Известие

Collapse
No announcement yet.

колко сме безработните след ф.криза

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

идвам.
    извинявам се за спама
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
      Донякъде си прав колега,обаче това че никой ТВОЙ познат не е загубил работата си(което е хубаво) не означава че навсякъде е така, ...
      Прав си на 100%, но тази криза е "ликвидна", тоест много малко ще засегне българина, защото в Америка например (от където всичко започна) обикновения Хамериканец е ипотекирал имуществото си по няколко пъти, има по 2-3 заема и 2-3 кредитни карти - там са с големите проблеми....
      Аз пак искам да подчертая, че това което се говори е медийте и това, което виждам в действителност са коренно различни неща....

Comment

Първоначално публикувано от hristugena Покажи съобщение
        Прав си на 100%, но тази криза е "ликвидна", тоест много малко ще засегне българина, защото в Америка например (от където всичко започна) обикновения Хамериканец е ипотекирал имуществото си по няколко пъти, има по 2-3 заема и 2-3 кредитни карти - там са с големите проблеми....
        Аз пак искам да подчертая, че това което се говори е медийте и това, което виждам в действителност са коренно различни неща....
        Верно ,че американците имат много ипотеки да изплащат ,но ние като останем без работа какво става ... и аз може да имам заеми (добре че нямам иначе съм жив умрял) В момента съм в неплатена отпуска и честно казано незнам кога пак ще НИ извикат (не съм само аз за т'ва "НИ") ,затова вече си търся бачкане ,но като гледам какво заплащане се предлага тука и колко съм получавал преди ,просто ми се реве
        Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
        Fiat Bravo II 1.4 90hp
        sigpic
        Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Казах ви и преди - за много хора наистина има криза, за много други хора просто е удобно да има криза, за някои хора изобщо няма криза, ама и те говорят за кризата, защото всички други говорят за кризата....

Кажете сега, с какво и как мога да помогна аз на някой от вас, например?
          sigpic

Comment

Аз мога да предложа партньорство на собствениците на малки до средни фирми, ако искат да си аутсорснат ИТ/отделите без загуба на качество.

Всеки знае, че аутсорсинга е във възход по време на криза. В този смисъл, счетоводните къщи също би трябвало да дръпнат.
            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
            Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
              Всеки знае, че аутсорсинга е във възход по време на криза. В този смисъл, счетоводните къщи също би трябвало да дръпнат.
              Точно това бях тръгнал да казвам и аз. Фрилансърите въртят кючеци от щастие. Едни отг малкото, които 'печелят' от кризата
              _______
              146 JTD - ex
              Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                Аз мога да предложа партньорство на собствениците на малки до средни фирми, ако искат да си аутсорснат ИТ/отделите без загуба на качество.

и къде ако нее тайна могат да аутсорснат?
                Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
                Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Това е удар под кръста
                  sigpic

Comment

не знам.
                    криза ...
                    само си търсят оправдания за бездарието си ...
                    потреблението не е свито, а нормализирано.
                    просто попрекалиха тоя път с задлъжнялостта и преяждането и ще ни го изкарат през носа. или през гъза.
                    Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
                    Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Неприятно е когато човек си загуби работата....няма финанси...психически се натоварва.....
                      Но си мисля, че за да говорим за КРИЗА трябва да има масови уволнения, фалити, банкрути, свито потребление......
                      Ситуацията не е такава въпреки говоренето....

п.с. "Vladu"много добре изглежда 147-цата...
                      Last edited by hristugena; d.m.y г., 16:41.

Comment

Първоначално публикувано от hristugena Покажи съобщение
                        Неприятно е когато човек си загуби работата....няма финанси...психически се натоварва.....
                        Но си мисля, че за да говорим за КРИЗА трябва да има масови уволнения, фалити, банкрути, свито потребление......
                        Ситуацията не е такава въпреки говоренето....
                        Споко, малко по малко стават нещата, напролет ще видим....
                        Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                        Mazda 6 2.3 2005
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от vladu Покажи съобщение
                          и къде ако нее тайна могат да аутсорснат?
                          не в ХП, спокойно
                          I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                          Roosevelt

Comment

Абе според мен нещата са много пресилени , но е факт че 70% от работниците във фирмата бяха съкратени , а седмица след това се започва да се копае нова дупка за нов обект, а кажете ми как става това.Да не говорин че имаме да взимаме 2-3 заплати,за който май ще пием по една студена вода.Този път просто им позволиха да правят с народа квот си искат, сега след няколко месеца ( на пролет вероятно ) пак ще започне да се наемат работници ама нали се сещате че заплатата ще е наполовина от досегашната.Иначе като им гледаш сайтовете на големите фирми ,малии кви глупости пише не е истина просто.Това е то,имали възможност работодателя да изклати работниците си ,пиши го направено.Мнооооого малко са тези дето наистина си държат на хората,на изчезване вероятно.Е а кажете ми как да работиш съвестно,така никога няма да се оправим,все ще си тъпчем на едно място.
                            Да кажа че това си е мое мнение и нямам за цел да обидя никой.
                            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                            Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                            Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                              Мнооооого малко са тези дето наистина си държат на хората,на изчезване вероятно.Е а кажете ми как да работиш съвестно,така никога няма да се оправим,все ще си тъпчем на едно място.
                              ами явно аз съм от тези малкото,защото моите са съвестни(не абсолютни майстори,а съвестни монтажници),доволен съм от тях и дори предвиждам премии за празниците(надявам се че никой от тях не чете сайта,защото искам да е изненада).......Другия факт е че имах ДИВ късмет точно преди кризата да подпиша договор за огромен обект,достатъчно подплатен финансово който ми гарантира спокойствие близките 8 месеца.

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                                Абе според мен нещата са много пресилени , но е факт че 70% от работниците във фирмата бяха съкратени , а седмица след това се започва да се копае нова дупка за нов обект, а кажете ми как става това.Да не говорин че имаме да взимаме 2-3 заплати,за който май ще пием по една студена вода.Този път просто им позволиха да правят с народа квот си искат, сега след няколко месеца ( на пролет вероятно ) пак ще започне да се наемат работници ама нали се сещате че заплатата ще е наполовина от досегашната.Иначе като им гледаш сайтовете на големите фирми ,малии кви глупости пише не е истина просто.Това е то,имали възможност работодателя да изклати работниците си ,пиши го направено.Мнооооого малко са тези дето наистина си държат на хората,на изчезване вероятно.Е а кажете ми как да работиш съвестно,така никога няма да се оправим,все ще си тъпчем на едно място.

съгласен съм защото сега в момента строителните магнати(поне повечето) гледат как да обявят фирмите си в несъстоятелност да обявят фалит за да не изплатят всичките си кредити към банките с извинението че просто са фалирали и хоп напролет се появява същата фирма само че с друго име и без задължения към банки само че работниците на фирмата са изгонени и започва набиране на нова работна ръка само че по ниско платена
                                това също си е лично мое мнение и дано не обидя някой

Comment

Working...
                                X