Известие

Collapse
No announcement yet.

ЗА ИН_ВИВОто и депутатчетата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
    искане за безплатно ин витро са неприемливи /мнооооого меко казано/.
    Сигурен ли си в това изказване,защото ако е така убиваш надеждите на 4000 БЪЛГАРСКИ семейства.По-добрели е да се дават пари за безплатни клиники за дроги,а?

П.С.Ако аз не съм разбрал изказването ти моля за извинение.
    Alfa Mito 1.4
    156 2.0 155 ex
    156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

Първоначално публикувано от nikotm Покажи съобщение
      Сигурен ли си в това изказване,защото ако е така убиваш надеждите на 4000 БЪЛГАРСКИ семейства.По-добрели е да се дават пари за безплатни клиники за дроги,а?

П.С.Ако аз не съм разбрал изказването ти моля за извинение.
      Това съм написал, но е част от мнението ми, иначе всеки има мнение, няма проблем, затова водим дискусия.В крайна сметка се правят около 200 хиляди аборта, раждат се около 100 хиляди деца, а част от тези родените, са изоставяни, бити, насилвани....затова пари и решение трябва
      Last edited by fred; d.m.y г., 22:19.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
        Това съм написал, но е част от мнението ми, иначе всеки има мнение, няма проблем, затова водим дискусия.В крайна сметка се правят около 200 хиляди аборта, раждат се около 100 хиляди деца, а част от тези родените, са изоставяни, бити, насилвани....затова пари и решение трябва

Сега ще ти разкажа една история.Тази година ни се наложи да правим едни изследвания и ни насочиха към клиника Малинов(точно тази в която работи д-р.Стаменов,кадето беше при г-н.Трифонов пиша му фамилното защото не съм негов почитател) и като влезох първия път направо бях потресен колко млади жени се бяха събрали на едно място и мълчат и всяка си чака реда.Та в процеса на иследвания за два месеца жена ми се запознава с много жени за инвитро но една от жените имаше много жалка история.Та тя и мажа и са правили инвитро преди 5 години(неуспешно) и на въпроса защо чакали толкова време за втори опит тя отговаря ми сега изплатихме заема и теглиме друг.

Знам че всеки си има мнение и с написаното се надявам да го промениш поне малко.Лека вечер и ВЕСЕЛА КОЛЕДА на всички.И да се надяваме че на коледа наистина стават чудеса.

П.С.Изкренно се надявам тази жена вече да е бременна.
        Alfa Mito 1.4
        156 2.0 155 ex
        156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

И без това земята е пренаселена, чак се чудя на желанието на няки хора оставят свое потомство, като не става не става, толкова ли е трудно да отгледаш друго. Има една камара здрави малки дечица с неразбита психика на които може да се помогне
          156 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от nikotm Покажи съобщение
            Сега ще ти разкажа една история.Тази година ни се наложи да правим едни изследвания и ни ....
            П.С.Изкренно се надявам тази жена вече да е бременна.
            Разбирам, аз не съм против принципно това да стане-въпроса е че:
            -Ако касата отпуска пари, в ситуацията, в която се намираме, хаос, беззаконие, каква е гаранцията че няма да се източват пари от недобросъвестни лекари?Касата ти плаща един опит, не става, ти си плащаш втория.....
            2. има по важни проблеми за решаване /естествено, всеки, който е потърпевш гледа собственият си проблем/
            В крайна сметка няма нищо лошо и това да бъде в дейността на касата, но би трябвало да има и много други здравни проблеми, които също да бъдат включени.
            Весела коледа и на теб
            Last edited by fred; d.m.y г., 09:24.
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Violator Покажи съобщение
              И без това земята е пренаселена, чак се чудя на желанието на няки хора оставят свое потомство, като не става не става, толкова ли е трудно да отгледаш друго. Има една камара здрави малки дечица с неразбита психика на които може да се помогне
              Колега, предполагам не си женен и нямаш деца. Да се върнем малко към учебника по биология за 8-9 клас. "Оставянето" на потомство не е "осъзнато" желание, а е природно заложена нужда във всяко живо същество. Затова и продължава да има човечество. Иначе логиката подсказва, че на индивида му е много по-лесно и по-добре за самия него да се грижи само за себе си. И твоето разсъждение го подсказва също. Но след някоя и друга година, ще ти се прииска и на тебе да имаш семейство и дете. На това му се казва "узряване".

А за темата, напълно съм съгласен с fred, че трябва да има регламентиран брой инвитро които да са безплатни, защото в крайна сметка това е инвеститиция в бъдещето, за да я има държавата с преобладаващо българско, а не ромско население. Не проповядвам расистки идеи, но при положение, че ромите имат по 5+ деца в семейство, трябва да се мисли за българската народност...
              145, 1.6 boxer
              156, 2.4 JTD - ex
              Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
                Колега, предполагам не си женен и нямаш деца. Да се върнем малко към учебника по биология за 8-9 клас. "Оставянето" на потомство не е "осъзнато" желание, а е природно заложена нужда във всяко живо същество. Затова и продължава да има човечество. Иначе логиката подсказва, че на индивида му е много по-лесно и по-добре за самия него да се грижи само за себе си. И твоето разсъждение го подсказва също. Но след някоя и друга година, ще ти се прииска и на тебе да имаш семейство и дете. На това му се казва "узряване".

А за темата, напълно съм съгласен с fred, че трябва да има регламентиран брой инвитро които да са безплатни, защото в крайна сметка това е инвеститиция в бъдещето, за да я има държавата с преобладаващо българско, а не ромско население. Не проповядвам расистки идеи, но при положение, че ромите имат по 5+ деца в семейство, трябва да се мисли за българската народност...
                Много си прав, колега

А относно гласуването - един цитат :
                ИМЕННО С ГЛАСУВАНЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОПИТАМЕ ДА ПРОМЕНИМ НЕЩАТА. ТИЯ - 240 КОИТО СМЕ СИ ИЗБРАЛИ - СА ПЛОД НА НАШЕТО БЕЗХАБЕРИЕ. ВСЕКИ СИ КАЗВА - ”АЗ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ -ВСИЧКИ СА ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ” - НАПРОТИВ СМИСЪЛ ИМА!!!!! ПО-ДОБРЕ ЩЕ Е ДА ИЗБЕРЕМ ПО-МАЛКОТО ЗЛО ОТКОЛКОТО ДА СЕ ОСТАВИМ НА ПО-ГОЛЯМОТО. ЩЕ Е МНОГО ПО-ЛЕСНО ДА СИ ГЛАСУВАЛ И ДА СКАНДИРАШ- ОСТАВКА. ОТКОЛКОТО ДА НЕ СИ ДАЛ ВОТА СИ И ДА ПСУВАШ НАРЕД. ГЛАСУВАЙТЕ - БЪЛГАРИ, ВСЕ ПАК СМЕ В БЪЛГАРИЯ. ДАЙТЕ ГЛАСА СИ ВИЕ, ВМЕСТО ДА ГО ДАВАТ НЯКАКВИ СИ ТУРЦИ,РОМИ ИЛИ ДРУГИ БЕЗХАБЕРНИЦИ. ГЛАСУ ДА НЕ СЕ СТИГА ДО ТАКИВА МАЛОУМЩИНИ И ПОДИГРАВКИ,ДОРИ ГАВРИ С НАС КАТО ЕЛЕКТОРАТ. МАХНЕТЕ СЕЛЯНИТЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА - НЯМА ДА Е ЛЕСНО, НО ПЪК ЩЕ СИ ЗАСЛУЖАВА!!!!
                '05 166 V6
                '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

то при депутатите няма срам.по2900лв премия от икономии от бюджет 2008г.та тези икономийки можеше да отидат и в друго перо .например по темата,също и на тези майки които си имат дечица не можеше ли да ги зарадват с по 50-100лв към децките за коледа?

Comment

Working...
                  X