Известие

Collapse
No announcement yet.

Задно ли? Я бегай оттука...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Хахахха, миналата година се качваме за хижа "Гургулица" в Костенец, слагаме вериги, разни чудесии.Вече след Нова година слизаме и един дядо с ладичката без вериги, навярно и без зимни гуми си изкатери баира(доста стъмен при това) без да се замисли
    sigpic
    Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
    BMW E30
    BMW E36

Comment

дядото знае как сигурно го е правил години преди откриването на зимната гума.

иначе при една снежна буря (преди доста време) на прохода Петрохан гледах от трабанта колко закъсали лади имаше
      по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
        Важното е че има варианти.. А тая седмица шпер диференциал няма ли?
        Колата от подписа ми (не Алфата) е с шпер, с незнам си к`ви блокажи, чисто нови зимни гуми и т.н. Не ми я хвали на сняг...
        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
        Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
        Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
        Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
          С 3-4 бордюра в багажника става,как става мислиш

Имал съм лада 10 години и не 4 а 40 бордюра и сложи ако няма хубава гума пишия бегала.Но виж при хубава гума ладата е способна да сложи в малкия си джоб много от класните автомобили.
          Alfa Mito 1.4
          156 2.0 155 ex
          156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

Тия снимки и обяснения ги искам в АутоБилд
            145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Вентилаторите са летни коли еле пък ако са и автоматик. Аз моя съм го прибрал в гаража и чакам по добро време. Вчера се гъргарих и с джипа и само на задно не може да откине как включиш 4х4 и все едно става друга машина. И да ви кажа най хубаво в снега вървеше имах едно ФИАТ-че уно. Гуми 155 тежеше 800 кила това нямаше закъсване в снега катереше повече от джипа. Те и ладичките затова вървят, тънки гуми, не тежът много ако им свикнеш перкат яко.

Comment

Това, че некои не може да кара кола със задно си е негов проблем...
                Моля Ви да не издевателстваме като обесняваме колко яка е Ладичката и колко зле е Бимата....
                Този спор е бил актуален преди 89 та...

Comment

Факт е че задното предаване те ограничава през една немалка част от годината, пък вие чакайте 169 със задно
                  Giulietta 1,6 JTDm 2013
                  156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Ето тук е мястото , след като обсъдихте Ладите , някой от по-старите да се сети и за Масквича. Той нали е по-"бавнооборотен" и малко по-висок.
                    166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
                      Тия снимки и обяснения ги искам в АутоБилд
                      Има разлика между лични предпочитания и усещания и изкарване на хляба.
                      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
                        ...Накрая изключих всички електроники, тракшън контроли, ЕСП-та и с цената на бясно буксуващи гуми, мяткаща се задница и четвърт резервоар бензин успях да се изкатеря...
                        т'ва е...само дето не требе да буксуваш много-много...

@gigi: колега, аз преди доста време имах едно рено 5 (от старите, 81-82 набор) - гуми 135/13 - това където се катери...
                        а още преди това имах една жигулка комби (различен им е диференциала от седаните, по-лесно буксуват) - никога не съм имал проблем с катеренето/буксуването, стига да може да тръгне... от място буксува, та се къса; имал съм случай: качваме се на Узана (високопланинска местност, хижи, ски и пр., изкачването е подобно като към Шипка, но с повече завои), спирам за да се разминем с други коли - не мога да тръгна, слизат 2, бутат, жигулката потегля бавничко, хорицата се качват в движение и така... 2-3 пъти, после веселба за 8 декември...
                        все пак с предно е доста по-лесно, ама пък със задно си е тръпка...
                        166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                        x145 1.6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                          Има разлика между лични предпочитания и усещания и изкарване на хляба.
                          Хляб, хляб, ама като увиснеш нейде във виелицата всичко ти се връща Наистина и аз ще се радвам да излезе някой и друг критичен материал срещу немските автомобилопроизводители в тяхното ведомствено издание.
                          Giulietta 1,6 JTDm 2013
                          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Генералния извод:
                            Ладата, Московеца, Трабанта, Рендето (5) и други таралясници са СУПЕР, а БИМАТА кучета я яли...
                            Баси форума....

Comment

Първоначално публикувано от hristugena Покажи съобщение
                              Генералния извод:
                              Ладата, Московеца, Трабанта, Рендето (5) и други таралясници са СУПЕР, а БИМАТА кучета я яли...
                              Баси форума....
                              аааа също и мерцедес кучетата ги яли щото са традиционалисти
                              а алфите са наи хубавите по добри са дори от голф

Comment

Първоначално публикувано от 75 turbodelta Покажи съобщение
                                :
                                а алфите са наи хубавите по добри са дори от голф
                                Хахахаааа
                                Да добре!
                                Не видех нито едно мнение на колега дето е "изкачил баир с Алфата си" в тази тема....
                                Поправете ме ако греша...

Comment

Working...
                                X