Известие

Collapse
No announcement yet.

не повярвах на очите си

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• не повярвах на очите си

от няколко дена исках да ви споделя случка с мен но ,понеже става въпрос за мен и другата ми кола и за това малко...но сега четох подобна случка в друг раздел и се сетих пак.та ,миналата седмица когато поваля повечко дъжд,ми се наложи да отида до гр.нови пазар по работа и трябваше да ида с пежото щот е комби и трябваше да го товаря.на влизане в града по булеварда има 1 отсечка около бензиностанцията където се получава корито и водата се събира ако не са отпушени шахтите.обикновенно става широка локва но не и дълбока и спокойно се преминаваше.но този ден явно се бяха запушили дренажите щото на връщане ги почистваха.карах с около 40-50 щото има ограничение а и е работното място на полицаите.видях локвата и си казах че не е страшна,но въпреки всичко намалих до около 20-30.еййй,като каза ломбур тази кола в 1 дупка,направо водата плисна чак до предното стъкло.векам си -край ,замина на кино.молих се само да не угасне.излязох полека,полека от локвата.колата направо взе да буботи.като и отворих капака,цялата мокра.то акумулатор,двигятел,беше смукнала вода чак през трабата преди филтара.и ето тука идва момента в който ще ме клъвне някой от вази.ако бях с алфата със сигурност нямаше да издържи на тая водна баня.като извадих филтара беше напоен с вода като гъба.500-600км съм изминал вече с нея и не дава никакъв спомен от одисеята която преживя.моля ви не ме разбирайте погрешно.

Ама моля ти се, никой няма да те разбере погрешно не се притеснявай.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
      от няколко дена исках да ви споделя случка с мен но ,понеже става въпрос за мен и другата ми кола и за това малко...но сега четох подобна случка в друг раздел и се сетих пак.та ,миналата седмица когато поваля повечко дъжд,ми се наложи да отида до гр.нови пазар по работа и трябваше да ида с пежото щот е комби и трябваше да го товаря.на влизане в града по булеварда има 1 отсечка около бензиностанцията където се получава корито и водата се събира ако не са отпушени шахтите.обикновенно става широка локва но не и дълбока и спокойно се преминаваше.но този ден явно се бяха запушили дренажите щото на връщане ги почистваха.карах с около 40-50 щото има ограничение а и е работното място на полицаите.видях локвата и си казах че не е страшна,но въпреки всичко намалих до около 20-30.еййй,като каза ломбур тази кола в 1 дупка,направо водата плисна чак до предното стъкло.векам си -край ,замина на кино.молих се само да не угасне.излязох полека,полека от локвата.колата направо взе да буботи.като и отворих капака,цялата мокра.то акумулатор,двигятел,беше смукнала вода чак през трабата преди филтара.и ето тука идва момента в който ще ме клъвне някой от вази.ако бях с алфата със сигурност нямаше да издържи на тая водна баня.като извадих филтара беше напоен с вода като гъба.500-600км съм изминал вече с нея и не дава никакъв спомен от одисеята която преживя.моля ви не ме разбирайте погрешно.
      И каква е поуката, че не разбрах? Аз като минавам с алфата през огромни локви ми е кеф да мина бързо и да гледам как плиска вода пък и филтъра ми остава сух (никога не съм го провеявал чесно казано, ама като няма признаци защо да излизам да се цапам вънка)
      Lexus IS200

Comment

Демек ако е бил с алфата щяло да стане мазило, това е идеята.
        Много ясно че може да стане нещо, може и да не стане, а можеше да мине с алфата и нищо да не стане, а с пежото пък да се беше скапало.....
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
          Демек ако е бил с алфата щяло да стане мазило, това е идеята.
          Много ясно че може да стане нещо, може и да не стане, а можеше да мине с алфата и нищо да не стане, а с пежото пък да се беше скапало.....
          Въпросът ми беше риторичен ама не мога да разбера що не я продава тая пуста алфа като за нищо не става..
          Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
            Въпросът ми беше риторичен ама не мога да разбера що не я продава тая пуста алфа като за нищо не става..
            ЯВНО НЕ ВНИКНАХТЕ В СМИСЪЛА НА ТОВА КОЕТО СПОДЕЛИХ.както и да е.не мога да разбера ,защо се дразните от такива с голфове,авудита,опели,дори и от пежа след като при положение че има такъв голям и посещаван раздел в алфа форума?а що се отнася до филтъра.тръбата направо смуче от към долната част на двг,и ако беше алфата щеше да е блокаж.вижте и прочетете малко от другите раздели.http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=29308

Comment

ЯВНО НЕ ВНИКНАХТЕ В СМИСЪЛА НА ТОВА КОЕТО СПОДЕЛИХ.както и да е.не мога да разбера ,защо се дразните от такива с голфове,авудита,опели,дори и от пежа след като при положение че има такъв голям и посещаван раздел в алфа форума?а що се отнася до филтъра.тръбата направо смуче от към долната част на двг,и ако беше алфата щеше да е блокаж.вижте и прочетете малко от другите раздели.http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=29308
              Аз вникнах много дълбоко, толкове навътре вникнах, че се загубих направо. Смисъла е голям, след толкова смислено нещо, ще бъда по смирен по коледните празници.
              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
              К.М.

Comment

Алфовите двигатели работят с много по-голяма степен на сгъстяване, затова има много по-голям шанс да "стане мазало". Пробвай с някое Mi 16 да видим как ще му се отрази локвата
                '05 166 V6
                '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Точно това ще го пусна на брат ми да го прочете.Има 406 2.0 бензин,караше с 40-50 и мина през една локва и оле една музика от двигателя,и половината двигател смени и около 2000 лв. за ремонт,просто едно изключение,сега ще го успокоявам че точно на него се е случило.
                  TIPO 2.0 91g.
                  PUNTO 1.2 04 g.
                  156 1.8 TS 00g

Comment

За пореден път успях да "вникна" в твоите теми и мнения!

И за пореден път след моето вникване установявам тези 2 неща:
                    1. Ти си АБСОЛЮТНО НЕГРАМОТЕН...
                    2. Ти си пълен олигофрен...

А сега някой модератор да вникне в темата и да я изпрати в кофата..
                    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                    by RUBIG service

Comment

И какъв е извода. Ми купувайте си дизели и им слагайте шнорхели.

Comment

И не карайте на сухо, защото колата има минимум 4 врати - всичко е от и заради металика
                        sigpic

Comment

Братле аз не те разбирам погрешно, но и на скоро една именнп алфа бе преживяла почти същата баня. И на нея също нищо и нямаше!!!
                          alfaromeo Brerra

Comment

малииий,ама ако бяхте в момента край мен щяхте да ме разкъсате.бах мааму.

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                              За пореден път успях да "вникна" в твоите теми и мнения!

И за пореден път след моето вникване установявам тези 2 неща:
                              1. Ти си АБСОЛЮТНО НЕГРАМОТЕН...
                              2. Ти си пълен олигофрен...

А сега някой модератор да вникне в темата и да я изпрати в кофата..
                              ааа,много съм грамотен тряа знайш.апък тези твои окачествявания и определения май ги цитираш от собственияТ си образ.

Comment

Working...
                              X