If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мазда 3 е готина колица, ма къде я слагаш при високия клас...
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Алфа 166 с новия фейслифт 2005-2006 никак не е зле
Хонда Акорд 2006
Мазда 3 - новата излиза след няколко месеца - направо от магазина
Само да кажа, че Акорда (и стария, и новия, дето излезе тази година) имат криминално поведение на пътя и са направо опасни. Карал съм ги и двата, и то по много, и просто ме е страх да ги карам по завои - без никво предупреждение колата поднася и не може да бъде овладяна. И това не е само мое мнение - вижте всички тестове, правени по света - Акорда винаги е на последно място.
А за Мазда 3 кво да кажа - тва си е Форд Фикус с друга каросерия. И дизелови двигатели на Пежо, бензинови на Форд. Ква Мазда кви пет лева...
Не че Форд Фикус е лоша кола, ама...В Болоня бях на представянето на новата Мазда 3, погледнах отдолу - 100% Форд, вътре са едни пластмаси да ги умре коня.
Ето,колега , и едно мнение от мен. Значи говорим за 2-3 годишна кола. Няма да сгрешиш ако вземеш един от 3-те варианта които които лансирам. Две от тях съм имал и те уверявам че това са наи-страхотните автомобили... А именно: Алфа159, Алфа166, Вектра,,Ц'' ....
Ето,колега , и едно мнение от мен. Значи говорим за 2-3 годишна кола. Няма да сгрешиш ако вземеш един от 3-те варианта които които лансирам. Две от тях съм имал и те уверявам че това са наи-страхотните автомобили... А именно: Алфа159, Алфа166, Вектра,,Ц'' ....
Вектра Ц?!? Какво общо има тази обикновена бюджетна колица с с първите 2 варианта и изобщо с интересите на човека?
Азмисля че вектра-ц е в класа на октавия и ауди-а4, или маи е по-висок клас. Уверявам ви, че никак не е проста колица и е доста по-добра например от пасат-6, ауди-а6 и т. н. Не съм казал , че е по-добра от алфа-166, а само че това са наи-добрите варианти...
Аз затова предлагам да свалим още 5'ооо еврО и да вземе колегата....
Porsche Boxster S — EUR 14.990 !!!!!!!!!!!!!!!!!
Чувам, че е голяма мъка и много неудобно било
А дали някой обърна внимание в какъв магазин се продава тази точно?!?!?!?
А пък на тази били склонни да свалят даже
Porsche BOXSTER 2,5 — EUR 14.999
П.С. Надявам се приемаме дискусията за съвет и мнение, не спорове. Просто след определени пари в ценовия клас няма наистина грабваща Алфа ( за мен!!!)
П.С.2. Между другото тази зима в Германия ще има големи "сделки" на коли.... Доста хора имат нужда от пари в брой и поне това, което ми казват е, че вече има на пазара невероятни автомобили на страхотни цени....не са много още, нооо.....дали ше е така...колко изгодно...никой не знае, но е факт, че който има средства може би да успее да направи хубава покупка!
Колега,
ти явно не си имал Порше Бокстер и не си наясно какъв велик кенеф е това.
Брат ми работи в Порше и ежедневно се бори с тея талиги. То не бяха скорости, харч на масло, теч на масло, каталиЗатори и т. н.
Освен това ако толкова много искаш тоя чайник съвсем отговорно ти правя оферта от 9.999 евро За кола на скалд в Германия в представителство на Порше 1999 год. с кожа на 158.000км.
Колега,
ти явно не си имал Порше Бокстер и не си наясно какъв велик кенеф е това.
.
Кенеф, ама пичеловка.
Пичеловка, ама кенеф.
Няма пълно щастие.
П.П. За да няма недоразумения - карал съм сичките тия Поршенца за пидираси и базовия Бокстер е пълна трагедия като вървеж. Бокстер S върви горе-долу прилично.
Факт е, че базов Бокстер му нацепих ританките и го правих сам да си говори с най-обикновенно Рено Клио RS, дето чисто ново струва 41 000 лева
Преди 5 страници написах, че аз нямам намерение да си взимам Бокстер сега и :
Първоначално публикувано от преди 5 страници!!!
Зимаш кола да ти прави живота прекрасен и красив и да изпитваш удоволствие. Според собствените си критерии. Да ти пълни сърцето. Да се наслаждаваш ТИ. Ако ще за всички други тя е да най-непрактичната и неудобна кола......(добавям: дори "кенеф")
Ми на съседа жена му тупа килимите по-яко от моята и носи по 3 штайги под мишница наведнъж........и зима растоянието до супера по-бързо от моята с 4 десети от секундата?!?!?! Да я сменям ли??? Или да си оставя, тази която ми пълни сърцето?!?!??!
Между другото пред всичките "клубни" сервизи е пълно с Алфи за почти основен ремонт....ама няма да спреме да ги караме нали!!! Кефят ни по 1000 други причини, които за нас са важни!!! а не заради 3-те причини, поради които другите не ги кефят!!!
И последно...преди 4 години, когато си взех Спайдера поне 20 човека ми казаха "как може да си зимаш Италиански кенеф".......послушах ли ги? Аз щастлив ли съм? Има ли друго значение изобщо?
159 май ще да е....Искам да попитам хората от фурма имат ли наблюдение по българските улици дали вътре интериора на 159 се разскърцва през зимата?
Моята 147 като я докарах първите дни в София и нямаще да скръцне, няма нищо..Сега 6 месеца по-късно на павета се почва една симфония на скърцане от таблото, от вратите от зад някъде....
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
159 май ще да е....Искам да попитам хората от фурма имат ли наблюдение по българските улици дали вътре интериора на 159 се разскърцва през зимата?
Моята 147 като я докарах първите дни в София и нямаще да скръцне, няма нищо..Сега 6 месеца по-късно на павета се почва една симфония на скърцане от таблото, от вратите от зад някъде....
сутрнин докато се постопли колата първите 10 минутки може да поскръцне тук таме, но това е защото пускам топлото на мах и е нормално да поскръцва като се стопля, иначе е доста качествено направен интериора
мойта е нова и досега съм имал два проблема - изтряскаха ми адски силно вратата докато я затваряха и малко се изметна та леко ама наистина съвсем леко поскърцваше като спираш супер рязко - това го оправиха с регулиране, сега няма проблеми...
другия проблем беше, че като си надувах босето , отзад някаква гайка се поразви и скърцаше като щурче по павета и като беше силна музиката - това също го оправиха, като я натегнаха добре - вмомента паразитни шумове нямам... а самата кола е доста добре изолирана от външни шумове
Comment