Първоначално публикувано от marian
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Не пьтувайте за Гьрция през Кулата!!!
Collapse
X
-
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
-
Мдаа на мен още преди 10 години може би в Швейцария ми конфискуваха Радар детектора и ме глобиха 100 франка.
Принципно, глобата беше малка, защото коректно написаха, че е бил в жабката и изключен, а и че съм от страна, в която не са забранени детекторите и само го притежавам. Там са коректни полицаите много.
Казаха ми, че нямам право дори да притежавам детектор.
Така, че спокойно може и в Гърция да е така.Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Мда, Швейц и Гърция знам че са така, лани забравих да си махна моя като влязох в Гърц, че го крих като наркотик в кората на вратата, че много щеше да ме заболи ако ми го вземат....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от marian Покажи съобщениеИзползване на мобилен телефон или телевизор от шофьори на автомобили (забранено е и използването на handsfree, може да се говори само с bluethooth) - 100 евро и отнемане на книжката за 30 дни.
А нещо за присадените ксенони да знаете...?Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеКолега, в Гърция закона е такъв, че забранява и двете - няма никакво значение антирадар ли имаш или радар-детектор - в нарушение си156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Bosch Motronic M2.10.4 MPFi
Comment
-
Да ме прощават, ама ебати полицейската държава! Май препочитам да е като у нас!
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеДа ме прощават, ама ебати полицейската държава! Май препочитам да е като у нас!
156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Comment
-
Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщениеГледат че сме българчета и ни цакат. И все пак ми е интересно какво гласи наредбата за тези устройства - нямаш право да имаш такова чудо или нямаш право да го използваш. Ако е първото, значи и аз се присъединявам към ''еба ти полицейската държава"!
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщениеГледат че сме българчета и ни цакат. И все пак ми е интересно какво гласи наредбата за тези устройства - нямаш право да имаш такова чудо или нямаш право да го използваш. Ако е първото, значи и аз се присъединявам към ''еба ти полицейската държава"!
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеЦакат всички, които не спазват, ако ще да са и китайци, това е нормалната държава.156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Comment
-
Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщениеДори и да е забранено да притежаваш такъв, фактът че те пускат, ама ако го изхвърлиш, не ми прилича на действия на полицаи в ''нормална'' държава.
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от marian Покажи съобщениеНаредбата гласи следното:
Пътуване
Нови глоби в Гърция
19.06.2007 г.
За всички които ще пътувате до Гърция, карайте внимателно, че глобите са страшнички...
Нарушение на скоростта до 20 км - 40 евро.
Нарушение на скоростта над 20 км - 100 евро.
Нарушение на скоростта над 30 км - 350 евро и вземат книжката за 60 дни.
Алкохол от 0,5 до 0,8 гр/литър - 200 евро.
Алкохол от 0,8 до 1,1 - 700 евро и книжката за 90 дни.
Алкохол повече от 1,1 - 1200 евро, вземат книжката за 180 дни и затвор поне 2 месеца.
Повторно нарушение алкохол повече от 1,1 - 2000 евро, 5 години книжката и затвор поне 6 месеца.
Неизползване на предпазен колан или каска за мотоциклетистите - 350 евро и отнемане на книжката за 10 дни.
Неправилно изпреварване - 700 евро, 20 дни отнемане на книжката и 20 дни отнемане на талона и регистрационните номера на колата.
Преминаване на червен светофар - 700 евро, 60 дни отнемане на книжката и 20 дни отнемане на талона и регистрационните номера на колата.
Неспазване на знак СТОП - 700 евро, 20 дни отнемане на книжката и 20 дни отнемане на талона и регистрационните номера на колата.
Състезания на пътя и спиране на платното за движение - 700 евро, 30 дни отнемане на книжката и 30 дни отнемане на талона и регистрационните номера на колата.
Опасно шофиране - на зиг заг - 700 евро , 30 дни отнемане на книжката и 10 дни отнемане на талона и регистрационните номера на колата.
Преминаване при спусната мантинела на влака - 700 евро, 60 дни отнемане на книжката и 20 дни отнемане на талона и регистрационните номера.
Обратен завой на непозволено място - 700 евро, 20дни отнемане на книжката и 20 дни отнемане на талона и регистрационните номера на колата.
Шофиране по тротоара или неспиране пред пешеходна пътека, когато има пешеходец - 200 евро и отнемане на талона и регистрационните номера на колата за 10 дни.
Спиране на непозволено място - 80 евро, 10 дни отнемане на книжката и 10 дни отнемане на регистрационните номера
Непозволено спиране на местата за инвалиди - 150 евро, 10 дни отнемане на книжката и 10 дни отнемане на регистрационните номера.
Използване на радио или мобилен телефон от мотоциклетисти - 150 евро и отнемане на книжката за 30 дни.
Използване на мобилен телефон или телевизор от шофьори на автомобили (забранено е и използването на handsfree, може да се говори само с bluethooth) - 100 евро и отнемане на книжката за 30 дни.
Непоставяне на пътни обозначения от фирми извършващи ремонти по пътя - 1500 евро глоба и затвор поне 6 месеца.
Нарушение шофиране в еднопосочен път - 200 евро и отнемане на регистрационните номера и контролния талон на колата за 20 дни.
Спиране на кръстопът - 350 евро, отнемане на книжката за 20 дни и отнемане на контролния талон и регистрационните номера за 20 дни.
Използване на устройства като анти-радар - 2 000 евро, 30 дни книжката и отнемане на регистрационните номера и талон на колата за 60 дни.
Ако все пак ви глобят, знайте че ако си платите паричната глоба до 10 дни, плащате наполовина!Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеЕвала!!! Така трябва да е и в България!!!!
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
Ако бях забравил да го махна неможех да се измисля0888515205
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеами, ако е вграден в колата, защото има нови модели с такава "екстра"?
Comment
Comment