Първоначално публикувано от Dodo 155
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Не пьтувайте за Гьрция през Кулата!!!
Collapse
X
-
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеВиж малко по-надолу. И само недей да ми обясняваш, че си купил кола 100+ коня, за да караш с максимум 130.
Кой е казал, че съм си взел кола, за да пазарувам с нея
Когато падне акцизът или се замогна повече, ще си взема кола над 350 к.с.
Но въпреки всичко, няма да карам по кварталните улички с 80-90 като някои голфери или да тегля ръчни по улиците
Прочети пак какво съм написал и тогава ще говоримsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщениеКакво общо има с колата ми
Кой е казал, че съм си взел кола, за да пазарувам с нея
Когато падне акцизът или се замогна повече, ще си взема кола над 350 к.с.
Но въпреки всичко, няма да карам по кварталните улички с 80-90 като някои голфери или да тегля ръчни по улиците
Прочети пак какво съм написал и тогава ще говоримАко ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеАз прочетох. Ти май не си. Да съм се изказвал в подкрепа на ръчните и на каране с 80 в квартални улички?
Карай си с радар-детектор в Гърция, живей си в анархията, прави си нещата по своя начин и бъди жив и здрав.
Самият човек е написал слава богу, че не са го глобили, ти умуваш дали са прави или криви. Ами това е друга държава, с други закони. Въпреки това, всички гърци карат резачки
п.с. Подписът ти звучи малко "К'во ми дреме". Ама на мен ми пука и не искам да живея в анархия, да робувам на корумпирани ченгета или тъпи мутри и да възпитавам моите наследници с твоята логика и мислене!!! Искам сурови закони, ред, дисциплина и всичко да стане спокойно, за да се усмихнат хората и да заживеят като нормални човешки същества, а не да живеят в страх, че някой ще ги ограби и няма да има кой да раздаде правосъдие!
Прочети темата на един друг колега, който отишъл да празнува някъде и когато се върнал, цялата му къща била тършувана и обрана. Еми това ако е нормално, значи си прав, а аз греша!sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщениеВиждам, че си доста упорит - ти печелиш
Карай си с радар-детектор в Гърция, живей си в анархията, прави си нещата по своя начин и бъди жив и здрав.
Самият човек е написал слава богу, че не са го глобили, ти умуваш дали са прави или криви. Ами това е друга държава, с други закони. Въпреки това, всички гърци карат резачки
п.с. Подписът ти звучи малко "К'во ми дреме". Ама на мен ми пука и не искам да живея в анархия, да робувам на корумпирани ченгета или тъпи мутри и да възпитавам моите наследници с твоята логика и мислене!!! Искам сурови закони, ред, дисциплина и всичко да стане спокойно, за да се усмихнат хората и да заживеят като нормални човешки същества, а не да живеят в страх, че някой ще ги ограби и няма да има кой да раздаде правосъдие!
Прочети темата на един друг колега, който отишъл да празнува някъде и когато се върнал, цялата му къща била тършувана и обрана. Еми това ако е нормално, значи си прав, а аз греша!
Отделен въпрос е, че анархията е по същността си вид държавен строй, а не означава беззаконие.
Също отделен въпрос е дали полицаите правят разлика между радар-детектор и антирадар. Ако в закона пише, че имат право да конфискуват антирадари, а те конфискуват радар-детектор, на това му се казва полицейски произвол. А ако за такова действие не подлежат на санкции - това е закрилян от държавата полицейски произвол. Ако смяташ, че полицейският произвол е предпоставака да има усмихнати и щастливи хора - жалко.
В град Синсинати, щата Охайо, мои познати ги бяха накарали да вървят пеша няколко мили през нощта, понеже спрелият ги полицай не разпознал международните им шофьорски книжки и им казал, че това може и да са карти за библиотеката. На мен този подход не ми харесва и не искам да живея при такива условия, колкото и да са им зелени поляните пред къщичките.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеКакво по-точно печеля? Аз спор не виждам. Изказах се против закон, който дава право на полицията да отнема обществено неопасни технически средства, ти започна да ме обвиняваш, че съм против законите като цяло.
Отделен въпрос е, че анархията е по същността си вид държавен строй, а не означава беззаконие.
Също отделен въпрос е дали полицаите правят разлика между радар-детектор и антирадар. Ако в закона пише, че имат право да конфискуват антирадари, а те конфискуват радар-детектор, на това му се казва полицейски произвол. А ако за такова действие не подлежат на санкции - това е закрилян от държавата полицейски произвол. Ако смяташ, че полицейският произвол е предпоставака да има усмихнати и щастливи хора - жалко.
В град Синсинати, щата Охайо, мои познати ги бяха накарали да вървят пеша няколко мили през нощта, понеже спрелият ги полицай не разпознал международните им шофьорски книжки и им казал, че това може и да са карти за библиотеката. На мен този подход не ми харесва и не искам да живея при такива условия, колкото и да са им зелени поляните пред къщичките.
В САЩ съм бил, дори и преди 11 септември 2001г. Законите пак бяха сурови. В САЩ не можеш да караш с наша книжка, трябва ти м/ународен документ. Преди време го издаваха от СБА.
Законите в БГ и на мен не ми харесват, но не съм си бил камшика някъде другаде. Независимо дали нещо ме устройва или не, ако това е закон, наредба, заповед и т.н., го спазвам - друг начин няма. На който не му харесва - камшика и чао
п.с. Спориш и то за глупости
Защо коментираш законите на държава, която е 30 години по-напред от нас или друга на 1000? Мислиш ли, че с твоята анархия щяха да постигнат това, което имам в момента? Дай да си решаваме проблемите при нас и да спазваме законите на всичкиsigpic
Comment
-
Като чета какъв спор се е завихрил ме засърбяха пръстите. Не можах да разбера за какви закони в България се води спор, защото според мен такива няма, или ако има, те са създадени за да стимулират корупцията. Мисля си, че освен законите за движение по пътищата в Гърция, има и други, за които трябва да им се възхищаваме. И там като тук официалната религия е православното християтство и поради тази причина, всички джамии са превърнати в базари. А някой скоро да е минавал покрай халите в София? За това им се възхищавам!!!! Щом живееш в дадена държава, трябва да уважаваш и спазваш законите в нея, ако не ти харесва - ЕМИГРИРАЙ! А тук, докато ни управляват Догани, Мехмеди, Мюмюни и ...... ще сме на този хал. Там ще се молиш на килимче в центъра на столицата, ама САМО В МИСЛИТЕ СИ. Та това мисля аз колеги, Честита коледа на всички.sigpic145 1,4 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщениеВиждам, че си доста упорит - ти печелиш
Прочети темата на един друг колега, който отишъл да празнува някъде и когато се върнал, цялата му къща била тършувана и обрана. Еми това ако е нормално, значи си прав, а аз греша!Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщениеПоследен мой пост в тази тема - РАДАРДЕТЕКТОРИ или АНТИРАДАРИ, СА ЗАБРАНЕНИ В ГЪРЦИЯ И ФРАНЦИЯ! Не им трябва да полицаите да разпознават техниката. Когато са го накарали да го изхвърли, това означава, че са му помогнали, защото в противен случай те ще загазят за това, че не са го глобили!
В САЩ съм бил, дори и преди 11 септември 2001г. Законите пак бяха сурови. В САЩ не можеш да караш с наша книжка, трябва ти м/ународен документ. Преди време го издаваха от СБА.
Законите в БГ и на мен не ми харесват, но не съм си бил камшика някъде другаде. Независимо дали нещо ме устройва или не, ако това е закон, наредба, заповед и т.н., го спазвам - друг начин няма. На който не му харесва - камшика и чао
п.с. Спориш и то за глупости
Защо коментираш законите на държава, която е 30 години по-напред от нас или друга на 1000? Мислиш ли, че с твоята анархия щяха да постигнат това, което имам в момента? Дай да си решаваме проблемите при нас и да спазваме законите на всички
П.С. В САЩ имаш право да караш с българска книжка шест месеца. След това трябва да изкараш местна. Поне така беше през 2004-та, когато се случи това, което разказвам.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеКолега, просто се излагаш. Защо сега пък обяви анархията за моя?
Ти сам написаПървоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеДа ме прощават, ама ебати полицейската държава! Май препочитам да е като у нас!
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеПредпочитам анархия пред полицейска държава!sigpic
Comment
-
Ето до това води анархията или липсата на упражняване на власт и налагане на санкции: http://dnes.dir.bg/2008/12/27/news3785425.html
Жалко за детето.
Ако боклуци като тоя и други пияни свине знаеха, че ще ги разстрелват ако пият и карат, сигурно нямаше да има подобно заглавие сега!
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщениеНе знам кой се излага?
Ти сам написа
... и после
Конфронтираш се сам и си противоречиш
Не знам, на мен в университета ми казваха, че съществува понятието "правова държава", ама може и да са ме излъгали...Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
Comment
-
Ей,какво се хванахте за гушите!?И в Гурция,както и в целия свободен свят,няма закон,който да забранява да имаш,какъвто и да е радиоприемник!Такава забрана се счита ,като забрана за свободното слово.По същество радар-детектора е точно радиоприемник.Смешно или не,това е аргумента и на него не издържа никой свободен съд.Антирадара е съвсем друга работа.Заради него,някой невинен може да го отнесе.Точно такава беше куриозната снимка,през май 2005,след Лариса,когато добре познатия ни Беларус се движеше с 95 км/ч.Имаше и други.Тогава се поде една кампания срещу антирадарите,но покрай сухото-мина и суровото.Колкото за спазването на законите,правилата и безбройните ограничения,от които прелива съвременния ни живот,си имам особено мнение.ЗА това все още има съд,в който съдят хора,а не компютри.За това и полицаят на улицата има огромни правомощия и е над правилата,знаците и сигнализацията.Той решава нарушението маловажно ли е,за санкция ли е или да го подмине.Това е и съшността на работата му.Иначе ще имаме компютри,които да решават вместо хората и много скоро ще се започне да се стреля за пушене на непозволени места.Както е казал класика:С властта трябва да се подхожда внимателно,другари!На мен не ми харесва,нито анархията,нито американската политика,относно профанирането на нацията им,но това си е мое мнение.Един индийски мъдрец го е казал:Ако струната е хлабава-няма да свири.Ако е много натегната-ще се скъса.В Гърция я натегнаха и видяхте какво се случи.Хайде,прибирайте патките и двамата и наздраве.Празници са все пак!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениесъществува понятието "правова държава", ама може и да са ме излъгали...
Comment
Comment