Известие

Collapse
No announcement yet.

Да пожелаем скорошно оздравяване на Acko 88

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Така,най-накрая и аз да драсна нещо в тази тема мисля че даже ще е единственото понеже нямам желание да си пиша с такива компетентни колеги.Няколко думи за мен и приятелката ми,аз съм малко понатъртен с счупена ключица на рамото,счупен нос,разскъсана роговица и многобройни рани,приятелката ми за радост е добре без нищо сериозно само синини от предпазния колан,и двамата се оправяме и благодарим на хората който все пак изразиха някаква загриженост и изказаха добри пожелания!Със точност за съжаление никой неможе да разкаже за случката защото от шока и двамата помним само накъсани моменти,това което мога да ви преразкажа е:помня как съм на университета и слушам чалга (сега и затова ме нахранете) прибирахме се от работата на приятелката ми,след това от В.Левски правя десен завой по Дондуков и продължавам напред намалям почти до 0-лева скоротст докато преминава трамвайните релси и продалжавам да си карам нормално до моста да съм бил с 60-70км качвам се вече на моста и навлизам в един от най-ужасните завой в София тъй като е с обратен вираж и само помня червени стопове нататък нищо!От тук историята я навръзвам от полицай,очевидци и др. на пресечката на Исул кола марка "Пежо" блъска човек "пешеходец" тръгва да бяга и по нагоре се е ударил продалжил и спрял посредата на пътя веднага след ужасния ляв завой с обратен вираж,валеше дъжд температурата беше много ниска а пътя адски хлъзгав,при опита ми да го избегна като завивам надясно и после пак да вкарам колата в пътя като завивам на ляво колата е станала неуправляема забърсал сам си задницата в мантинелата/оградата и от там е последвал челен удар в стълб,новите автомоибили имат система заради която при челен удар двигателя невлиза вътре в купето а изхвърча на някаде,сега неми казвайте че 70км неса достатъчни да смачката така колата защотот ще ви извадя клипчета на краш-тестове в който с 50км челен удар колата се смачква до задните седалки.Небях пиян,за това че нямах книжка съм виновен признавам си го бях наказан за 5 месеца и принципно наказанието ми изтичаше след 22 дни.Така темата пусната от Мариян найстина май е била за да подкрепите мен и приятелката ми и много благодаря на тези който го направиха,в такива моменти човек би се зарадвал на всякакъв вид подкрепа!За наказанието ще си го издърпя кво се пенявите толкова неразбрах да неби да ви карам вие да ми плащате глобата или нещо такова А?Много груби изказвания имаше чесно да си кажа несъм разочарован просто знам че българщината е такава плюеща и избираща лесната страна..На всички ви пожелавам много здраве и дано никога неви се случва нещо такова найстина е ужасно,аз съм щаслив че приятелката ми е добре,ако клуба го е срам от мен нека ми откаже членството щом такъв е устава!Пак благодаря на хората които ме подкрепиха а на тези с лютите езици мога само да ви кажа е*ете си п*тката ле*ина!!!
    Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
    Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
    Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
    Mercedes Benz A170 CDI FL '01
    Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
      ? Нищо че не е по моя вина пак ли всички щяха да почнст да обвиняват...

...дали не е било техн. неизправност на колата, дали не го е засякал някой и т.н....Това е кривото и смятам, че не е честно да се сипят тонове лайна без наистина да се разбере какво е станало точно...

Айде сега... И мен това ме възмути...Как може така да нападате като незнаете обстоятелствата.... И то типично по български с голяма доза обвинения изключително остро и неприятно... Представям си аз да се бях ударил и да не съм бил виновен и понеже всички са АНГЕЛИ в този тежък за мен момент някой вместо да ми укаже подкрепа да ме плюе! Замислете се и вие!
      Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
      exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
      ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
      ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
      by RUBIG service

Comment

Кофти случка.
        Бързо възстановяване ти пожелавам.
        Доста глупости се изписаха тук. Понякога човек просто няма късмет на пътя, а при челен удар в стълб всяка скорост е висока, гадна работа.
        146 1.6 TS '00
        156 2.4 JTD '01

Comment

Най- важното е че всичко е минало и няма сериозно пострадали, упреци винаги ще понасяш неизбежно е! Сега е ред на въстановяването, дано да е скоро

Ламарини колкото щеш...
          Lexus Is200
          Honda CBR 600 F4i

Comment

Ако не си спомняте, "плюенето" започна заради това, че Кирил е карал без книжка.
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

хем си виновен (че си карал с отнета книжка) хем не си виновен за удара ....... кофти работа..

B&B Racing | bb-racingteam.com
              Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

така според мен изчетох всички коментари май в тая тема и не разбирам за кво всички се правят на света вода ненапита като един два раздела по надолу има тема кой с кво се е гонил и там всеки се хвали ама никой нищо не казва мисля...е Киро ще си понесе последсвията за катастрофата за това, че е карал без книжка и така нататък не е нужно и ние тука да натякваме това...
                .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

А точно пък тия теми за гонките треа изобщо да се забранят в правилата на форума

П.П.
                  Важното, че адаша е жив и здрав!!!
                  sigpic

Comment

дано да несе случва на никого а че половината форум (както е думата) си изля лаината е друга тема важното че К.П. и Б.Ж. са добре.Случва се може би секи "15-20" да има една тотал щета ама се са разбирачи че трябвало да се кара по закон.през времето което сам имал наблюдение на пътната обстановка 10% карат по правилник всичко друго (и аз) кои как си знае така че повечето изказвания си бяха колкото да се направат на примерни водачи зад волана (да не кажа рацери )
                    Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
                    ех.. Малкото КуВе
                    sigpic

Comment

• бачо киро аре като си в състояние звънти и да пийнем БЕЗ ДА КАРАМЕ, ти черпиш
                      sigpic
                      днес съм в почивка ---

Comment

• Съжалявям за случилото се с колегата ни!Желая бързо възстановяване и се радвам че няма жертви и тежки наранявания!Не познавам лично човека но колата я видях на феста!Искам да вметна и аз няколко думи по повод тежките изказвания на други съфорумци.Та и аз в момиента съм лишен от правоуправление на МПС заради управление под влияние на алкохол,също като Аско88 с наказание от 5 месеца и ме е шубе да барна волана,защото "управлението" на МПС-то ми беше от паркинг до паркинг на радстояние от 20-30 метра и "пил" 2 бири на празен стомах,направих си изводите и съм сигурен че няма и в гаража да я вкарвам пил.Грешката която е допуснал е че управлява без необходимия документ за това,а случилото се е съдба.Яките глоби и затворите дето се разхвърляха по нагоре в темата са за рецидивистите,а на тея дето имат по 200хил км стаж и щели да убиват ако дъщерите им са на дяснятя седалка,мога да им кажа само-засрамете се.Нито сте власт,нито сте съд нито нищо,човека ще си понесе последствията и без вашите дълбоки прозрения,ами си помислете как и вие сте настъпвали педала по светофарите посред бял ден и сте се кефели,с колегата КИКИ съм съгласен че гонките по пътищата отворени за обществено ползване нямат място като тема в форума.Да си припоним основния замисъл на форума-от любов към Марката.Да споделя и друго,вчера щях да стана очевидец на смъртта на едно детенце най-много да беше 2-и клас,ситуацията е следната,училище "Никола Фурнаджиев" Пазарджик,закусвалнята до него,голямо междучасие,пълно с деца и много коли паркирани от страната по която се движехме със служебната кола с колегата ми и един лайнар с Jeep Grand Cherokee видя че колегата му дава път и нащо момче се ускори се едно е на аутобана и в момента на изравняването с бронята на нашата кола детето притичва пред нас и се озовава почти под гумите на джипа,както пушех цигара занемях,защото идиота изобщо не видя какво става,нали е отвисоко,все едно Божията ръка дръпна детенцето и го спря а гумата на онзи мина на боя от малчугана,когато се обърна детето го познах-съседче ,живеем в един блок,от случката до края на деня не бях човек,не знаех как съм,странни мисли ми минаваха в главата,а всички добре знаем има ли училище се кара със скорост която позволява до спреш за максимално кратко разстояние.Така че с книжка или без,важен е манталитета и възпитанието на човека и шофьора,те формират поведението не само на пътя,а и в обществото.Така че,нека не демонстрираме негативните емоции от напрегнатото ни ежедневие на пътя,нека да бъдем малко по-добри и търпеливи седнали зад волана и не забравяме,че управлявайки автомобил носим отговорност и за другите участници в движението,както и за хората возещи се с нас!
                        Fiat Tipo`93г - EX
                        Alfa Romeo 164 2.0 8v Super `95-Gas Injection

Comment

• Първоначално публикувано от pablo_pz Покажи съобщение
                          Съжалявям за случилото се с колегата ни!Желая бързо възстановяване и се радвам че няма жертви и тежки наранявания!Не познавам лично човека но колата я видях на феста!Искам да вметна и аз няколко думи по повод тежките изказвания на други съфорумци.Та и аз в момиента съм лишен от правоуправление на МПС заради управление под влияние на алкохол,също като Аско88 с наказание от 5 месеца и ме е шубе да барна волана,защото "управлението" на МПС-то ми беше от паркинг до паркинг на радстояние от 20-30 метра и "пил" 2 бири на празен стомах,направих си изводите и съм сигурен че няма и в гаража да я вкарвам пил.Грешката която е допуснал е че управлява без необходимия документ за това,а случилото се е съдба.Яките глоби и затворите дето се разхвърляха по нагоре в темата са за рецидивистите,а на тея дето имат по 200хил км стаж и щели да убиват ако дъщерите им са на дяснятя седалка,мога да им кажа само-засрамете се.Нито сте власт,нито сте съд нито нищо,човека ще си понесе последствията и без вашите дълбоки прозрения,ами си помислете как и вие сте настъпвали педала по светофарите посред бял ден и сте се кефели,с колегата КИКИ съм съгласен че гонките по пътищата отворени за обществено ползване нямат място като тема в форума.Да си припоним основния замисъл на форума-от любов към Марката.Да споделя и друго,вчера щях да стана очевидец на смъртта на едно детенце най-много да беше 2-и клас,ситуацията е следната,училище "Никола Фурнаджиев" Пазарджик,закусвалнята до него,голямо междучасие,пълно с деца и много коли паркирани от страната по която се движехме със служебната кола с колегата ми и един лайнар с Jeep Grand Cherokee видя че колегата му дава път и нащо момче се ускори се едно е на аутобана и в момента на изравняването с бронята на нашата кола детето притичва пред нас и се озовава почти под гумите на джипа,както пушех цигара занемях,защото идиота изобщо не видя какво става,нали е отвисоко,все едно Божията ръка дръпна детенцето и го спря а гумата на онзи мина на боя от малчугана,когато се обърна детето го познах-съседче ,живеем в един блок,от случката до края на деня не бях човек,не знаех как съм,странни мисли ми минаваха в главата,а всички добре знаем има ли училище се кара със скорост която позволява до спреш за максимално кратко разстояние.Така че с книжка или без,важен е манталитета и възпитанието на човека и шофьора,те формират поведението не само на пътя,а и в обществото.Така че,нека не демонстрираме негативните емоции от напрегнатото ни ежедневие на пътя,нека да бъдем малко по-добри и търпеливи седнали зад волана и не забравяме,че управлявайки автомобил носим отговорност и за другите участници в движението,както и за хората возещи се с нас!
                          Много добре казано...вземете и теглете накрая един катинар на тая тема ...

B&B Racing | bb-racingteam.com
                          Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

• Изчаках да видя отговора на Acko 88 и си мисля, че темата наистина вече е за заключване, защото няма нужда от повече глупоси.
                            @ pablo_pz прав си е не си прав, но това е за друга тема.
                            Само ще допълня, че за времето, в което работех в МВР (с всичките си правомощития, които смятате че съм имал) НИКОГА НЕ СЪМ СЕ КАЧВАЛ НА КОЛАТА ПИЛ ДОРИ ДА СИ Я ВКАРАМ В ГАРАЖА ОТ ПРЕД ВКЪЩИ И ТОВА Е ПРИНЦИПНО РЕШЕНИЕ, КОЕТО СЪМ ВЗЕЛ.
                            А и да добавя, че като дете ме е блъскала кола (москвич със ремарке) зимата и тогава се отървах с лежане 2-3 дена в къщи и без никакви последици. След доста години, на клетвата в казармата на мой добър приятел се оказа, че това е баща му. Това се казва съдба.

Тези неща се случват, но за съжаление в доста от случайте могат да провалят живота, както на пострадалия, така и на човека който е управлявал колата. Замислете се за Ставински и цялата драма.
                            Аз приключвам със темата.
                            "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                            Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                            Opel Astra J GTC

Comment

• Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
                              продалжавам да си карам нормално до моста да съм бил с 60-70км качвам се вече на моста и навлизам в един от най-ужасните завой в София тъй като е с обратен вираж ... веднага след ужасния ляв завой с обратен вираж,валеше дъжд температурата беше много ниска а пътя адски хлъзгав ... Пак благодаря на хората които ме подкрепиха а на тези с лютите езици мога само да ви кажа е*ете си п*тката ле*ина!!!
                              Пич, първо - дано бързо се оправите и да няма някакви последствия във времето. Второ - при ограничение в населено място 50км/ч имаш ли некво разумно обяснение що си карал на "най-ужасния завой в София" при дъжд, ниска температура и адски хлъзгав път с поне 60-70, най-вероятно и с повече ? На твое място бих си върнал на секундата думите за лелите назад и бих се засрамил, ама много.
                              147 1.6 TS

Comment

• Първоначално публикувано от lazy Покажи съобщение
                                Пич, първо - дано бързо се оправите и да няма някакви последствия във времето. Второ - при ограничение в населено място 50км/ч имаш ли некво разумно обяснение що си карал на "най-ужасния завой в София" при дъжд, ниска температура и адски хлъзгав път с поне 60-70, най-вероятно и с повече ? На твое място бих си върнал на секундата думите за лелите назад и бих се засрамил, ама много.
                                Охх само неми казвай че навсякаде в София невдигаш над 50км и в жилищните зони караш с 25км.Мисля че толкова издребняване няма смисал да се прави,но като гледам докато неме изкарате най-голямия боклук няма да се спре срането по мой адрес.Толкова сте компетентни и правомерни че несе замисляте като ви се случи на вас какво ще ви е,и дали ще ви е хубаво да се отнесат така с вас.Всеки прави грешки все пак Човешки същества сме!Защо да си връщам думите?Докато аз тука едвам мърдам някой да говори неща за мен без никаква причина без да знае нищо,чух неща от сорта да ми се откъсне врата,да отида в затвора,да ме поебат малко.Незнам но много хора вече ги е срам да се нарекат българи точно заради такива като вас с подобен манталитет,колкото и да се вайкате и да си чешате пръстите какво трябва да ми направят/как да ме накажат,това никой от тук няма да го реши!Каквото ми е наказанието ще си го понеса и това е!
                                Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                                Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                                Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                                Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                                Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Working...
                                X