If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не са ме возили, само съм влизал вътре. И ко? Има лукс ма не и пространство. И е толкоз дискретна та чак отатък.
"Страхотна визия" и "прилича на пасат" как можа да ги туриш в едно изречение въобще?
На Фаетона му липсва пространство!? Ти поглеждал ли си вътре да видиш? На Фаетона най-голямата болка му е голямото тегло и емблемата отпред, иначе не е лоша лимузина с V10 TDI 330коня
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Не са ме возили, само съм влизал вътре. И ко? Има лукс ма не и пространство. И е толкоз дискретна та чак отатък.
"Страхотна визия" и "прилича на пасат" как можа да ги туриш в едно изречение въобще?
това което е кофти в пасата е поправено на фаетона - балансиран е , изключително изчистена - няма нито една излишна линия или детайл
пространство има бол - 1.90 съм висок и тежа към 100 кила и на предните и на задните седалки ми беше супер удобно - седиш като цар и имаш място за краката и главата все едно си седиш у вас на дивана - само дето е по-хубаво...
някъде да ме видя да го пиша или намеквам това ? но въпреки всичко аз бих си взел фаетон пред а8 поне не е като всеки втори дето е взел парите от имотите на баба и дядо да си е взел такава
Няма как да не се смеем на тая кола, при положение, че на цената на "А8" получаваш "Пасат"
Защо го спряха, според вас?
Сигурно защото никой не би дал толкова пари за... "Народнакола" като може да ги даде за "А8", "7-ца", "S-класа", дори "Лексус", да не говорим за "Ягуар" или "Мазерати"
В този сегмент се влиза трудно. Но няма как да е иначе, все трябва да има първи път. Във всеки случай никой не предлагаше V10 TDI в сегмента а и продажбите не са незначителни, очаква се и Phaeton 2 Няма нищо случайно. Алфа Ромео що не направи такава кола, щото не е лесно да продаваш такива возила. На пръсти се броят успешните модели в класа. Фиат не могат да продават дори Крома-та си да не говорим за луксозни модели.
Хора не знам дали съм ви подвел нещо, но не съм спечелил ДЖАКПОТА от ТОТО-то, та ме вкарахте в такива изпълнения като Кайен, Порш бокстер, S-класи, 7-ци, Фаетони итн...Не съм станал дилър, нито врата ми е толкова дебел.... Просто исках мнение за някакво малко над средния клас автомобилче като визирах точно определени модели и исках само да се допитам дали има някой преки впечатления от моделите ( 159ти дизел 1,9) (А4 с-лайн) (Митсубиши Лансър).
Ланчията е много добра спор няма, но нямам още петролен кладенец в Ирак на мое име...Пак казвам : Разполагам с около 35-40 000 лв с презумцията да се кача на нещо що годе новичко (1-2-3 годишна кола).
Сега по темата, днес ходих до Шоуруума на Митсу и разгледах Лансъра...Вътре не е чак толкова зле, а дори не беше най-високото оборудване. Имам познати, които могат да уредят някаква отстъпка итн..Така, че единственото което ме отказва е това, че Пинко каза за двигателите, че са БОЗА и се чупят.
Ще се намери ли някой колега да ме повози едно кръгче и да разгледам 159-ката на живо?
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
Хора не знам дали съм ви подвел нещо, но не съм спечелил ДЖАКПОТА от ТОТО-то, та ме вкарахте в такива изпълнения като Кайен, Порш бокстер, S-класи, 7-ци, Фаетони итн...Не съм станал дилър, нито врата ми е толкова дебел.... Просто исках мнение за някакво малко над средния клас автомобилче като визирах точно определени модели и исках само да се допитам дали има някой преки впечатления от моделите ( 159ти дизел 1,9) (А4 с-лайн) (Митсубиши Лансър).
Ланчията е много добра спор няма, но нямам още петролен кладенец в Ирак на мое име...Пак казвам : Разполагам с около 35-40 000 лв с презумцията да се кача на нещо що годе новичко (1-2-3 годишна кола).
Сега по темата, днес ходих до Шоуруума на Митсу и разгледах Лансъра...Вътре не е чак толкова зле, а дори не беше най-високото оборудване. Имам познати, които могат да уредят някаква отстъпка итн..Така, че единственото което ме отказва е това, че Пинко каза за двигателите, че са БОЗА и се чупят.
Ще се намери ли някой колега да ме повози едно кръгче и да разгледам 159-ката на живо?
утре ако минаваш покрай ж.к бъкстон - от 10 сутринта до 4-5 следобед ще направим едно кръгче и ще я поразгледаш ако искаш... след това чак след празниците ще съм в София
пс: пиши едно лично да ти кажа номера си ако ще минаваш
[QUOTE=georgyg;
S-класа се купува НОВА и САМО НОВА. Това е положение, престиж и т.н. А това, че тези коли са безумно скъпи за подръжка. Както писах по горе тези коли не се карат със заплата. Просто е смешно да наемеш служител и той да кара S-класа или А8 :Lkingsmil[/QUOTE]
Ами така е то тези аномалии само май в България ги има , да си купиш Мерцедес S и да го паркираш пред панелния блок.
Comment