Известие

Collapse
No announcement yet.

Ударих си красавицата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Всеки си взима поука докато стои зад монитора,седнем ли зад волана май всичко забравяме и от нас по-добри и по-сигурни шофьори няма,ама май са доста малки още наказанията и глобите
    TIPO 2.0 91g.
    PUNTO 1.2 04 g.
    156 1.8 TS 00g

Comment

Първоначално публикувано от tipo1960 Покажи съобщение
      Всеки си взима поука докато стои зад монитора,седнем ли зад волана май всичко забравяме и от нас по-добри и по-сигурни шофьори няма,ама май са доста малки още наказанията и глобите
      Това което каза е най-умната мисъл досега в тая тема, така че и тези които критикуват могат да се замислят дали са и те толкова безопасни шофьори за колкото се представят и чак плюят до безобразие по нас, а после като се качат не се знае колко "внимателно" и "безопасно" карат!!!

Comment

айде да е след нова година че направо съм се побъркал с тоя запои.само да изтрезнея как щесе напияяя
        Mercedes W202 - 200kompressor 99'
        Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
        Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
          Тука съм малко съгласен с колегата,не е правилно да не спираш на стоп палка,това вече си е сериозно престъпление,а иначе карането с 200 и отгоре си е до възрастта ни колега(келешлък),сега сме на по 20-22 и кръвта ни още кипи и искаме тръпка,и това ще отмине,а ако човек няма акъл и не го прави това с едно наум тогава вече става убиец - а аз не мисля че някой от нас е такъв,нито аз нито Иво нито пък някой от другите!!! Така, че колега недей така да ни кълнеш защото както са казали хората всичко се връща!!!
          да бе отминава с възрастта, ела да видиш бащата като го захапят щъркелите!
          145, 1.6 I.E. Boxer
          Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
          Subaru Legacy 2.5

Comment

Comment

Working...
            X