Известие

Collapse
No announcement yet.

Не пьтувайте за Гьрция през Кулата!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от marian Покажи съобщение
    Не пьтувайте за Гьрция през ГКПП Кулата поради системното затваряне на пьтя за всички мпс.
    Може да ви се наложи да висите по 12 часа заради стачката на селскостопанските работници.Не носете антирадар в колата независимо дали е сложен или не!!!Имах нещастието да ме спре полиция,тараш на колата намериха антирадара в жабката и ме накараха да го изхвьрля.Разбира се така и направих пред глобата от 200 евро
    С две думи бьдете внимателни
    колеги,много пъти съм ви казвал:питайте.Бас държа,че не си имал антирадар,а детектор.Пояснявам.Антирадара е устройство,което ЕБАВА радара.Вие сте имали детектор,тоест един радио приемник.Това не може да го забрани нникой.Все едно някой да ти забрани д СЛУшашРАДИО сВОБОДНА Европа.Някога ставаше,ама сега води до съд.Вие ми давате идея за нова тема във форума,от патилата ви в Еллада
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Колега, в Гърция закона е такъв, че забранява и двете - няма никакво значение антирадар ли имаш или радар-детектор - в нарушение си
      sigpic

Comment

Мдаа на мен още преди 10 години може би в Швейцария ми конфискуваха Радар детектора и ме глобиха 100 франка.

Принципно, глобата беше малка, защото коректно написаха, че е бил в жабката и изключен, а и че съм от страна, в която не са забранени детекторите и само го притежавам. Там са коректни полицаите много.

Казаха ми, че нямам право дори да притежавам детектор.

Така, че спокойно може и в Гърция да е така.
        Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Мда, Швейц и Гърция знам че са така, лани забравих да си махна моя като влязох в Гърц, че го крих като наркотик в кората на вратата, че много щеше да ме заболи ако ми го вземат.....
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Използване на мобилен телефон или телевизор от шофьори на автомобили (забранено е и използването на handsfree, може да се говори само с bluethooth) - 100 евро и отнемане на книжката за 30 дни.
            Под блутуут какво трябва да се разбира, блутуут уредба в колата ли, че нещо се получава двусмислица?
            А нещо за присадените ксенони да знаете...?
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
              Колега, в Гърция закона е такъв, че забранява и двете - няма никакво значение антирадар ли имаш или радар-детектор - в нарушение си
              Какъв е законът? Нямаш право да използваш такъв или нямаш право да го притежаваш?
              156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
              Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Да ме прощават, ама ебати полицейската държава! Май препочитам да е като у нас!
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                  Да ме прощават, ама ебати полицейската държава! Май препочитам да е като у нас!
                  Гледат че сме българчета и ни цакат. И все пак ми е интересно какво гласи наредбата за тези устройства - нямаш право да имаш такова чудо или нямаш право да го използваш. Ако е първото, значи и аз се присъединявам към ''еба ти полицейската държава"!

Comment

Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
                    Гледат че сме българчета и ни цакат. И все пак ми е интересно какво гласи наредбата за тези устройства - нямаш право да имаш такова чудо или нямаш право да го използваш. Ако е първото, значи и аз се присъединявам към ''еба ти полицейската държава"!
                    Цакат всички, които не спазват, ако ще да са и китайци, това е нормалната държава.
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                      Цакат всички, които не спазват, ако ще да са и китайци, това е нормалната държава.
                      Кво да им спазват, като никой не познава закона. Те това и изполват. Заядох се заради това, че накарали човека да си изхвърли радар-детектора, забележете невключен и намиращ се прибран в жабката. Кое и е нормалното на пикливата им държава? Дори и да е забранено да притежаваш такъв, фактът че те пускат, ама ако го изхвърлиш, не ми прилича на действия на полицаи в ''нормална'' държава.

Comment

Дори и да е забранено да притежаваш такъв, фактът че те пускат, ама ако го изхвърлиш, не ми прилича на действия на полицаи в ''нормална'' държава.
                        И в тези думи има нещо вярно...Това си е даже безобразие как може такова нещо!?!...

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Наредбата гласи следното:

Пътуване
                          Нови глоби в Гърция
                          19.06.2007 г.

За всички които ще пътувате до Гърция, карайте внимателно, че глобите са страшнички...

Нарушение на скоростта до 20 км - 40 евро.
                          Нарушение на скоростта над 20 км - 100 евро.
                          Нарушение на скоростта над 30 км - 350 евро и вземат книжката за 60 дни.
                          Алкохол от 0,5 до 0,8 гр/литър - 200 евро.
                          Алкохол от 0,8 до 1,1 - 700 евро и книжката за 90 дни.
                          Алкохол повече от 1,1 - 1200 евро, вземат книжката за 180 дни и затвор поне 2 месеца.
                          Повторно нарушение алкохол повече от 1,1 - 2000 евро, 5 години книжката и затвор поне 6 месеца.
                          Неизползване на предпазен колан или каска за мотоциклетистите - 350 евро и отнемане на книжката за 10 дни.
                          Неправилно изпреварване - 700 евро, 20 дни отнемане на книжката и 20 дни отнемане на талона и регистрационните номера на колата.
                          Преминаване на червен светофар - 700 евро, 60 дни отнемане на книжката и 20 дни отнемане на талона и регистрационните номера на колата.
                          Неспазване на знак СТОП - 700 евро, 20 дни отнемане на книжката и 20 дни отнемане на талона и регистрационните номера на колата.
                          Състезания на пътя и спиране на платното за движение - 700 евро, 30 дни отнемане на книжката и 30 дни отнемане на талона и регистрационните номера на колата.
                          Опасно шофиране - на зиг заг - 700 евро , 30 дни отнемане на книжката и 10 дни отнемане на талона и регистрационните номера на колата.
                          Преминаване при спусната мантинела на влака - 700 евро, 60 дни отнемане на книжката и 20 дни отнемане на талона и регистрационните номера.
                          Обратен завой на непозволено място - 700 евро, 20дни отнемане на книжката и 20 дни отнемане на талона и регистрационните номера на колата.
                          Шофиране по тротоара или неспиране пред пешеходна пътека, когато има пешеходец - 200 евро и отнемане на талона и регистрационните номера на колата за 10 дни.
                          Спиране на непозволено място - 80 евро, 10 дни отнемане на книжката и 10 дни отнемане на регистрационните номера
                          Непозволено спиране на местата за инвалиди - 150 евро, 10 дни отнемане на книжката и 10 дни отнемане на регистрационните номера.
                          Използване на радио или мобилен телефон от мотоциклетисти - 150 евро и отнемане на книжката за 30 дни.
                          Използване на мобилен телефон или телевизор от шофьори на автомобили (забранено е и използването на handsfree, може да се говори само с bluethooth) - 100 евро и отнемане на книжката за 30 дни.
                          Непоставяне на пътни обозначения от фирми извършващи ремонти по пътя - 1500 евро глоба и затвор поне 6 месеца.
                          Нарушение шофиране в еднопосочен път - 200 евро и отнемане на регистрационните номера и контролния талон на колата за 20 дни.
                          Спиране на кръстопът - 350 евро, отнемане на книжката за 20 дни и отнемане на контролния талон и регистрационните номера за 20 дни.
                          Използване на устройства като анти-радар - 2 000 евро, 30 дни книжката и отнемане на регистрационните номера и талон на колата за 60 дни.

Ако все пак ви глобят, знайте че ако си платите паричната глоба до 10 дни, плащате наполовина!
                          Евала!!! Така трябва да е и в България!!!!
                          Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                            Евала!!! Така трябва да е и в България!!!!
                            Радвай се докато не станат така...

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Нямаш право да имаш такова чудо.
                              Ако бях забравил да го махна неможех да се измисля
                              0888515205

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                                ами, ако е вграден в колата, защото има нови модели с такава "екстра"?
                                Скачаш от колата и я хвърляш

Comment

Working...
                                X