Първоначално публикувано от Ранобудниче
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
За голямото пушене на "Милиционерите"
Collapse
X
-
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
-
Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщениеИмаш ли представа какви са заплатите и натоварването на гореспоменатите.
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеимам."BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщениеСравниха темата с този въпрос. За органите си права, но когато си излекуваш високото кръвно, всички органи на тялото ти си подобряват функционирането. Пуснах тази тема, защото тя носи отговори за много неща. Убеден съм в това. Незнам дали знаеш един съдия каква заплата взима, за прокурорите да не говорим. Служителите на МВР наистина са поставени в унизителна позиция.
освен в частта за лекуването на организма "на парче".
само винаги съм била на мнение, че към високите заплати и добрите условия на труд трябва да се прибавят строги санкции (и като казвам строги, имам предвид зверско строги) за деяния, които квалифицираме с общото наименование "корупция".
Comment
-
Абе все се питам защо толкова се натискат да стават полицаи като са им ниски заплатите,все трябва да има някаква причина,на всичкото отгоре без връзки нямаш шанс да влезеш в полицията.Аре отговорете ми.Пък нали не си мислите че като им направят заплатите по 2-3000лв пак ще изчезне корупцията,тия гратисчий с мерцедесите от парламента пак ще си правят квото си искат.А на фона на сегашната обстановка ако вдигнат заплатите на полицаите,ще се почне пак лекари,учители,пожарникари и т.н. ,те да не би да заслужат по ниски заплати.Това наисина е една безкрайна тема, как за толкова пари на никой не му се занимава,как никой на нищо не вярва и всеки гледа сам за себе си.Ще си дойде всичко на мястото ама след 50-на години,като направят машината за промиване на мозъци.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеАбе все се питам защо толкова се натискат да стават полицаи като са им ниски заплатите,все трябва да има някаква причина,на всичкото отгоре без връзки нямаш шанс да влезеш в полицията.Аре отговорете ми.Пък нали не си мислите че като им направят заплатите по 2-3000лв пак ще изчезне корупцията,тия гратисчий с мерцедесите от парламента пак ще си правят квото си искат.А на фона на сегашната обстановка ако вдигнат заплатите на полицаите,ще се почне пак лекари,учители,пожарникари и т.н. ,те да не би да заслужат по ниски заплати.Това наисина е една безкрайна тема, как за толкова пари на никой не му се занимава,как никой на нищо не вярва и всеки гледа сам за себе си.Ще си дойде всичко на мястото ама след 50-на години,като направят машината за промиване на мозъци.
Лекарите отдавна не са в спомената от теб група. От здравната система мед. сестричките и санитарите са зле. Лекарите вече са доста добре откъм заплащане. За личните да не говорим. Там познавам лекари с по 3000 месечен доход. Заслужават си ги в цял свят е така. Не може един редови полицай да взема по малко от 1000 лв. Не може да имат по 3 литра за патрулиране, не може да ходят с некви басмени униформи, НО контрола трябва да бъде сериозен и безкомпромисен дори за неща свързани с външния им вид."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение...Ще си дойде всичко на мястото ама след 50-на години,като направят машината за промиване на мозъци.ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеАбе все се питам защо толкова се натискат да стават полицаи като са им ниски заплатите,все трябва да има някаква причина,на всичкото отгоре без връзки нямаш шанс да влезеш в полицията.Аре отговорете ми.
Я напиши каква заплата взимаш в Добрич и направи сметка средното ниво на заплащане и натовареност."BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Opel Astra J GTC
Comment
-
Абе от друга страна те в София може да са по-натоварени, ама работа не знам каква вършат, честно казано.Затова казах в началото, няма лошо всеки да се бори за правата си, но успердно с това, обществото трябва да натиска институциите да си вършат работата...
Сега казаха по радиото че средната заплата в МВР е около 950 лева, не са умрели от глад все пак, а вярно е че да взимат и 5 хиляди пак ще са корумпирани.
Лекарите не са най платени въобще също по света /не говорим за някои от тях/, защото в Германия и един продавач взима около 2000-3000 хиляди лева, зависи къде работи.Та лекари у нас има и с повече пари, ана това не им пречи като алчни гарги да лапат от всеки /а хвани с подкуп лекар в чужбина, веднага ще му взепат първо правото да бъде такъв/.
Както много неща в държавата ни парите всъщност не са най важното.По скоро липсата на ред, защита и правила.Ако има, както е в ЕС защита на държавните служтели /там с пръст не можеш да ги пипнеш, освен ако нямат яка издънка/ то и у нас нещата ще се оправят.Защото парите са важни, но по важно е да знаеш че щом работиш това и онова /ако не крадеш или не правиш престъпления/ никой не може да те уволни, ще имаш и друго съзнание-имаш един стабилен доход, имаш добра пенсия.Тогава подкупа става по рисков-рисуваш много години за нещо си.Това в Европата е едно от нещата, което прави държавата силна и корупцията в по -нормални граници.Last edited by fred; d.m.y г., 15:36.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеСега казаха по радиото че средната заплата в МВР е около 950 лева, не са умрели от глад все пак
Другото са средни величини на началниците. А те не патрулират, както се сешташ и не се занимават с проблемите на гражданите.
Не четете само глупостите, които пишат журналистите. Ясно съм го написал - ДИФЕРЕЦИРАНО ЗАПЛАЩАНЕ СПОРЕД НАТОВАРЕНОСТТА.
П.с. А това за лекарите изобщо не е така, защото 3/4 от тях получават пари според натовареността им.
Това, ако катаджия ме види какво пиша сигурно ще имам 2-3 безплатни нарушения"BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Opel Astra J GTC
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеимам.
един съдя взима поне 2000 лв при това не в София. Прокурорите взимат над 1500 лв. Прокурори - не помощник прокурори и т.н.няма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщениеимаш дедов!
един съдя взима поне 2000 лв при това не в София. Прокурорите взимат над 1500 лв. Прокурори - не помощник прокурори и т.н.
дали не казах, че точно тези две категории са по-добре откъм заплащане?
и не знам защо 1500-2000 лв. се възприема като "голяма заплата".
Comment
-
Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщениеСредната заплата на униформените и на пожарникарите който гасят е сигурно под 700 лв ЧИСТИ ПАРИ.
Другото са средни величини на началниците. А те не патрулират, както се сешташ и не се занимават с проблемите на гражданите.
Не четете само глупостите, които пишат журналистите. Ясно съм го написал - ДИФЕРЕЦИРАНО ЗАПЛАЩАНЕ СПОРЕД НАТОВАРЕНОСТТА.
П.с. А това за лекарите изобщо не е така, защото 3/4 от тях получават пари според натовареността им.
Това, ако катаджия ме види какво пиша сигурно ще имам 2-3 безплатни нарушения
АЗ имам приятел пожарникара който взича чисто 1200-1300 лева/е на практика е поне подполковник, то сега ги няма тия длъжности, но е обикновен служител, не е е в министеството или на някаква блага служба/, вярно е че средното е нещо относително, но при 60 хиляди състав е доста показателно.Защото ако са двама души или двеста е едно, а на голям брой нещата са други.При положение че висш началник взима около 1700-2000..
Лекарите у нас като цяло не са зле сега, но това не им прече масово да цакат пациентите по всевъможни начини /инача и родителити ми се лекари, пенсионери вече, нямам нищо против професият/Last edited by fred; d.m.y г., 15:56.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
А същите тия, знаете ли колко взимат под масата за да оправят някой тарикат?По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
Comment