Известие

Collapse
No announcement yet.

тея куки... зеха мноу си верват

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
    Защо ли на мен, от 20 спирания нито веднъж не са ми искали пари и не съм им давал. Актове понякога да, но това е живота.
    Недейте да плюете така бе хора, искам един месец полицията да спре да работи и да видим тогава какво ще стане.
    Аз мога безпогрешно да ти отговоря защо.......ми защото те също така безпогрешно могат да определят дали хайванина дето са фанали или спряли може да им даде някой леф или не......виждат те, моментално като те сложат на кантара разбират че надали леф ще дадеш, и не си правят устата......
    Неска ги гледам на Тракията, единия буквално залегнал над капака, насочил радара все едно последен модел снайпер държи, и чака.......Иначе ако куките не бачкат месец ще е бомба, от доста време се каня да щурмувам парламента, с молотовки, бухалка, и прочее, ама много куки наоколо......
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Пак ченгетата ще се измъкнат....

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Тия кияци срамят понятието полицай! Българската охранителна и пътна полиция е една КАРИКАТУРА Доколкото са останали честни и нормални хора, то те са в криминалната, но и там вече са малцинство... Колкото и пари да им дадат на кияците, те пак ще муфтят народа защото не могат да спрат да спрат да бъркат в кацата с меда...Изходът е тотална подмяна на поне 80% от личния състав и драконовски мерки при подбора на кадрите срещу вече наистина достойно възнаграждение за новобранците.
        Giulietta 1,6 JTDm 2013
        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Обожавам израза "Драконовски мерки" изпълнен е със съдържание...........
          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
          К.М.

Comment

Working...
          X