Известие

Collapse
No announcement yet.

За монтьорите, диагностиците, сервизите и.т.н.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Абе некой май незнае какво е бургаска тарелка.....

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• zdr

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
      Разбирам болката на колегата, че са му сменили неща, които може и да не са били за смяна, само не разбирам упоритото му мълчание по въпроса за имената на сервизите.Тук във форума се спрягат основно 3-5 сервиза, за които преобладават добрите думи, може да има и лоши, няма пълно щастие , но всеки си има мнение и право да го изкаже.В случай, след като смята твърдо, че е ощетен, да каже имената-иначе няма смисъл
      Аз пък го разбирам мн. добре!
      За какво да влиза в конфронтации, написъл е, че е обиколил 3 сервиза.
      Тук има и елемента на единичния случай де.
      Прави ми впечатление, че вече не обръщат такова внимание като преди.Замогнаха ли се какво ли?
      Аз като търговец мога да кажа, че винаги се старая да отделя нужното внимание на клиента, а съвсем не съм в началото. Просто работата си е работа спреш ли да се стараеш спираш да се развиваш.
      sigpic 155 2.5 TD VM31B 07.03.1997
      http://www.youtube.com/watch?v=r7_l0...6CE27&index=21
      !!! http://vbox7.com/play:8b1da481&al=1&vid=1084993 !!!

Comment

• Първоначално публикувано от mimo_ Покажи съобщение
        Прави ми впечатление, че вече не обръщат такова внимание като преди.Замогнаха ли се какво ли?
        Аз като търговец мога да кажа, че винаги се старая да отделя нужното внимание на клиента, а съвсем не съм в началото. Просто работата си е работа спреш ли да се стараеш спираш да се развиваш.
        Винаги има доволни и недоволни- Няма съвършени хора. Аз лично имам друга максима: - Като едно нещо не става сменяш майстора , ако и тогава не стане- сменяш колата..
        0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
        Автогаз сервиз-
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

• Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
          . Аз лично имам друга максима: - Като едно нещо не става сменяш майстора , ако и тогава не стане- сменяш колата..
          Напълно съгласен, по тази максима с малка разлика (хич не търся майстор или части) вече смених над 35 автомобила. По едно време даже се помислих за джамбазин ...........

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
            Много сте отворени ейййй,неам думи направо
            че какво лошо има всеки да сподели мнението си едни са недоволни други са доволни , въпрос на отношение
            Volvo S80 2.0 T5 180hp
            Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
            Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

• Първоначално публикувано от mimo_ Покажи съобщение
              Така е, много зависи от човека, този дето гледа да работи и не мисли за името си, за работата си, няма да има и бъдеще като такъв "майстор", доверие се гради с години и може лесно да бъде разрушено.В едно развито пазарно общество тия неща са трупани със столетия, има традиция.Сега у нас се полагат основи на тези отношения.
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
                Винаги има доволни и недоволни- Няма съвършени хора. Аз лично имам друга максима: - Като едно нещо не става сменяш майстора , ако и тогава не стане- сменяш колата..
                браво,колега.Каза им го
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                  Абе некой май незнае какво е бургаска тарелка.....
                  изоставаш, модата вече е със спринцовки
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

• Срам за клуба сте с тези изказвания !!!
                    Volvo S80 2.0 T5 180hp
                    Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                    Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

• Привет

Привет бивши колеги,
                      Случайно показах на една позната форума, че си е купила 147ца и си попаднах на темата... Ама каква тема е било само...
                      Както каза един колега по-горе... Ако не става със смяна на майстора, сменяш колата. Така и направих
                      Разкарах 145цата си за 1500-2000лв. преди 2 годинки някъде и си взех една е60 дизелче на бмв и съм много доволен... Препоръчвам...

Та исках да използвам възможността да благодаря на всички майстори тогава, при които съм ходил, че са ме научили на ценен урок . А именно да не ходя при случайни хора. Явно всеки трябва да мине през един такъв етап, докато си намери майстора (както се казва) в прекия и преносния смисъл...

Успех и безаварийно шофиране на всички...
                      Поздрави!
                      Last edited by f0rce1001; d.m.y г., 15:24.
                      BMW е39 - 2002god.
                      BMW e60 - 2007god.

Comment

• Първоначално публикувано от f0rce1001 Покажи съобщение
                        Привет бивши колеги,
                        Случайно показах на една позната форума, че си е купила 147ца и си попаднах на темата... Ама каква тема е било само...
                        Както каза един колега по-горе... Ако не става със смяна на майстора, сменяш колата. Така и направих
                        Разкарах 145цата си за 1500-2000лв. преди 2 годинки някъде и си взех една е60 дизелче на бмв и съм много доволен... Препоръчвам...

Та исках да използвам възможността да благодаря на всички майстори тогава, при които съм ходил, че са ме научили на ценен урок . А именно да не ходя при случайни хора. Явно всеки трябва да мине през един такъв етап, докато си намери майстора (както се казва) в прекия и преносния смисъл...

Успех и безаварийно шофиране на всички...
                        Поздрави!
                        Дай насам е60 за 1500 - 2000лв, ще взема две-три...

Comment

Ама каква тема е било само...
                          К'во и е..? Актуална си е отсекъде баш!

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                            Дай насам е60 за 1500 - 2000лв, ще взема две-три...
                            Хахаха. Верно, че така съм го написал все едно съм я взел за толкова... Та толкова де, но трябваше да доплатя "малко"...
                            Иначе преди малко карах 147цата и ме обзе малко носталгия... Трябва да взема пак 1 алфа ей така да си джиткам от време на време май.
                            BMW е39 - 2002god.
                            BMW e60 - 2007god.

Comment

Хахаха. Верно, че така съм го написал все едно съм я взел за толкова... Та толкова де, но трябваше да доплатя "малко"...
                              Иначе преди малко карах 147цата и ме обзе малко носталгия... Трябва да взема пак 1 алфа ей така да си джиткам от време на време май.
                              Малко, малко, колко да е малко, една читава 159-ка примерно си доплатил...

Comment

• Мислех си, че тази тема беше за оплюване на майстори, а гледам, че пак се е изкривила нанякъде.По темата - не ми се иска да ги плюя, но който е пипнал нещо по колите ми е оставил трайни белези по тях.Напоследък вече като отида при някой маестро, показвам предварително, кой какво е пипнал и какво е съсипал.Оправданията естествено са, че колите вече се произвеждат така, че да се изхвърлят след 5-тата година и конструктивно не е предвидено да се правят сериозни ремонти по тях.
                                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                                sigpic

Comment

Working...
                                X