Известие

Collapse
No announcement yet.

Да пожелаем скорошно оздравяване на Acko 88

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• споко приятелю.. не им взимай приказките толкова присърце. мисли как да оздравееш! засега това е най-важното!
    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

• Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
      споко приятелю.. не им взимай приказките толкова присърце. мисли как да оздравееш! засега това е най-важното!
      да

всички са много примерни нали така, сигурно и актове нямате
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

• Киро я ги е*и всичките най-важното е че ти и приятелката ти сте ОК, тука пълно с философи и разбирачи.
        Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
        sigpic
        http://vbox7.com/play:884c5234
        http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded

Comment

• Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
          Охх само неми казвай че навсякаде в София невдигаш над 50км и в жилищните зони караш с 25км.
          Да , с толко карам. Що ? Особено пък в лошо време. За да не хленча после " Ма моля другарко, аз не бях, той онзи беше виновен "

Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
          Мисля че толкова издребняване няма смисал да се прави,но като гледам докато неме изкарате най-голямия боклук няма да се спре срането по мой адрес.
          Кво издребняване ве пич, издънил си се за пореден път и кво очакваш - да те съжалявам ли ? Заради такава криворазбрана подкрепа от "приятели" ще продължават да стават такива изцепки по пътищата.

Толкова сте компетентни и правомерни че несе замисляте като ви се случи на вас какво ще ви е,и дали ще ви е хубаво да се отнесат така с вас.
          Ако още не си зацепил - толкова съм правомерен точно щото се замислям кво може да ми случи, ако случайно съм на онзи завой и такива като теб решат да показват кви карачи са

Всеки прави грешки все пак Човешки същества сме!
          Само където на някои им се случват по-често. И не им дреме, щото нали всички ги окуражават. Кво наказание ше си понесеш - като си бил наказан да не караш, понесъл ли си го ? Преместил си си го в другия крачол ... Вместо да напишеш тук с много големи букви - Пичове, не правете никога така ...
          147 1.6 TS

Comment

• Първоначално публикувано от lazy Покажи съобщение
            Да , с толко карам. Що ? Особено пък в лошо време. За да не хленча после " Ма моля другарко, аз не бях, той онзи беше виновен "

Кво издребняване ве пич, издънил си се за пореден път и кво очакваш - да те съжалявам ли ? Заради такава криворазбрана подкрепа от "приятели" ще продължават да стават такива изцепки по пътищата.

Ако още не си зацепил - толкова съм правомерен точно щото се замислям кво може да ми случи, ако случайно съм на онзи завой и такива като теб решат да показват кви карачи са

Само където на някои им се случват по-често. И не им дреме, щото нали всички ги окуражават. Кво наказание ше си понесеш - като си бил наказан да не караш, понесъл ли си го ? Преместил си си го в другия крачол ... Вместо да напишеш тук с много големи букви - Пичове, не правете никога така ...
            Неразбрах какъв ти е проблема??
            Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
            Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
            Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
            Mercedes Benz A170 CDI FL '01
            Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

• Адаш, само не разбрах, за кво треа да псуваш?
              Замисли се, дали ще псуваш така, ако гледаш същите тия хора в очите?
              А полицая или съдията ще напсуваш ли?
              ВСИЧКИ те подкрепят, като човек и ВСИЧКИ искат да се оправиш, да си жи и здрав, и да не се случват повече такива инциденти - в това можеш да си сигурен!
              Обаче, някой си позволяват да те порицават, като шофьор - има разлика, нали?!
              Ти признаваш, че си сгрешил, признаваш, че ще понесеш наказанието си, но не признаваш, порицанието от колегите
              Оправяй се бързо и имай обеца на ухото
              sigpic

Comment

• Изядохте го човека... браво ! Сигурно му е дошъл акъла за това което е направил и е станало без негова вина с това което му разказахте. Кире важното е че сте живи и здрави пък какво мислят околните би трябвало слабо да те интересува камо ли да даваш обяснения! Айде със здраве
                Last edited by lulin racing; d.m.y г., 19:00.

155 2.5 V6
                Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

Охх само неми казвай че навсякаде в София невдигаш над 50км и в жилищните зони караш с 25км.Мисля че толкова издребняване няма смисал да се прави,но като гледам докато неме изкарате най-голямия боклук няма да се спре срането по мой адрес.Толкова сте компетентни и правомерни че несе замисляте като ви се случи на вас какво ще ви е,и дали ще ви е хубаво да се отнесат така с вас.Всеки прави грешки все пак Човешки същества сме!Защо да си връщам думите?Докато аз тука едвам мърдам някой да говори неща за мен без никаква причина без да знае нищо,чух неща от сорта да ми се откъсне врата,да отида в затвора,да ме поебат малко.Незнам но много хора вече ги е срам да се нарекат българи точно заради такива като вас с подобен манталитет,колкото и да се вайкате и да си чешате пръстите какво трябва да ми направят/как да ме накажат,това никой от тук няма да го реши!Каквото ми е наказанието ще си го понеса и това е!
                  Кире бъди жив и здрав,оправяй се,и дано ти доде акъла след тази случка,а за това че си карал със 70 и колата мяза на пихтия,не ми се верва
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Каквото ми е наказанието ще си го понеса и това е!
                    Ако беше казал само това бъди сигурен, че щеше да си спечелиш уважението на хората тук.
                    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• 1. Да пожелая на acko88 скорошно оздравяване без трайни последици .
                      2. Ако след тази случка не му дойде акъла ,значи няма да е скоро .
                      3. Когато подмине 30-те счупената ключица сама ще му напомня за случката . (личен опит)

Всички сме били на 18-20 и знаем колко ни бяха лимките в главите когато седнем зад волана . Когато бях на 18 паднах с мотор - счупена ключица , счупена ръка и крак , сътресение на мозъка и докторите тогава ми казаха че ще се оправя бързо но подминали 30-35 годишна възраст тези травми ще ми припомнят случката .
                      Е прави бяха . Човек мине ли 30-те и като се събуди сутрин ако нищо не го боли значи е умрял

Майната им на ламарините и по зле можеше да е . Дано се оправиш скоро и умната от тук нататъка .
                      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Охх само неми казвай че навсякаде в София невдигаш над 50км и в жилищните зони караш с 25км.Мисля че толкова издребняване няма смисал да се прави,но като гледам докато неме изкарате най-голямия боклук няма да се спре срането по мой адрес.Толкова сте компетентни и правомерни че несе замисляте като ви се случи на вас какво ще ви е,и дали ще ви е хубаво да се отнесат така с вас.Всеки прави грешки все пак Човешки същества сме!Защо да си връщам думите?Докато аз тука едвам мърдам някой да говори неща за мен без никаква причина без да знае нищо,чух неща от сорта да ми се откъсне врата,да отида в затвора,да ме поебат малко.Незнам но много хора вече ги е срам да се нарекат българи точно заради такива като вас с подобен манталитет,колкото и да се вайкате и да си чешате пръстите какво трябва да ми направят/как да ме накажат,това никой от тук няма да го реши!Каквото ми е наказанието ще си го понеса и това е!

не ги слушай, стягай 164-ката и стъпка до ламарината !
                        Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

Така,най-накрая и аз да драсна нещо в тази тема мисля че даже ще е единственото понеже нямам желание да си пиша с такива компетентни колеги.Няколко думи за мен и приятелката ми,аз съм малко понатъртен с счупена ключица на рамото,счупен нос,разскъсана роговица и многобройни рани,приятелката ми за радост е добре без нищо сериозно само синини от предпазния колан,и двамата се оправяме и благодарим на хората който все пак изразиха някаква загриженост и изказаха добри пожелания!Със точност за съжаление никой неможе да разкаже за случката защото от шока и двамата помним само накъсани моменти,това което мога да ви преразкажа е:помня как съм на университета и слушам чалга (сега и затова ме нахранете) прибирахме се от работата на приятелката ми,след това от В.Левски правя десен завой по Дондуков и продължавам напред намалям почти до 0-лева скоротст докато преминава трамвайните релси и продалжавам да си карам нормално до моста да съм бил с 60-70км качвам се вече на моста и навлизам в един от най-ужасните завой в София тъй като е с обратен вираж и само помня червени стопове нататък нищо!От тук историята я навръзвам от полицай,очевидци и др. на пресечката на Исул кола марка "Пежо" блъска човек "пешеходец" тръгва да бяга и по нагоре се е ударил продалжил и спрял посредата на пътя веднага след ужасния ляв завой с обратен вираж,валеше дъжд температурата беше много ниска а пътя адски хлъзгав,при опита ми да го избегна като завивам надясно и после пак да вкарам колата в пътя като завивам на ляво колата е станала неуправляема забърсал сам си задницата в мантинелата/оградата и от там е последвал челен удар в стълб,новите автомоибили имат система заради която при челен удар двигателя невлиза вътре в купето а изхвърча на някаде,сега неми казвайте че 70км неса достатъчни да смачката така колата защотот ще ви извадя клипчета на краш-тестове в който с 50км челен удар колата се смачква до задните седалки.Небях пиян,за това че нямах книжка съм виновен признавам си го бях наказан за 5 месеца и принципно наказанието ми изтичаше след 22 дни.Така темата пусната от Мариян найстина май е била за да подкрепите мен и приятелката ми и много благодаря на тези който го направиха,в такива моменти човек би се зарадвал на всякакъв вид подкрепа!За наказанието ще си го издърпя кво се пенявите толкова неразбрах да неби да ви карам вие да ми плащате глобата или нещо такова А?Много груби изказвания имаше чесно да си кажа несъм разочарован просто знам че българщината е такава плюеща и избираща лесната страна..На всички ви пожелавам много здраве и дано никога неви се случва нещо такова найстина е ужасно,аз съм щаслив че приятелката ми е добре,ако клуба го е срам от мен нека ми откаже членството щом такъв е устава!Пак благодаря на хората които ме подкрепиха а на тези с лютите езици мога само да ви кажа е*ете си п*тката ле*ина!!!

ТЪПИ, ГРОЗНИ, СЕЛЯНДУРИ!!! тва е бате
                          ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

• пич, да си жив и здрав и дано повече такива простотии не правиш никога.

ще си изтърпиш наказанието? както си изтърпя и наказанието да не караш без книжка ли? с 70 км/ч в завой с обратен вираж на дъжд.....няма да коментирам.

никой не казва че си най-долния боклук, но постъпката ти е глупава и безотговорна!!! замисли се ако ти беше стрчаничен наблюдател какво щеше да видиш - един тъпанар блъска човек и бяга, а на моста си заебава колата и после некво пишлеме с превишена скорост и без книжка се нацепва в стълб, за да го избегне. погледни отстрани и се замисли дали си прав...освен че си се качил в колата и караш неразумно рискуваш жишота на причтелката ти.

оправяй се и се въздържай от коментари и путката ми лелина, щото е глупаво, детско и смешно...а и не е здравословно.

оздравявай и си опичай акъла!
                            няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                              Адаш, само не разбрах, за кво треа да псуваш?
                              Замисли се, дали ще псуваш така, ако гледаш същите тия хора в очите?
                              А полицая или съдията ще напсуваш ли?
                              ВСИЧКИ те подкрепят, като човек и ВСИЧКИ искат да се оправиш, да си жи и здрав, и да не се случват повече такива инциденти - в това можеш да си сигурен!
                              Обаче, някой си позволяват да те порицават, като шофьор - има разлика, нали?!
                              Ти признаваш, че си сгрешил, признаваш, че ще понесеш наказанието си, но не признаваш, порицанието от колегите
                              Оправяй се бързо и имай обеца на ухото
                              Подкрепям напълно, спести ми писането.

п.с. Тия дето много псувате хората които критикуват Ачко, искрено ви пожелавам да не се оказвате никога на другия полюс (пострадалите).
                              98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

• Драги колеги.Не мисля че е редно след такова преживяване да се отнасяте така с един човек.Вината която понася върху себе си аско... е огромна.Тези които не са имали подобен инцидент не знаят.Самообвинението.. е... огромно и ти е точно до такива "колеги"..... Аз съм разочарован.Човек в такива моменти трябва да се подкрепя.Независимо чия е вината.Поздравления за идеята на Мариян да отвори тази тема... да подкрепим пича.Съжалявам за случилото се
                                Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

Working...
                                X