Известие

Collapse
No announcement yet.

Да пожелаем скорошно оздравяване на Acko 88

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
    стига бре няма да има с кого да си пиеме.
    Ма пийте си бе, ма не карайте после!
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
      Ми затвор тогава бе! Аман от такива тарикати! Дреме ми, че е от форума!
      Приятел непознаваш човека !!!! Донякъде си прав,но има много неща които ти обягват! Така че нека запазим спокойствие и да се надяваме да излезне от Пирогов без никакви травми

155 2.5 V6
      Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

Той си е излезна вече и е под домашно лечение със мед сестра Б.Ж до него.Нека се възстановява по-бързо,че работа ни чака .
        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
          Той си е излезна вече и е под домашно лечение със мед сестра Б.Ж до него.Нека се възстановява по-бързо,че работа ни чака .
          марянски , да го цуниш от менахахахахха

и му кажи, че сега парахода вече трябва да захваща - няма къде да ходи
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
            Ми затвор тогава бе! Аман от такива тарикати! Дреме ми, че е от форума!
            Ако е вярно, че не е имал и книжка и аз съм за ЗАТВОР!!! Поне 30 Дена да му дойде акъла.

Първоначално публикувано от lulin racing Покажи съобщение
            Приятел непознаваш човека !!!! Донякъде си прав,но има много неща които ти обягват! Така че нека запазим спокойствие и да се надяваме да излезне от Пирогов без никакви травми
            Какво като не познава човека, ако беше пострадала сестра ти или дъщеря ти, докато се е возела при безотговорния идиот, то тогава друго ще мислиш.
            Не ме интересува, че е от форума или че е готин и т.н. Просто е ПЪЛЕН ИДИОТ!!!
            Имам книжка от почти 10 години и към 200к км и НИКОГА НЕ СЪМ СЕ КАЧВАЛ НА КОЛАТА ПИЛ. Имал съм удари на коли - тамън 5 и всичките изключително леки, веднъж бях виновен и си платих акта, но ако ме удари някое такова идиотче на 20 години без книжка и т.н ще го съдя до дупка.
            "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
            Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
            Opel Astra J GTC

Comment

Малко му е затвор! На такива дришльоФци не трябва доживот след подобни изпълнения да има дават книжки! Не ме интересува той как е, момичето добре ли е?

Comment

Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщение
                Малко му е затвор! На такива дришльоФци не трябва доживот след подобни изпълнения да има дават книжки! Не ме интересува той как е, момичето добре ли е?
                Щом по-горе е опеменато, че той се е прибрал в тях и тя му е мед. сестра следва, че тя е по-побре от него
                .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

се си мисля... че тря го накажат мъжката.
                  ако е някой от друг форум ша го кълнете и плюете до 7-мо коляно! ма щом е некв рошав алфист няма проблеми на тях сичко им е позволено. заслужава да си потърка нар-а малко сега да му дойде акъла у рошавата глава!

мое ми налетите ся ... ама бактън от хленчещи и драматизиращи нещата АЛФИСТИ!
                  ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Има ли значение дали го познавам? Не искам да го бият или убиват, а да го накажат така, че да му избият всякакви идеи за каране пиян и без книжка. Защото следващият път може и да няма тоя късмет и да говорим за него в минало време.
                    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Аз сьм за безкомпромисни наказания за шофиране без книжка камо ли пьк и алкохол.
                      0888515205

Comment

добре, де какво виждаме тука:

20 годишен младеж без книжка (щото обичал да пийва и да кара) се размазва в 4 сутринта а в колата гаджето му.
                        1. като си без книжка чий го дириш в колата?!?
                        2. като си решил да се убиваш с какво право го правиш когато в колата има друг човек?
                        3. какво значение има че е карал алфа?!?! ако ще и ферари да е карал - за мене това пишлеме е за затвор!!!
                        4. всички много се възмущавате като говотрим така за "колегата от форума" ама ако този самоубиец те натресе докато си караш нормално и не дай боже пострадаш ти или някой твой близък кво правиме?!?!

искрено се надявам че след тези изпълнения чнакът няма да помирише книжка мнооого дълго време! и много ми е чудно кви са тези родители дето си пускат децата да карат след акто им е отнета книжката?!?! А да се замислим дали след като колегите знаеха че пишлемето няма книжка от много време е било редно да идва и да кара на Италфеста и т.н. аз лично такъв бих го вкарал в затвора за известно време да му дойде акъла в главата!
                        няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                          искрено се надявам че след тези изпълнения чнакът няма да помирише книжка мнооого дълго време!
                          нали си чувал... като ти земат книжката ... няма ти земат ръцете
                          ето случея е същия ... пича няма книжка и дава пак газ пил
                          ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                            добре, де какво виждаме тука:

20 годишен младеж без книжка (щото обичал да пийва и да кара) се размазва в 4 сутринта а в колата гаджето му.
                            1. като си без книжка чий го дириш в колата?!?
                            2. като си решил да се убиваш с какво право го правиш когато в колата има друг човек?
                            3. какво значение има че е карал алфа?!?! ако ще и ферари да е карал - за мене това пишлеме е за затвор!!!
                            4. всички много се възмущавате като говотрим така за "колегата от форума" ама ако този самоубиец те натресе докато си караш нормално и не дай боже пострадаш ти или някой твой близък кво правиме?!?!

искрено се надявам че след тези изпълнения чнакът няма да помирише книжка мнооого дълго време! и много ми е чудно кви са тези родители дето си пускат децата да карат след акто им е отнета книжката?!?! А да се замислим дали след като колегите знаеха че пишлемето няма книжка от много време е било редно да идва и да кара на Италфеста и т.н. аз лично такъв бих го вкарал в затвора за известно време да му дойде акъла в главата!
                            @bouncer - мнжго си прав да знаеш.

п.с. Само да добавя, че и е Член на КЛУБА
                            "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                            Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                            Opel Astra J GTC

Comment

За всичко съм съгласен! НО! Изчакайте да се изясни случая как точно е станало ПТП то... Сега вярно, че не е трябвало да кара колата и т.н. , но може да не е той виновен за ПТП то....

Миналата вечер както минавах на зелено на един светофар, един мина на червено и съответно се въртях като пумпал... И карах с 60км, но ако бях се нацелил в някой стълб дали нямаше и моята кола да толкова размазана??? Просто идиоти много по пътищата и както казах може всичко да е станало, може и лед да е имало може всичко....

Просто ми се струва че реагирате прибързано и почвате да го нападате без да се знае напълно случилото се.... Ами ако ми се е откачило колело?...

Иначе както казах...Съгласен че не е трябвало да кара без книжка...НО този път не е бил пиян...За карането в нетрезво наказание вече си е получил наказанието и си е взел полука... Това е...
                              Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                              exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                              ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                              ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                              by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                                Иначе както казах...Съгласен че не е трябвало да кара без книжка...НО този път не е бил пиян...За карането в нетрезво наказание вече си е получил наказанието и си е взел полука... Това е...
                                Венци за това (в червенкото) не си прав
                                “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                                ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Working...
                                X