Известие

Collapse
No announcement yet.

не повярвах на очите си

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Потребителят е наказан. Ако не искаш и ти да бъдеш, не се впускай в лични нападки.

А ако не се постараеш поне малко в писането си, има предвидено наказание за писане с неуважение към езика. Да се разбира - Венци на място ти е направил забележка, въпреки че метода му е неправилен.
    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
    Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
      Потребителят е наказан. Ако не искаш и ти да бъдеш, не се впускай в лични нападки.

А ако не се постараеш поне малко в писането си, има предвидено наказание за писане с неуважение към езика. Да се разбира - Венци на място ти е направил забележка, въпреки че метода му е неправилен.
      нищо не разбирам .кампания срещу мен ли има или нещо друго?ако е така с радост ще напусна този форум,макар и да ми бъде мъчно за някои колеги.

Comment

Означава точно това, което пише - старай се да пишеш правилно!
        Ако идеята ми беше да те гоня, нямаше да наказвам потребителите, които те обиждат (както действам спрямо _всички_, дори от модераторския екип).
        I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
        Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
          малииий,ама ако бяхте в момента край мен щяхте да ме разкъсате.бах мааму.
          Не бе, хората просто се опитват да ти кажат, че Алфа не е кола, направена да гази у реката. Не става и да катери бордюри, да влиза в ями. Картера и кората под него се чупят и т.н. Тва не е особено практична кола. Аз лично го знаех мн добре преди да си купя моята, щото ми е втората Алфа. Ти ако сега го разбираш - продавай и тва е. Няма кампании срещу теб
          2014: Deutschland über alles

Comment

Абе що още никой не е ударил катинара? Я да се намеся
            Volvo XC90 D5 '06
            Alfa Romeo Spider 2.0 '90
            Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
            ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
            ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Working...
            X