Колеги,
От скоро се чудя на няколко автомобила от по-висок клас от моята 147. Говоря за автомобили 2005,2006 а защо не и 2007 година.
В мойто полезрение са :
1.Алфа 159 Тi

2.Ауди А4 S-line

3.Митсубиши Лансър (новия)

4.Шкода Октавия Скаут

Симпатиите ми са точно в този ред, в който съм ги наредил... Кажете кой според вас (безпристрастно) е най-добрият избор, при положение че колата ще се кара главно извънградско и от време на време в София. Колите ще се вкарват от Германия/Австрия. Искам автомобил, на който да мога да разчитам и да вкарам повече от 1 голям сак в багажника
. За бензин или дизел нямам претенции, но като че ли повече клоня към дизеловите агрегати, понеже все пак ще купувам 2 годишна кола и предрасъдаците за турбини и прочие няма да важат... Очаквам включване от Пинко понеже съм сигурен, че е тествал ако не всички поне 3 от тях 
Мерси предварително
От скоро се чудя на няколко автомобила от по-висок клас от моята 147. Говоря за автомобили 2005,2006 а защо не и 2007 година.
В мойто полезрение са :
1.Алфа 159 Тi

2.Ауди А4 S-line

3.Митсубиши Лансър (новия)

4.Шкода Октавия Скаут

Симпатиите ми са точно в този ред, в който съм ги наредил... Кажете кой според вас (безпристрастно) е най-добрият избор, при положение че колата ще се кара главно извънградско и от време на време в София. Колите ще се вкарват от Германия/Австрия. Искам автомобил, на който да мога да разчитам и да вкарам повече от 1 голям сак в багажника

Мерси предварително

Comment