                Много си влюбчив бе бебе
                                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
                                X