Известие

Collapse
No announcement yet.

Сондирам мнение за кола от по-висок клас

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Само за протокола, единственото Мицубиши което си заслужава е Grandis
    Giulietta 1,6 JTDm 2013
    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• колегата дето си избира кола , ти само си питаш за мнения и коментари или наистина си тръгнал да си купуваш кола за 40 000 лв ? Кеш ли ще я копуваш или лизинг ?

Comment

• до края на годината, ако е рекъл Господ ще взема кола...кеш или лизинг зависи как ще се стекат обстоятелствата..Нещо в предвид ли имаш?
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
          до края на годината, ако е рекъл Господ ще взема кола...кеш или лизинг зависи как ще се стекат обстоятелствата..Нещо в предвид ли имаш?
          внася коли от саша
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

до края на годината, ако е рекъл Господ ще взема кола...кеш или лизинг зависи как ще се стекат обстоятелствата..Нещо в предвид ли имаш?
            Ти си заразпитвал от 3 месеца, до края на годината има още 11 месеца, от толкова акъл дето ще събереш ще почнеш да преливаш и накрая ще вземеш да си купиш най-голямото дърво. Вместо да продължаваме тази безсмислица, по-добре си взимай квото си си наумил, ако разбира се наистина имаш тази възможност.
            Giulietta 1,6 JTDm 2013
            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Ами общо взето така си е...аз от темата извлякох нужната информация , доколкото можах...От там нататък е въпрос на време пари и късмет... ако иска някой МОД да заключва
              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

Ами общо взето така си е...аз от темата извлякох нужната информация , доколкото можах...От там нататък е въпрос на време пари и късмет... ако иска някой МОД да заключва
                Докат някои не е заключил - алфа 166, вектра-ц !!!
                sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

• Просто го гложди колегата и това е

И темата изобщо не е рано, аз моята първа такава я пуснах на 14години хехехехе
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                  exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                  ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                  ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                  by RUBIG service

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                    Просто го гложди колегата и това е

И темата изобщо не е рано, аз моята първа такава я пуснах на 14години хехехехе
                    Че го гложди, гложди го, ама тва не значи че наистина има финансовата възможност, и още повече че ще се реши евентуално да потроши сумати пари за подобно возило
                    Giulietta 1,6 JTDm 2013
                    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Сега разпечатка от банковата сметка ли трябва да приложа? Хаха
                      Нищо не ме гложди, писах в първите постове...Смених работата с такава, която ми позволява да мисля за смяна на сегашната кола с друга по-висок клас. Половината от сумата я имам и до края на годината, ако всичко е точно и не ме бие сачмата да измисля за друго да пръсна парите ще взема кола. Още повече, че сегашната мога да я продам поне за 11к-12к, та нещата може би ще отидат на бЛИЗИНГ...
                      Дерзайте....

FIAT Coupe 16VT

Comment

Сега разпечатка от банковата сметка ли трябва да приложа? Хаха
                        Нищо не ме гложди, писах в първите постове...Смених работата с такава, която ми позволява да мисля за смяна на сегашната кола с друга по-висок клас. Половината от сумата я имам и до края на годината, ако всичко е точно и не ме бие сачмата да измисля за друго да пръсна парите ще взема кола. Още повече, че сегашната мога да я продам поне за 11к-12к, та нещата може би ще отидат на бЛИЗИНГ...
                        Дерзайте....
                        Радвам се за теб, най-малкото защото съм виждал колата ти ,/перфектна/ а и теб самия.Ако можеш купи си това което те грабне и те кефи. Всичко друго са празни приказки. Твърде млад си за да робуваш на каквото и да е .........
                        0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                        Автогаз сервиз-
                        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

• абе човека колкото и каквоото иска ще пише стига да е в правилата на..

ако иска да си пусне тема за след 5 години !!!!!!!!

аз почнах да пиша близо година преди да си взема настоящата кола !
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение

аз почнах да пиша близо година преди да си взема настоящата кола !
                            Това го помня, най-вече в чата Навиваше ме и мен за 159-ка.
                            sigpic
                            SCUDERIA ITALIA
                            BMW 5-er
                            BMW 7-er
                            Fiat GP

Comment

Сега разпечатка от банковата сметка ли трябва да приложа? Хаха
                              Дерзайте....
                              Супер! Лошото е че с продажбата ще се затрудниш, щото пазара е мъртъв в момента...
                              Giulietta 1,6 JTDm 2013
                              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                                Супер! Лошото е че с продажбата ще се затрудниш, щото пазара е мъртъв в момента...
                                Абсолютно е така...!?
                                Alfa romeo GTVex
                                Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                                Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                                Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Working...
                                X