Известие

Collapse
No announcement yet.

Сондирам мнение за кола от по-висок клас

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

останаха ми очите в тоя порш влади! напълно съм съгласен с избора ти! айде като го вземеш ще ми го дадеш да врътна едно кръгче пред планет
    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
      останаха ми очите в тоя порш влади! напълно съм съгласен с избора ти! айде като го вземеш ще ми го дадеш да врътна едно кръгче пред планет

Хахаха е как
      Плащаме си направо служенмо място там

Колата освен за возене има и други полезни функции даа

На един приятел му оставиха 3 дена едно ТТ от новото...това на морето...и трябваше просто да го прибере в София след това, че другите си тръгнаха с други коли и....

Та той после сподели....за 3 дена съм **** повече отколкото за тая и миналата почивка заедно

хахахаххах
      Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от proper Покажи съобщение
        Хахаха е как
        Плащаме си направо служенмо място там

Колата освен за возене има и други полезни функции даа

На един приятел му оставиха 3 дена едно ТТ от новото...това на морето...и трябваше просто да го прибере в София след това, че другите си тръгнаха с други коли и....

Та той после сподели....за 3 дена съм **** повече отколкото за тая и миналата почивка заедно

хахахаххах
        ебаси, другия път ме извикайте, аз съм на 20 минути от там, па "не съм чувал чак такива ралти да се случват"

ех... "планет"-а до марината е голяма работа...
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

Поршето сцепи много добро. От тези 4те които си изброил бих си взел митцубишито, аудито не е лошо но бих предпочел 6та серия, алфата.......... едва ли има толкова бързо обезценяваща се кола. Шкодата и не я коментирам.
          156 1.8 TS

Comment

Мицубишито го има с безстепенна кутия което си е супер екстра.
            sigpic
            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
              Мицубишито го има с безстепенна кутия което си е супер екстра.
              ама са много скъпи ако се строши щото се сменя цялата...
              sigpic
              днес съм в почивка ---

Comment

"Crosswagon" - така и пари ще останат
                Другите предложения изобщо...
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                  "Crosswagon" - така и пари ще останат
                  Другите предложения изобщо...

Мдааа по време на криза е добре да се икономисва

Аз затова предлагам да свалим още 5'ооо еврО и да вземе колегата....

Porsche Boxster S — EUR 14.990 !!!!!!!!!!!!!!!!!

Чувам, че е голяма мъка и много неудобно било

А дали някой обърна внимание в какъв магазин се продава тази точно?!?!?!?

А пък на тази били склонни да свалят даже

Porsche BOXSTER 2,5 — EUR 14.999

П.С. Надявам се приемаме дискусията за съвет и мнение, не спорове. Просто след определени пари в ценовия клас няма наистина грабваща Алфа ( за мен!!!)

П.С.2. Между другото тази зима в Германия ще има големи "сделки" на коли.... Доста хора имат нужда от пари в брой и поне това, което ми казват е, че вече има на пазара невероятни автомобили на страхотни цени....не са много още, нооо.....дали ше е така...колко изгодно...никой не знае, но е факт, че който има средства може би да успее да направи хубава покупка!
                  Last edited by proper; d.m.y г., 21:14.

Comment

За мен колата не е за пичеловка, а за удобство и удволствие. Затова ще разгледам седаните. Естсетвено, аз не бих се колебал да купя Алфа Ромео 159, особено ако е ТИ. Чувството при тази кола е както бях едно време със 155-ците - като седна в такава не ми се става.
                    Но има и други добри предложения - Мазда 6, Волво S60, БМВ 5-та серия.
                    А защо никоя не споменава две наистина класни и екзотични марки с все още неопорочен у нас имидж. СААБ и Ягуар?
                    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                      За мен колата не е за пичеловка, а за удобство и удволствие. Затова ще разгледам седаните. Естсетвено, аз не бих се колебал да купя Алфа Ромео 159, особено ако е ТИ. Чувството при тази кола е както бях едно време със 155-ците - като седна в такава не ми се става.
                      А защо никоя не споменава две наистина класни и екзотични марки с все още неопорочен у нас имидж. СААБ и Ягуар?

Мчи то Сааб си е напудрена Вектра. Ако е с дизел на Алфа, горе-долу бива.

Па за Ягуар Мондео не ми се говори
                      Volvo XC90 D5 '06
                      Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                      Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                      ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                      ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
                        Мчи то Сааб си е напудрена Вектра. Ако е с дизел на Алфа, горе-долу бива.

Па за Ягуар Мондео не ми се говори
                        Еее, сега, 9-3 да, ама 9-5...
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

Еее, сега, 9-3 да, ама 9-5...
                          Мчи и 9-5 е същата раута. Абе изобщо не мога да разбера кво сички се прехлаiват по тия Саабове. Може и някога да са правили хубави самальоти, ама нито един двигател-собствена разработка нямат. НИТО ЕДИН.

Двигател нито един, ама претенции да си ебе ******
                          Volvo XC90 D5 '06
                          Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                          Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                          ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                          ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Само се залъгваме ... Няма лошо и другите (освен ти) да въздишат по колата ти.
                            А Поршето си е кола...да не се лъжем...

Тва е се едно като си купиш хубава риза...излезеш на диско и забиеш готина мадама, защото те е харесала като излъчване и приятните дрехи са ти дали самoчуствие на успяващ човек, който се грижи за вида си.....и да те обвиня, че имаш риза "пичеловка".......няма как да стане

А знаеш, че е така

Гледаме цена/качество/визия.... към момента за мен няма Алфа, която да си струва пари над 20К......честно... единствено изключение е 8С и на Бобо ГТВ-то новото!!!
                            Дори за новия Спайдер си говоря с хора на запад, че не са доволни и "се освобождават" от тях....на половин цена, само след година.....
                            Last edited by proper; d.m.y г., 22:01.

Comment

Ауди А4 S-line
                              Alfa 146 T.Spark 16v 120hp (МЕТАН)

Comment

Първоначално публикувано от proper Покажи съобщение
                                Само се залъгваме ... Няма лошо и другите (освен ти) да въздишат по колата ти.
                                А Поршето си е кола...да не се лъжем...

Тва е се едно като си купиш хубава риза...излезеш на диско и забиеш готина мадама, защото те е харесала като излъчване и приятните дрехи са ти дали самoчуствие на успяващ човек, който се грижи за вида си.....и да те обвиня, че имаш риза "пичеловка".......няма как да стане

А знаеш, че е така

Гледаме цена/качество/визия.... към момента за мен няма Алфа, която да си струва пари над 20К......честно... единствено изключение е 8С и на Бобо ГТВ-то новото!!!
                                Дори за новия Спайдер си говоря с хора на запад, че не са доволни и "се освобождават" от тях....на половин цена, само след година.....
                                Е тук вече навлизаме в по-философски теми. Въпрос на мироглед - мен не ме привличат заведения като Планет или Син Сити, но държа като седна в колата си да изпитвам удоволствие. За поршето не спорим, че е извънземна кола, но когато, дай Боже, някой ден си купя такова, ще го карам на пистата и по магистралата, не на жълтите павета.

Важното е да изпитваме удоволствие от колите (и не само), независимо под една или друга форма. .

Comment

Working...
                                X