Известие

Collapse
No announcement yet.

Ударих си красавицата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ударих си красавицата

Имам проблем, преди няколко дни дръпнах ръчната на един завой на който съм дърпал хиляди пъти,обаче този път беше злополучно и задна лява гума сега стои на една страна Прегледах всичко обаче не открих нищо което да е криво или счупено(всичко си изглежда както трябва) - обаче колелото е на една страна , този следобед ще я карам на сервиз и дано не е нещо много, щото ще ми отиде празнуването на новата година,а най-интересното е, че по джантата и гумата няма и драскотина а бордюра си беше висок и ударих с не повече от 10км/ч . Ако някой има представа какво горе долу може да е ще съм благодарен ако ми каже, защото като знам тия сервизи сигурно ще ми обяснят че трябва да сменя абсолютно всичко, а не ми се вярва да съм поломил цялото окачване!

Какви са тия ръчни...?...ей не се найграхте
    В сервиза ще ти кажат какви си ги сътворил
    Ако има някой екстрасенс тук....може и да ти помогне!
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

А задните щанги са много кекави, така че не се учудвай че джантата е здрава а гумата е на криво.Ако е най лекия вариант ще минеш със 200-тина лева.То и един друг рачнаджия се увартя и нацели трамвая..... Ам щом това ви влече

Comment

Ихааааааа ще се напия щото ми излезна ремонта само 50лв. и сега само едно реглажче и пак съм на линия И НАЙ-ВАЖНОТО никави ръчни повече!!!

Comment

Е па много добре, ко беше изкривил.

Comment

Готов си за още ръчни Вече трябва да се внимава повече, защото на места се заледява
            sigpic
            SCUDERIA ITALIA
            BMW 5-er
            BMW 7-er
            Fiat GP

Comment

Аман от тия ръчни

155 2.5 V6
              Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

Вече само крачни
                145 1.6 ТС '97 ех.
                145 1.9 JTD '00
                307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
                  Ихааааааа ще се напия щото ми излезна ремонта само 50лв. и сега само едно реглажче и пак съм на линия И НАЙ-ВАЖНОТО никави ръчни повече!!!
                  Абе ти гледай още филма за Джеймс Бонд пък... да видим дали другия път ще ти струва само 50лв. Той е виновен... признай си
                  Ама слава богу, че си минал тънканайка този урок
                  ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                  sigpic
                  ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

В случай като тия се пише първо какво ти е имало на колата - за колко си го оправил също е важно, но не чак толкова....
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

И НАЙ-ВАЖНОТО никави ръчни повече!!!
                      Тоа па ..... след 2 дена пак с вратите
                      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Извинявам се прави сте,първо да напиша какво и беше - значи понеже нали отзад е на независимо окачване всяко колело с отделни щанги и само има един доста тъничък профил който се води уж за мост между двете колела,та този профил се беше леко изкривил и майстора го е свалил,изправил го е и го е подсилил,обаче понеже сега като го е сложил няма как да регулира абсолютно точно и ми трябва и едно реглажче и съм на бял кон и приключвам с тия дивотии, защото като я видях онзи ден какво съм и причинил и направо сърцето ме заболя. И все пак в момента търся подсилващи рамки от олекотен материал за задния мост, а може и през цялото окачване защото малко ми се струва наистина лимбизе за скорости над 200км/ч. с каквите доста често се придвижвам!!!

Comment

Първоначално публикувано от Nasko_77 Покажи съобщение
                          Абе ти гледай още филма за Джеймс Бонд пък... да видим дали другия път ще ти струва само 50лв. Той е виновен... признай си
                          Ама слава богу, че си минал тънканайка този урок
                          В интерес на истината си прав донякъде защото това се случи малко след като гледах филма и малко бях все още превъзбуден от тези сцени, а пък и все пак си имам гориво в кръвта, обаче май за момент забравих че не всичко от филмите е възможно и в реалния живот!!! дано съм си взел поука.

Comment

тояпа сигурен съм че вече си я сукал пак,айде на бас
                            Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                            Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                            Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

за скорости над 200км/ч. с каквите доста често се придвижвам!!!
                              Ти луд ли си или да ... над 200км/ч доста често караш? Кажи къде, да ти пратя малко куки ... аман от глупави хора, честно ...
                              Като умрат и чак след това си вземат поука
                              Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

Working...
                              X